Dün kuzenle bu oyunu büyük hevesle indirdik free2win diye. Heryerdede f2wye göre çok iyi oyun falan yazıyordu.İndirdik hoşumuzada gitti ancak bi sorun vardı. Herşeye z coins istiyordu ve bu z coins maçlardan gelmiyordu. Her ama herşey z coins istiyor ne yani bu parasız oyunu tamamen paralıya mı çevirdiler yoksa bunu kazanmanın başka yolu var mı ?
ayrıca hızlı gp biriktirmek istiyorsan playlist maçlarına gir rakibi öldürtükden sonra düşen şeyleri topla her gün mission yazan yere gir ordaki görevleri yap ve üstüne tıkla + gp veriyor
genel olarak hep takım maçlarında oyna sakın dm girme hem az gp verir hemde oyundan soğursun genelde hep iyi oyuncular oynar dm yi çünkü iyi oyuncuların gp ye ihtiyacı yoktur eğlencesine oynarlar
teşekkürler buldum hiç buy a tıklamamıştım paralı diye :/ GP ilede satılıyormuş. Bilgin var mı bilmiyorum Warfacede ilgimi çekti eğer para verenler aşırı üstün değilse başlamayı düşünüyorum bi bilgin var mı bu konu hakkında
quote:
Orijinalden alıntı: torpilligazozz
teşekkürler buldum hiç buy a tıklamamıştım paralı diye :/ GP ilede satılıyormuş. Bilgin var mı bilmiyorum Warfacede ilgimi çekti eğer para verenler aşırı üstün değilse başlamayı düşünüyorum bi bilgin var mı bu konu hakkında
3 seneden beri oynuyorum pc de avrupa serverinde en yüksek prestije sahibim
para verenler kesinlikle hiç bir konuda üstün değiller para verenler aslında oyun çok iyi olduğu için bağış olarak zen alıyorlar