Şimdi Ara

Blackra1n - 3.1 & 3.1.2 JB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
31.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.1.2' ye update' in make it ra1n deyin..

unlock istiyorsanız gelecekte kesinlikle update etmeyin..

Bu kadar..

www.blackra1n.com
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 3.0.1 ve altinda calismaz. 3.1 ve 3.1.2 icindir. yurtdisindan alanlar denemeyin unlock gider
  • Çalışma garantisi yok. Bende çalışmıyor. Acele etmeyin bekleyin bence biraz daha..
    AppuloHa1l diye başka bir program daha çıkıcak bir saat içerisinde.
    İphone 3G fw 3.1.2. windows 7 x64
  • İphone umuzda 3.1 yada 3.1.2 yüklü olmalıdır.

http://www.blackra1n.com/
    sitesinden windows işareti olan bölümden programı indiriyoruz.

yada burdan indirinhttp://rapid-share.com/files/297920204/blackra1n.exe aradaki - işaretini kaldırın

iphone u pc ye bağlıyoruz
    Masaüstüne indirdiğimiz blackra1n.exe dosyasını çalıştırıyoruz.
    Şöyle bir ekran geliyor...

ordan "Make in Ra1n" i tıklıyoruz.
    sonra şu ekran görüntüsü geliyor.

son olarak bu ekran geliyor okeye basıyorsunuz.

ve 30 saniye sonra iphone nunuz tekrar baştan açılıyor.
    iphone ekranınında bir program beliriyor.

blackra1in programını çalıştırıyoruz.
    sonra çıkan ekrandan kurmak istediklerinizi seçip kuruyorsunuz ve install diyorsunuz.

sonra ana menüye program döndüğününde oda ne masa üstüne neler gelmiş diyorsunuz.

NOTLAR:Sadece yutiçinden garantili (turkcell ve vodafone ) alınmış cihazlar içindir.
    -3g ve 3gs lerde çalışır
    -Telefonumuzda 3.1 yada 3.1.2 yüklü olmalıdır.
    -Yurtdışı cihazı olanlar yüklemesin unlock gider.
    -yurtdışı olup da yanlışlıkla 3.1 yada 3.1.2 yükleyenler denemesin aktivasyon ekranında kalır.

cydiaya

repo.beyouriphone.com
    apt.iguides.ru

sourcelerini ekleyin ve appsync 3.1 i kurun.sonra da itunesten free bir uygulama yükleyip.kırılmış uygulamaları yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 26 Ekim 2009; 2:03:13 >

• JB için daha önce hiç windows programı kullanmadım da, cahillikten soruyorum :) Program 3GS için de çalışıyor mu? 3GS 3.1JB var bende de, 3.1.2 için pwnage tool beklesem mi acaba? (unlock derdim yok, turkcell'liyim).
  • ben de 3gs de çalışıp çalışmadığını merak ediyorum durum nedir?
  • Turkcell den alınma 3.1 JBsiz 3GS telefonumda sorunsuz çalıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell 3GS 3.1.2 telefonu jailbreak yaptıktan sonra vazgeçip tekrar jailbreaksız haline döndürebilirmiyiz? Birde jailbreak işleminden sonra telefondaki veriler kayboluyor mu?
  • 3g 3.1 turkcell telefonumda çalışmadı. Itunes 9 ve xp 32 bit yuklu.
  • Arka planda çalışan virus programlarını kapatın , task managerda itunes tarzı apple la ilgili olan programları da kapatın. Bu şekilde bir çok denememden sonra başarılı bir sonuç elde etmiş gibi görünüyorum. Şuanda Cydia yükleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BLooDLiNe_

Turkcell 3GS 3.1.2 telefonu jailbreak yaptıktan sonra vazgeçip tekrar jailbreaksız haline döndürebilirmiyiz? Birde jailbreak işleminden sonra telefondaki veriler kayboluyor mu?

tekrar jailbreaksiz hale getirebilirsin ama telefondaki tüm dosylalar gider, ama upgrade ve jb yaparken dosyalarsilinmez.
  • Cydia yüklemek istemiyorum çok hantal, Rock yüklesem Cydia gibi kaynak ekleyebiliyor muyum? Cydia kaynakları Rock' ta çalışır mı?(cydia.hackulo.us gibi)
  • tabiki de restore ederek jailbreaksiz hale döndürebilirsin.dosyaların silinmesine gelince de jb ile yüklemiş olduğun dosyalar maalesef ki silinir.ancak appstore'dan indirdiğin uygulamaları(ve haliyle kişi listesini,mp3 ve videolarını) iphone'unu itunes üzerinden tekrar sync ederek kurtarabilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvthsgm

Cydia yüklemek istemiyorum çok hantal, Rock yüklesem Cydia gibi kaynak ekleyebiliyor muyum? Cydia kaynakları Rock' ta çalışır mı?(cydia.hackulo.us gibi)

hayır icy yükle o zaman.ama cydianın verdiği şeyleri veremez icy de
  • iPhone 3G[S] OTB 3.1 -> blackra1n sorunsuz yüklendi ve Cydia çalıştı.
    iPhone 3G OTB 3.1 -> blackra1n "running" de kalıyor. Yüklenmiyor.
  • Yine Cydia' ya kaldık yani.
  • Bilgiler için teşekkür ederim. Bende yaptım şu an ilk denemede oldu:) Ben iphone konusunda biraz yeni sayılırım. Jailbreakı yaptıktan sonra cydia ya kaynak eklememiz mi gerekiyor? bedava uygulamaları şimdi nasıl yükleyebiliriz?
  • İphone u restore yapın

Gerekirse windows u yeniden başlatın

Antivirüs yazılımını disabled yapıp kapatın

Arka planda çalışan bütün programları kapatın explorer ve firefox açmayın

30 sn içinde işlem tamamlanıyor

Windows 7 + İphone 3G
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BLooDLiNe_

Bilgiler için teşekkür ederim. Bende yaptım şu an ilk denemede oldu:) Ben iphone konusunda biraz yeni sayılırım. Jailbreakı yaptıktan sonra cydia ya kaynak eklememiz mi gerekiyor? bedava uygulamaları şimdi nasıl yükleyebiliriz?

Cydia' ya cydia.hackulo.us kaynağını ekle daha sonra bu kaynak içinden Appsync 3.1'i yükle, artık herhangi bir yerden indirdiğin .ipa dosyalarını iTunes'a sürükleyerek yükleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 11 Ekim 2009; 13:14:45 >
  • 3gs 3.1.2 windows 7 32bit üstünde jail yaptım sorunsuz..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.