Şimdi Ara

BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
6
Favori
26.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazı Sıc Multiwıpe ile temizleyip tekrardan kurulum deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda telefonuma tekrar kavuştum, su dökülmüştü hatırlarsanız. 100 TLye tamir ettirdim tüm seçenekleri denedikten sonra. Şu an tıkır tıkır çalışıyor, fotoğraf performansı 10.2'ye göre daha iyi, wifi açık pil 2-2.5 gün dayanıyor.
    Daha önceki versiyonda var mıydı bilmiyorum ama farklı uygulamalara farklı led ışığı eklemek de çok keyifli :)

F. Castro, telefonu bilgisayara (Blackberry Linkte update seçeneği olması lazım) bağlamayı denediniz mi, bir tepki veriyor mu?
  • Arkadaşlar mart ayında aldığım Blackberry z30 telefonum dokunmatik ekranda oluşan bir sorundan dolayı servise gitti, 20 günlük servis süresi dolduğundan ücret iadesi yapıldı bugün. Blackberry z30 mu alsam yoksa Leap mi? Yada bekleyip Priv modelinizi alsam ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leap Z30'dan düşük zaten eğer saf pil olsun demiyorsanız doğru tercih olmaz bence. Priv'i bekleyebilirsiniz ama çok büyük ihtimalle 2 bin TL üzerinde bi fiyatla gelir.
  • Leap Z30'dan düşük zaten eğer saf pil olsun demiyorsanız doğru tercih olmaz bence. Priv'i bekleyebilirsiniz ama çok büyük ihtimalle 2 bin TL üzerinde bi fiyatla gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazerboy

Leap Z30'dan düşük zaten eğer saf pil olsun demiyorsanız doğru tercih olmaz bence. Priv'i bekleyebilirsiniz ama çok büyük ihtimalle 2 bin TL üzerinde bi fiyatla gelir.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Priv i beklemek daha doğru sanırım. Os 10 ile çıksa daha iyi olurdu ama belki android Blackberry kalitesiyle düzgün çalışır, güncelleme alır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • temiz ikinci el bi z30 u kaça alabilirim sizce?
  • z30'um bozuldu. Ekranda çizgiler meydana geldi takildi kaldi sonra ekran karardi bi daha da acilmadi. Bildirim ışığı 3-4 kez ardarda yanıp sönüyor. Ne oldu anlamadim durduk yere oldu düşürmedim etmedim. Garantiye göndereceğim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ki kullanıcı hatası derler diye de korkuyorum.

iPhone 4s e geçiş yaptim simdiden özledim z30'umu lütfen bi yardim

• bu telefonu 700 e bulbilir miyim ikinci elini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKAed

z30'um bozuldu. Ekranda çizgiler meydana geldi takildi kaldi sonra ekran karardi bi daha da acilmadi. Bildirim ışığı 3-4 kez ardarda yanıp sönüyor. Ne oldu anlamadim durduk yere oldu düşürmedim etmedim. Garantiye göndereceğim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ki kullanıcı hatası derler diye de korkuyorum.

telefonu düşürdünüzmü yere?

• quote:

Orijinalden alıntı: serocan39

bu telefonu 700 e bulbilir miyim ikinci elini?

700 e anca çok acil sıkışan kişi satar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 16 Kasım 2015; 19:12:03 >
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    nasp artık olursa alırım inşallah.
  • Şu telefon(Z30), android ve iphone furyasında kullanıcısını kesinlikle kendini özel hissettiriyor, İşletim sistemi mükemmel stabil ve hub olayı mükemmel kolaylık. 2015 sonu itibariyle aynı fiyat aralığında bir çok telefona göre
    kamerası vasat, marketi zayıf, ekran kalitesi kötü ve boyutuna göre ağır ama Z30 aklı başında, işi güç sahibi, nadiren vakit geçirmeye oyun oynayan bir vatandaş için kesinlikle prestijli bir telefon.
    Ama söylediklerime inanmayın yine de herkes almasın, herkesde bu telefondan olmasın! hoş... yakın uzak çevremde, iş ortamımda telefonu elimde görüp beğenmeyen,
    merak edip sormayan da yok değil.
    Bir bayi de, büyük teknoloji marketlerinde yada küçük gsm esnafında bulsalar alıp kullanacaklar ama bırak telefonu, kılıfı-aksesuarı bile yok

özetle, kendi içimizde iyiyiz biz Z30 ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jugglor -- 17 Kasım 2015; 23:57:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jugglor

Şu telefon(Z30), android ve iphone furyasında kullanıcısını kesinlikle kendini özel hissettiriyor, İşletim sistemi mükemmel stabil ve hub olayı mükemmel kolaylık. 2015 sonu itibariyle aynı fiyat aralığında bir çok telefona göre
    kamerası vasat, marketi zayıf, ekran kalitesi kötü ve boyutuna göre ağır ama Z30 aklı başında, işi güç sahibi, nadiren vakit geçirmeye oyun oynayan bir vatandaş için kesinlikle prestijli bir telefon.
    Ama söylediklerime inanmayın yine de herkes almasın, herkesde bu telefondan olmasın! hoş... yakın uzak çevremde, iş ortamımda telefonu elimde görüp beğenmeyen,
    Bir bayi de, büyük teknoloji marketlerinde yada küçük gsm esnafında bulsalar alıp kullanacaklar ama bırak telefonu, kılıfı-aksesuarı bile yok

Z30 un süre uzun süre kullandım her eksiğini görmezden geldim fakat ekran kalitesini hiç beğenmedim ısınamadımda. o telefona o ekran gitmiyor. Z10 bile daha iyi kalıyor. ips ekran koysalardı daha iyiydi.çünkü öyle kötü amoled ekran tek z30 da gördüm

• hocam iphone 6 dan bu cihaza geçmeyi düşünüyorum pişman olur muyum sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

quote:

Orijinalden alıntı: MKAed

z30'um bozuldu. Ekranda çizgiler meydana geldi takildi kaldi sonra ekran karardi bi daha da acilmadi. Bildirim ışığı 3-4 kez ardarda yanıp sönüyor. Ne oldu anlamadim durduk yere oldu düşürmedim etmedim. Garantiye göndereceğim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ki kullanıcı hatası derler diye de korkuyorum.

telefonu düşürdünüzmü yere?

Bi kez düşürmüştüm ama düşürdükten 1 hafta sonra falan bozuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: feymi

hocam iphone 6 dan bu cihaza geçmeyi düşünüyorum pişman olur muyum sizce?

geçilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: jugglor

Şu telefon(Z30), android ve iphone furyasında kullanıcısını kesinlikle kendini özel hissettiriyor, İşletim sistemi mükemmel stabil ve hub olayı mükemmel kolaylık. 2015 sonu itibariyle aynı fiyat aralığında bir çok telefona göre

Merhaba,

Size kesinlikle katılıyorum. Telefonun kendinizi özel hissettirmesinin yanında işletim sisteminin stabil olması başlı başlına bir lüks. Lüks diyorum çünkü şuanda piyasada stabil bir telefon bulmak çok zor. iPhone kullanan arkadaşlarım bile ara ara o eski stabilitenin kalmadığını söylüyorlar. Hoş dünyanın en iyi telefonu bile olsa bence 3000TL vermek mantıklı değil.

Aynen yazdığınız gibi; kamerası çok iyi değil ama işimi hayli hayli görüyor. Play Store kurduğum için kendi marketine ihtiyaç duymuyorum. (Sadece Facebook ve Whatsapp'ı kendi marketinden indirip kurdum) Ha arada uyumsuzluk sorunu çıkıyor ama umrumda bile değil bana lazım olan tüm programlar bende çalışıyor (sahibinden.com, gittigidiyor, N11, Dream League Soccer vs.)

Benim kafamdaki tek soru işareti Blackberry'nin Android'e geçiyor olması. Yeni çıkardıkları Priv'de Android kullanılıyor. Bu da bence mevcut işletim sistemlerini bırakıp Android üzerinde çalışacakları anlamına geliyor. Alt yapılarını da yavaş yavaş taşımaya başlıyorlar. (Play Store üzerinde yayınlanan birkaç Priv uyumlu yazılım var.) Bu durum hem iyi hem kötü. İyi olması; yukarıda anlattığım Android uygulamalarındaki uyumsuzluk sorunun artık olmayacağı, yeni Android sürümlerinin Blackberry'ye de geliyor olması. Kötü tarafı ise; sürekli konuştuğumuz ve övündüğümüz konunun azalması ve/ya yok olması, Stabilite. Eğer yeni çıkacak cihazların donanımı Blackberry ancak işletim sistemi bildiğimiz Android olacak ise telefonun Samsung'dan HTC'den vs. farkı kalmayacak demektir. Çünkü bana göre örneğin Samsung kullanmakla Sony kullanmak aynı. Evet arayüz farklılıkları var. Ama işletim sistemi aynı. Android'in kronik sorunları aynı. Bence bundan sonra da Z30'a güncelleme geleceğini sanmıyorum.

Eğer Blackberry Android'e geçerse bu yazdıklarımın dışında benim keşkelerim kalacak;

- Keşke mevcut işletim sistemlerini geliştirip Android uygulamalarının daha stabil çalışması için uğraşsalardı
    - Keşke marketlerinin daha da gelişmesi için yazılımcıları özendirselerdi

Ve bence keşke böyle bir iş yapacaklarsa taaa en başta yapsalardı. Nokia'nın düştüğü hataya düşmeselerdi. Android son 5-6 yıldır hayatımızda. En başta önlem alınsaydı şimdiye kadar çok yol kat edilmiş olurdu.

• Arkadaslar iphone 4s im pil yzunden bana sa bas yolduruyor. Olmadik yerde pili bitiyor. Z30 veya z10 arasinda bi tercih yapacagim. Hangisini onerirsiniz?

Ben iphone u en cok klavyesi icin seviyordum. Pek hata yapilmiyor yazarken. Z10 icinde ayni diyorlar. Heralde z30 da aynidir. Bu benim icin cidden onemli. Surekli birseyler yazarim. Birde pil suresi malum. Cok kullanmiyorum ama 4s eline almaya gelmiyor. 3 saat 3g de dayanmamaya basladi. Gidip 6s e 3000 lirada vermek istemiyorum acikcasi. Durum bu.

Yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: giovanni troia

Arkadaslar iphone 4s im pil yzunden bana sa bas yolduruyor. Olmadik yerde pili bitiyor. Z30 veya z10 arasinda bi tercih yapacagim. Hangisini onerirsiniz?

Ben iphone u en cok klavyesi icin seviyordum. Pek hata yapilmiyor yazarken. Z10 icinde ayni diyorlar. Heralde z30 da aynidir. Bu benim icin cidden onemli. Surekli birseyler yazarim. Birde pil suresi malum. Cok kullanmiyorum ama 4s eline almaya gelmiyor. 3 saat 3g de dayanmamaya basladi. Gidip 6s e 3000 lirada vermek istemiyorum acikcasi. Durum bu.

Yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler

Hocam bende çok araştırdım. Iphone 6 dan geçmeyi düşünüyorum. Z30 boyut olarak sanki daha ideal. Telefonumu satınca Z30 alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.