Şimdi Ara

Blacklight Retribution / Kapalı Beta / PerfectWorld

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben oyunu 1-2 gün önce indirdim.Ara sıra oynuyorum.Ücretsiz mmofps ler arasında en iyi bir kaç oyundan birisi.
    Site :http://blacklight.perfectworld.com/
    Oyun ismiyle arama yaptım fakat başka konu göremedim.Varsa kusura bakmayın.
    Ek olarak konunun yeri çok oyunculu fps bölümü fakat orada genelde belli oyunlar konuşuluyor ve bu bölüm daha çok rağbet gördüğü için konuyu buraya açtım.
    Örnek video :http://www.youtube.com/watch?v=PNVrLl5PnCI&feature=related

• perfect world oyunları sakıncalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

perfect world oyunları sakıncalı :)

Forsaken World'te oynuyorum gayet güzel :)
    Tabi parayı veren her oyunda olduğu gibi düdüğü çalıyor ama şahsen Forsaken World'te para veren ile vermeyen arasında uçurum kadar fark yok.Bu oyuna gelirsek aparatlar 1-3 günlük olarak alınıyor.Bu bence kötü olmuş.Silah yok aparatlarla kendi silahımızı oluşturuyoruz sanırım.Grafikleri güzel , oyun modları geniş , vuruş hissi pek hoşuma gitmedi :)
  • Oyuna ilgi yok mu? :) Çok farklı bir oyun herkesin denemesini öneririm.
  • ben oyunu indirdim oyuna girdim fakat network browsera tıkladığımda room bulamıyor servera bağlanmayı denediğimde de unable to connect .. tarzı şeyler diyor. Yardım edebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duman4ewer

ben oyunu indirdim oyuna girdim fakat network browsera tıkladığımda room bulamıyor servera bağlanmayı denediğimde de unable to connect .. tarzı şeyler diyor. Yardım edebilir misiniz ?

Server ile alakalı olabilir.Hangi server da olduğunu kontrol et.Ben sabaha karşı girmiştim oyun boştu.Geç vakitte oyuncu olmayabiliyor.
  • Closed beta için key istiyo ama ben bulamadım ya denemek istiyorum bu oyunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun şuan açık betada ama bende o kadar yama falan yaptı play now a ıtklayınca oyunu açmıyor
  • bende gayet güsel çalıştı. 3-4 saattir patada kütede çatır çatır oynamaktaydım. grafikler süper. labtopla bile oynayabildim 3 server var. aurope de lag yok denecek seviyede ayrıca bayada online oyuncu var. herkese iyi avlar.
  • klasik mmofps
  • Diğer free FPS'lere göre güzel gözüküyor. İndiriyorum rapor veririm 1 saat içerisinde.

Edit: Grafikler dışında pek güzel bir şey göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 2 Mart 2012; 13:09:26 >
  • Çok büyük umutlarla beklemiştim oyunu fakat kuru görsellik dışında pek ++'sı olan bir oyun değil silahlarda his diye bir şey yok çok yavan tavsiye etmiyorum birde türkiyeden girenlerde müthiş lag var bir arkadaşımda aynı şeyden şikayetciydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serazen

Çok büyük umutlarla beklemiştim oyunu fakat kuru görsellik dışında pek ++'sı olan bir oyun değil silahlarda his diye bir şey yok çok yavan tavsiye etmiyorum birde türkiyeden girenlerde müthiş lag var bir arkadaşımda aynı şeyden şikayetciydi

Oyun modları ve grafik harici güzel bir şey yok sana katılıyorum.Şu ana kadar oynadığım en iyi ücretsiz mmofps oyunu Alliance of Valiant Arms'tır.Sanırım Crytek'in yaptığı ücretsiz mmofps gelene kadarda en iyi olarak kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: serazen

Çok büyük umutlarla beklemiştim oyunu fakat kuru görsellik dışında pek ++'sı olan bir oyun değil silahlarda his diye bir şey yok çok yavan tavsiye etmiyorum birde türkiyeden girenlerde müthiş lag var bir arkadaşımda aynı şeyden şikayetciydi

Oyun modları ve grafik harici güzel bir şey yok sana katılıyorum.Şu ana kadar oynadığım en iyi ücretsiz mmofps oyunu Alliance of Valiant Arms'tır.Sanırım Crytek'in yaptığı ücretsiz mmofps gelene kadarda en iyi olarak kalacak.

Aynen senin dediğin gibi.

FPS'bolca oynayanlar bilirler,silahlardaki latency ve sensivity özelliklerini.

az çok hissedersiniz,kafaya'a nişan alırsınız eğer oyun iyi ise nişanı görür ve gecikme olmadan head shot atar.

damage bölgeleri farklıdır,ayaktan vurma başka göğüs hizası başka,atılan mermilerin sayısı gibi.

- ama ne yazık ki bu oyuna girdim gerçekten kötü,silahları MMORPG gibi yönetiyorsunuz yani göğüs ile kafa arasında herhangi bir şey yok.

- ayrıca kim kime dum duma,şansına adamı arkasından vurabilirsin yoksa pek belli olmuyor sadece kırmızı yazı ile yazılıyor düşmanlar.

- pingler 116 ms başlıyor.

- rast geldi de birisi suit aldıysa öldürmeniz çok zor.

ama bana göre en büyük eksik ;
    -- silahlarda ki hissizlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken B. -- 3 Mart 2012; 4:03:26 >

• Oyunun tek +'sı grafikleri gerçekten grafikleri güzel oynayın deneyin.
  • Boyutu ne kadar acaba. İndirmeyi düşünüyorum da?
  • Beyler yüklerken burada donup kalıyor çözüm var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.