Şimdi Ara

Blackra1n - 3.1 & 3.1.2 JB (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
321
Cevap
1
Favori
31.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıklama Geldi, Programın 2. Sürümü Yarın Geliyor

" Geohot: coming tomorrow, #blackra1n RC2!!! fixed 3G support, tethered ipt2 MC and new 3GS support; icy is already fixed "
  • yeni versiyonu çıktı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

yeni versiyonu çıktı arkadaşlar

ilk sürümü sorunsuz yükleyenler tekrar yüklemelimi acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

yeni versiyonu çıktı arkadaşlar

Nerde, nasıl ulaşırız ?
  • detaylı anlatımın yapıldığı mesajda var nereden indirileceği.ilkini sorunsuz yükleyenler için bence gerek yok
  • Orada verilen link ilk versiyon değil mi zaten ? Yeni versiyonun nereden yükleneceğini sormuştum ben..
    İlgine teşekkür ederim..
  • Aynı siteden indirebilirsiniz, RC2 olarak iniyor zaten
  • Eyvallah arkadaşım, indirdim, çalıştırdım ve oldu nihayet
  • daha öncede yazdım ama cevap gelmedi.telefonumu baseband sürümü nedeniyle kullanamamaktayım.bari unlock çıkana kadar jailbreak yapıp bi sürü güzel uygulama oyun kurayım diyorum.ama unlock çıkmadan update yapıp jailbreak yapmayı risk olarak görüyorum.yanlışmı düşünüyorum acaba?jailbreak yapıp kafama göre takılayımmı sizce ne dersiniz?
  • sorunsuz oluyor fakat blackra1n simgesi yok bu neden olur ??
  • Heşey sorunsuz olmuş gibiydi, ancak,
    AppStore'dan free bir uygulama indirip çalıştırdım.
    Sonra Cydia'ya 3.mesajda verilen iki source'i ekledim ve daha sonra Winterboard'ı yükledim, restart yapılacak dedi ve telefon kapandı, açılırken elma ekrarnında kaldı. Uzunca bir süre bekledim kendiliğinden kapandı, tekrar açmayı deniyorum ama nafile.. Yapacak birşey vamıdır, restore edip bütün işlemleri tekrar mı yapmam lazım acaba ?
  • Çözdüm nihayet, açılmaya çalışırken "restart" yaptım, yani power ve home butonlarına aynı anda basarak kapanana kadar bekledim. sonra açtım ve açıldı..
  • Bende ilk jailbreak yaptıktan sonra winterboard'ı yüklemiştim, aynen bende de elma logosunda kalıyor kendisi restart atıyordu...Restore etmek zorunda kaldım ve yeniden jailbreak yaptım, bir dahada winterboard'ı yüklemedim
  • Aynen öyle oldu, restore ettim. Winterboard'ı yüklemezsem hangi program onun yerini alır ki ?
  • Make it rain yaptım(3gs 3.1.2 16gb turkcell malı). İlk seferde apple la ilgili her şey kapalıydı itunes dahil. Olmadı. 2 nci denemede açtım her şeyi sorun olmadan yüklendi. Restarttan sonra birde ben restart attım.
    Cydia(apt ları ekledim), installaous, applesync 3.1,winterboard, openssh, yükledim. My glass sol favori temam oldu. Asıl yapma nedenim olan navigasyon için tomtom ve igo yükledim. Bakalım igo gerçekten şarza takılıyken şarzı bitiriyormu. Deneyince sonucu yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 28 Ekim 2009; 1:52:47 >
  • Arkadaşlar şöyle sorayım.

Bende at&t kart var. Türkiyedeyim hat olarak burda çalışmıyor ama telefon sim kartı tanıyor haliyle at&t olduğu için.

Telefonum 3.1 firmware 3GS 32 GB 05.11.07 baseband. Yani unlocklu.

Blackrain ile jailbreak yapıp at&t kartımla aktivasyon yapabilir miyim? En azından unlock çıkana kadar crackli program ve oyunları yüklemek için soruyorum.
  • Ekleme:

Gözümü kararttım yaptım sorunsuz şekilde oldu. Artık Jailbreakli 600 mhz işlemcili gpsli bir ipod um var
  • quote:

Orijinalden alıntı: obattal

Ekleme:

Gözümü kararttım yaptım sorunsuz şekilde oldu. Artık Jailbreakli 600 mhz işlemcili gpsli bir ipod um var

bende senin gibi sormuştum ama cevap alamamıştım.ben gözümü karartamadım.madem sen yaptın bende yapmak istiyorum ama önce kafama takılanlar var.onları yazarsan bende yapacağım bu işlemi.

1-3.1.2 ye yükselttinmi?
    2-açılışta yeniden itunesa bağlayıp aktif etmen gerektimi?
  • arkadaşlar black rain yurtdışılara yapılmıyor.
    Adam ipod um oldu yazmış dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizma2

quote:

Orijinalden alıntı: obattal

Ekleme:

bende senin gibi sormuştum ama cevap alamamıştım.ben gözümü karartamadım.madem sen yaptın bende yapmak istiyorum ama önce kafama takılanlar var.onları yazarsan bende yapacağım bu işlemi.

1-3.1.2 ye yükselttinmi?
    2-açılışta yeniden itunesa bağlayıp aktif etmen gerektimi?

şimdi en başta açıklık getireyim. Telefon zaten locked ti yani at&t dışında başka bir hat ile çalışmıyordu bu işlemleri yapmadan önce. O yüzden yaptım zaten.
    3.1.2 ye yükseltmedim direkt 3.1 di.

blackrain indirip make it rain yap dediğimde bi 10 sn sonra itunes açıldı. aletiniz dfu modda falan diye. Uyarıyı ve itunes u kapattım sonra telefon baştan başladı. Menüye blackrain geldi denilen işlemleri yaptım sonra crackli uygulama yüklemek içn gerekli işlemleri yaptım şu an sorunsuz hepsini yükledim ve kullanıyorum.
    Unlock çıkana kadar takıl. Bu arada at&t kartın olmadan durum ne olur bilmiyorum. Tüm bu işlemleri yaparkeniphone da at&t kart takılıydı.

bu işlemleri yaptıktan sonra itunes a girmedim hiç aktive etmesi içn. Normalde aktif etmek için itunes a girmek gerekiyor acil arama ekranından çıkmak için. Ve hiç acil arama ekranı da gelmedi. Kendi kendine menü geldi. Aktif falan etmedim. Belki içinde at&t kart takılı olduğu içindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obattal -- 28 Ekim 2009; 4:26:26 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.