Şimdi Ara

BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
6
Favori
26.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: giovanni troia

Arkadaslar iphone 4s im pil yzunden bana sa bas yolduruyor. Olmadik yerde pili bitiyor. Z30 veya z10 arasinda bi tercih yapacagim. Hangisini onerirsiniz?

Ben iphone u en cok klavyesi icin seviyordum. Pek hata yapilmiyor yazarken. Z10 icinde ayni diyorlar. Heralde z30 da aynidir. Bu benim icin cidden onemli. Surekli birseyler yazarim. Birde pil suresi malum. Cok kullanmiyorum ama 4s eline almaya gelmiyor. 3 saat 3g de dayanmamaya basladi. Gidip 6s e 3000 lirada vermek istemiyorum acikcasi. Durum bu.

Yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler

6S çok iyi bir telefon fakat tutupta 3000 lira verilecek bir cihaz değil benim gözümde. Klavye konusunda hiç tasalanmayın, Blackberry = klavye zaten. Sadece Haptic Feedback yok.
  • Arkadaşlar telefonumu satıyorum. 14 ay daha garantisi var, herhangi bir problemi yok. Bir kere ekran üstüne düştü o yüzden köşelerde sadece elle hissedilebilen ezilmeler var, görünümde fark edilmiyor. Her zaman koruyucu camıyla kullandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazerboy

Arkadaşlar telefonumu satıyorum. 14 ay daha garantisi var, herhangi bir problemi yok. Bir kere ekran üstüne düştü o yüzden köşelerde sadece elle hissedilebilen ezilmeler var, görünümde fark edilmiyor. Her zaman koruyucu camıyla kullandım.

Hocam özel değilse satma sebebiniz nedir? Bende telefonumu satıp bu cihazdan almak istiyorum. Performanstan memnuniyetsizlik varsa öğrenmek istiyorum da.
  • Hocam satma nedenim sadece Snapchat olabilir Onun dışında her şeyinden çok memnunum, eminim özleyeceğim de ama bazı uygulamaların olmaması canımı sıkıyor. Android hiç kullanmadım biraz da onu denemek istiyorum.
  • lazerboy L kullanıcısına yanıt
    Hocam android uygulama yükleyince yavaşlama oluyor mu peki? Cihaza istediğiniz ücret nedir?
  • Yavaşlama olmuyor kesinlikle, uygulamalar da gayet hızlı çalışıyor. 800 lira son fiyat düşünüyorum.
  • elektrosenol kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim yorumunuz icin. Bi bakinmaya baslayim o halde. İnsallah pisman etmez. İnstagram i falan portlayacagim artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: feymi

Hocam android uygulama yükleyince yavaşlama oluyor mu peki? Cihaza istediğiniz ücret nedir?

full aşırı uygulama yüklenirse yavaşlama söz konusu fakat 3-4 basit uygulama ile pek bir etki olmuyor

• Eski BBID leri silmekle uğraşırken telefonda kurulum yaptığımı da silmişim.Sonrasında telefonu resetlemiştim haliyle kurulum ekranını geçemedim.Bb Protection da aktif kalmış tamamıyla kendi telefonumda hırsız damgası yemiş oluyorum :)
    Telefonu kullanamıyorum şuan ve ne yapmam gerekiyor akıl verecek var mı?
    Sic multi wipe denedim hala sorun devam ediyor.
    RIMle telefonla iletişime geçtim aldığınız yere gidin diyor.Yani bu iş intellicele kaldı ve sorun çözülecek gibi durmuyor.
    Cihaz direk çöp konumuna geçti var mı böyle bir şey yahu.
    Ve son olarak da aklımda herhangi bir z30 yedeğiyle kurulum yapmak var.Tabi bunun için kullanan arkadaşlardan fedakarlık bekliyorum :)
    Yardım edin sevgili dostlar 2gündür sinir katsayısı artıyor gitgide.
  • F.Castro F kullanıcısına yanıt
    Kurulum yaptığın ve BlackBerry protect'in aktif kaldığı BlackBerry id ile oturum açmadan hiçbir şey yapamazsın...

• lazerboy L kullanıcısına yanıt
    hocam peki android uygulamalarınyüklediğimiz zaman androidde olduğu gibi kişisel bilgilere erişim izni istiyor mu ?

• Kurulum için programın istediği ama senin istemediğin o kişisel bilgilere izin vermek durumundasın yoksa android uygulamayı kuramıyorsun.
  • Merhaba arkadaşlar,

Sizce telefona resmi olarak baska güncelleme gelecek mi? Benim fikrim yukarıda da yazdığım gibi gelmeyeceği yönünde. Sizlerin fikri nedir?

• 2016'nın 1. çeyreği içinde 10.3.3 sürümü verilecek son büyük güncelleme olarak. Ondan sonra küçük güvenlik güncellemeleri olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Castro

Eski BBID leri silmekle uğraşırken telefonda kurulum yaptığımı da silmişim.Sonrasında telefonu resetlemiştim haliyle kurulum ekranını geçemedim.Bb Protection da aktif kalmış tamamıyla kendi telefonumda hırsız damgası yemiş oluyorum :)
    Telefonu kullanamıyorum şuan ve ne yapmam gerekiyor akıl verecek var mı?
    Sic multi wipe denedim hala sorun devam ediyor.
    RIMle telefonla iletişime geçtim aldığınız yere gidin diyor.Yani bu iş intellicele kaldı ve sorun çözülecek gibi durmuyor.
    Cihaz direk çöp konumuna geçti var mı böyle bir şey yahu.
    Ve son olarak da aklımda herhangi bir z30 yedeğiyle kurulum yapmak var.Tabi bunun için kullanan arkadaşlardan fedakarlık bekliyorum :)
    Yardım edin sevgili dostlar 2gündür sinir katsayısı artıyor gitgide.

Kullanıcı adı ve şifresi vereyim işine yararsa.

• 1mobil 'den indirdiğim Telegram uygulaması kendi kendine açılıyor. Çok kritik anlarda aniden açılıyor. Farklı sitelerden apksını bulup denedim sonuç aynı. Bu sorunu nasıl çözerim arkadaşlar? Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: imperiOsus

1mobil 'den indirdiğim Telegram uygulaması kendi kendine açılıyor. Çok kritik anlarda aniden açılıyor. Farklı sitelerden apksını bulup denedim sonuç aynı. Bu sorunu nasıl çözerim arkadaşlar? Yardımcı olursanız sevinirim.

Snap ile indir ben bütün uygulamaları ordan indirdim, perıscope hariç hata veren olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CiGaHaGi kullanıcısına yanıt
    Sorun apk dosyasından değil bence. Ama dediğinizi de bir deneyeyim. Tesekkürler

• CiGaHaGi kullanıcısına yanıt
    Snap kurup ğrogramları bir de ordan indirdim. Ama aynı sorun devam ediyor. Hatta bu sefer ezan vakti uygulaması da sapıttı:) Güvenlik temizlemesi yaptım daha önce. Bu sorun nasıl giderilir arkadaşlar.

• şuan lg g2 kullanıyorum. Androidden acayip sıkıldım. lumia telefonlardan bi kaç tane ve z30 var tercihlerim arasında. 2. el bi telefon alacağım g2 ile başa baş takaslayabileceğim veya üstüne 100-200tl den fazla vermeyeceğim bi telefon arıyorum. sarj süresi çok önemli. ilk aldığımda g2 2 gün gidiyordu yoğun kullanımla 5 güncellemesinden sonra pert oldu batarya süresi. tasarım olarak z30 u çok beğendim. sarj süresi hakkında da olumlu yorumlar var çok oyun oynamam beğendiğim 1-2 oyun olur arada açarım onları forum,sözlük ve sosyal medyada baya dolanırım yani bunu düşününce 2 gün gidecek bi telefon mudur z30 ? sarj süresini açarsak şöyle bi beklentim çıkıyor ortaya. 48 saat sarj süresi 8-10 saat arası ekran süresi.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.