Şimdi Ara

Blackra1n - 3.1 & 3.1.2 JB (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
31.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben geçen akşam burdaki yönerge doğrultusunda yapmaya çalıştım fakat 10. denemede sıkılarak vazgeçtim. geniş bir zmanda bende 68. denememde yaparım inş
  • ilk sayfadaki anlatınları yaptım Turkcell 3.1 cihazım hemencecik JB oldu.(teşekkürler DH ,Blackrain ve İkker)
    Cydia kurdum kaynakları ekledim internetten indirdiğim IPA uzantılı dosyaları itunes üzerinde nereye atacam da telefona gidecek onu çözemedim :S

Düzeltme: Tamam buldum İtunesstorendan free uygulama indirmeyi unutmuşum indirdim oldu sorun yok

düzeltme2: Şimdi de şöyle bir sorunum var telefonu ilk önce iş yerindeki bilgisayar ile SYNC yapmıştım evdeki ile bilinen yöntemle SYNC yaptım ama NFS yükleyemiyorum.http://support.apple.com/kb/TS1702 bu sayfadaki yönergeye göre authorize ve Deauthorized ile ilgili bişi diyor anlayan varsa beri gelsin.(sorunlu bilgisayar ikinci SYNC yapılan pc)

Blackra1n - 3.1 & 3.1.2 JB

Blackra1n - 3.1 & 3.1.2 JB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosef -- 23 Ekim 2009; 22:26:51 >

• cydia.hackulo.us ekle appsync for os 3.1 yükle sorunun kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JuDgE-

cydia.hackulo.us ekle appsync for os 3.1 yükle sorunun kalmaz

aynısını yaptım sorun kalmadı teşekkürler -JuDgE-
  • www.sinfuliphonerepo.com source de appsync 3.1.2 yayınlandı bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker
    www.sinfuliphonerepo.com source de appsync 3.1.2 yayınlandı bilginize

İlkker dostum 3.1.2 icin usb winscp calistiramiyorum host baglanamiyor hatasi veriyor sebebi nedir acaba?
  • JB işlemini yaptım cok guzel oldu istedigim herseyi yukleyebiliyorum..
    Teşekkürler herkeze.

Vodafone 3.1.2 16GB 3GS...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aretha

JB işlemini yaptım cok guzel oldu istedigim herseyi yukleyebiliyorum..
    Teşekkürler herkeze.

Vodafone 3.1.2 16GB 3GS...

aynen bende 10 sn sürdü valla süperdir
  • arkadaslar. forumdaki 5 sayfasyı da detaylı bir sekilde okudum. yeni bir iphone 3GS 16GB 3.1 kullanıcısıyım. yani telefonumu aldıgımda 3.1 yukluydu uzerinde.

telefonum yurt dısından alınma ve uzerinde simlock var.

yurtdısı 3GS 3.1 kurulu iphoneları bu gosterdiginiz yontemle jailbreak yapabiliyormuyuz?

lutfen birisi cevap versin. 5 sayfada boyle bir bilgi yok.

1. sayfada ilkker in gonderdiği acıklamada aynen su yazıyor

-Yurtdışı cihazı olanlar yüklemesin unlock gider.
    -yurtdışı olup da yanlışlıkla 3.1 yada 3.1.2 yükleyenler denemesin aktivasyon ekranında kalır.

ben bu yukardaki iki cumleden hic bir sey anlamadım.
    esas soru su:
    cihazım hollandadan alındıgı için bu programlarla jail break yaparken problem olusacakmı?

allah rızası icin biri yanıt versin suna..
  • yurtdisindan alinmis iphonelarda bir ise yaramiyor olayin ozu bu. yani garantili ve simkilitsiz olmasi gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

İlkker dostum 3.1.2 icin usb winscp calistiramiyorum host baglanamiyor hatasi veriyor sebebi nedir acaba?

dostum iphone tunnel suite var 3.1.2 icin google dan arat bakalim cikacaktir. su an bende yok o yuzden link veremiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

dostum iphone tunnel suite var 3.1.2 icin google dan arat bakalim cikacaktir. su an bende yok o yuzden link veremiyorum.

Sagol dostum tunnel suite programinida denicem umarim calisir.

• quote:

3.1.2 iphone sürümünde 3.1 appsync ı sorunsuz kullanıyorum. bu yükseltmeyi yapmam gerekir mi?
  • gerek yok. eger onu yuklemek istersen 3.1 icin olani kaldirman gerekir once. yoksa ikisi cakisir ve telefon elmada kalir
  • Yok ya, buradaki her mesajı okudum her bir çözdüm diyen arkadaşın tavsiyesini uyguladım, Youtube linkinde verilen önerileri yaptım, malesef olmadı.. en az 30 defa denemişimdir..
    Sanırım sorun Windows 7..
  • blackra1n.exe dosyasını C:\ kök dizinine taşıyıp oradan yapmayı denedin mi? Bende de hiç bir yöntem işe yaramadı. Sonra C: ana dizininden çalıştırınca anında halletti?!
  • Windows XP 'de neyi yazılanların çoğunu denedim, ama işe yaramadı.

Tam olarak neden kaynaklandığını ogrensek ona gore cozum arariz da olmuo biturlu.
  • ctrl alt delete yapip islemlerden itunes.exe ve itunes helperi kapatin. sonra yine deneyin
  • turkcell 3g 8g telefonumu sorunsuz 30 saniyede halletttim çok kolay oldu fakat bi hata yapıp cydia yı yüklemeden blackra1n i sildim :S
    kırılmış programlar çalışıyor fakat cydia olmadıgı için bssettngs yok :(
    bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
  • Hem C:'ye taşıdım hem iTunes ile ilgili herşeyi kapattım denedim, açtım denedim olmadı.. Administrator olarak ta denedim malesef.. sinir bozucu bir durum..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.