|
Dragon Age: The Veilguard çıkış fragmanı paylaşıldı
-
-
10 üzerinden 6-7 lik bir oyun geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fragman aşırı iyi olmuş o yüzden oyun büyük ihtimal ortalama olur :D
-
Baldur's Gate 3 o kadar övüldü ki, o kadar büyük beklentiler içine girmişim ki benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Muhteşem bir potansiyeli olan oyun içerisindeki sayısız bug ve mantık hataları, saçma zorluk değişimleri ve oyuncunun elinden kontrolü bir anda alıverin, kaosa sürüklenip iyi son ile sonuçlandırmak için sürekli kayıttan load yaptırmaya zorlayan yapısı ile beni çok ama çok yordu. Dragon Age Origins sever biri olarak umarım, umarım çöp olmaz ama artık umudum yok. Eleştirilere de inanmıyorum artık çünkü çok enteresan bir dönemdeyiz insanlar en olmadık şeyleri beğenip, güzel yapımları yerden yere vurabiliyor. Oynayarak göreceğiz, bizi Morrigan, Leliana ve Allistar dönemlerine götürmesi umuduyla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curimo -- 26 Ekim 2024; 17:55:37 >
-
BG 3 seriyi daha ileri taşıyan harika bir oyun, halen oynuyorum. Herkese hitap eden bir tür değil buna katılırım ama taktisel rpg'nin kralını yapmış adamlar, hayal kırıklığı diyebilmek için türe yabancı olmak veya ne oynadığını hiç anlamamak gerek. Hikayesi, karakterleri, oyu mekanikleri ve görselliği ile eskiyle yeniyi buluşturan mükemmel bir oyun. Büyük firmaların yarım yamalak çıkarıp tamamlamak için dlc paraları istediği dönemde böylesi bir oyun inanılır gibi değil. Ya oynamadınız veya dediğim gibi türle alakanız yok, bu yorumun mantıklı başka izahı olamaz.
-
Kötü bir oyun demiyorum asla, aksine muhteşem bir potansiyel. Ancak bana göre heba edilmiş bir potansiyel. Oyun içerisinde bir ıkınma hali var. Ben Skyrim'leri, Dragon Age'leri, Dungeon Siege'leri 200 küsür saatler, uyumadan oynar biriydim, ama bu oyunda bir ıkındım, takıldım, internetten sürekli çözüm bakmak zorunda kaldım. Mesela bir geçit açıyorsun, bir eşya yerleştirmen lazım, sana şunu diyor sadece; "Kesilen ama kanamayan birşey". Haydiii bul bulabilirsen, yani mümkün değil, bir adamı bul diyor mesela sana, bir görev var, adamın nerede olduğunu göstermediği gibi, bu konuda kimseye de birşey soramıyorsun, oyunda oyuncuyu özgür bırakalım derken bazı şeyleri çok belirsiz bırakmışlar. İnternette bakıyorum mesela millet nasıl oynamış diye, adam Gölgeyürek'i partisinden kovarak oynamış, mesela hiç umrunda değil, bodoslama gidiyor, bazı görevleri hiç almıyor, çok mutlu oynarken de... Ben böyle oynayamam ki bir oyunu... Gölgeyürek'in hikayesini görmeden o karakteri yaşamadan o oyuna oynadım diyemem, kilit karakterlerden biri. Çok sayıda örnek var böyle, mesela güçlü bir büyücüyü savaşta ikna edip partine alıyorsun, bir bakıyorsun doğru düzgün hiçbir büyüsü yok, büyü hanesi bile açık değil. Mesela sana diyor ki, Astral Prizma'ya git ve Orpheus'u kurtar, haydii ben buraya nasıl gireceğim, meğerse girmiyormuşsun, normal görevde ilerlemen gerekiyormuş gibi gibi bir sürü böyle küçük ama oynama zevkini baltalayan saçma sapan şeyler yaşadım.
Bilemiyorum ben bir oyunu oynarken altını üstüne getirerek oynayan, detaycı biriyim belki de bu yüzden bu kadar takıldım bu noktalara, bir de dediğim gibi beklentim çok çok yüksekti o yüzden de hayal kırıklığı yaşamış olabilirim. Bakalım Veilguard nasıl olacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X