Şimdi Ara

Blackra1n - 3.1 & 3.1.2 JB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
31.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lvthsgm

quote:

Orijinalden alıntı: _BLooDLiNe_

Bilgiler için teşekkür ederim. Bende yaptım şu an ilk denemede oldu:) Ben iphone konusunda biraz yeni sayılırım. Jailbreakı yaptıktan sonra cydia ya kaynak eklememiz mi gerekiyor? bedava uygulamaları şimdi nasıl yükleyebiliriz?

Cydia' ya cydia.hackulo.us kaynağını ekle daha sonra bu kaynak içinden Appsync 3.1'i yükle, artık herhangi bir yerden indirdiğin .ipa dosyalarını iTunes'a sürükleyerek yükleyebilirsin.

Çok teşekkürler şimdi deniyorum.
  • bende de aynı sorun var. herseyi denedim. antivirus vs.

log cıktısı su sekilde

INFO: welcome to blackra1n for windows
    INFO: loaded dll at C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\iTunesMobileDevice.dll
    INFO: button clicked
    INFO: internal device callback called
    INFO: callbacks registered
    INFO: sent enter recovery command
    INFO: internal recovery callback called
    INFO: unregistered normal mode callback
    INFO: go go gadget ra1n
    INFO: send command started
    INFO: file opened
    ioctl: 1
    INFO: command setenv auto-boot true sent
    ioctl: 0
    INFO: command saveenv sent
    send payload: 0
    INFO: start sending exploit
    ioctl: 0
    INFO: exploit closed 0
    sent exploit
  • Oncelıkle sole solıyım sorunum cozuldu..
    Benım gıbı runnıngde kalanlar varsa onlara yardımcı olmak ısterım
    Oncelıkle PC yı yenıden baslatın
    Sol tarafda saatın yanında olan her uygulamayı kapatın
    Daha sonra gorev yoneticisinden ( CTRL + ALT + DELETE ) İşlemlere girerek Apple yazan itunes yazan herseyı sonlandırın..
    Daha sonra Blackra1n Calıstırın ve sadece 30 sanıyede yuklenıor..
    Yardımım olursa ne mutlu bana
  • Arkadaslar bunu yapunca iphone un icindekiler gidiyor mu
  • gerçekten çok hızlı ve kolay ama cydia devamlı kapanıyor bu sorunu çözmeye çalışıyorum su an
  • ya arkadaşlar bende turkcell den alınma 3gs var 3.0 jb li. orijinal 3.1 e geçip. sonra bu işlemleri mi yapıcam.
  • tüm denemelerime ragmen basarısız. Sanırım işletim sistemi kaynakli olabilir kullandığı dll ile alakalı.

win xp sp2 32 bit, 3g 3.1.

baska bir cozum bekleyecegim artık.
  • Oncelıkle umutech arkadasım ıcındekılerden kastın resımler numaralar programlarsa hyr hepsı duruo sahsen bıraz once ben denedım =)

Cagrımır arkadasım bu program bıldıgım kadarıyla 3.1 ve 3.1.2 ıle calısıyor ve sana tavsıye edıcegım OS 3.1.2 kullanmandır.Bazı tlflar 3.1 de kendı kendıne kapanıor beklemeye uyku moduna gecıordu ve bu yuzden OS 3.1.2 geldı..
  • teşekkürler sorunsuz bir şekilde jb oldu
  • yalnız yüklü olan programlar falan noolcak.
  • Bende de runing de kaldı :(
  • ipod 3. jenerasyon 32 gb / win 7 x64 sorunsuz çalıştı.

itunes 9 ve 3.1.1 / 3.1.2 olmasına dikkat edin.

not: ipod 3. jenerasyonda tethered yani kapatıp açıldığında jailbreak gider. bu yüzden appsync yüklenemez çünkü yükleyince açıp kapatmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aHMET- -- 11 Ekim 2009; 14:19:21 >
  • İlkker abi Allah razı olsun sağolasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

Bende de runing de kaldı :(

Dogussonmez kardesım dedıklerımı yaparsan hıcbı sorun kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatxxx

Oncelıkle umutech arkadasım ıcındekılerden kastın resımler numaralar programlarsa hyr hepsı duruo sahsen bıraz once ben denedım =)

Cagrımır arkadasım bu program bıldıgım kadarıyla 3.1 ve 3.1.2 ıle calısıyor ve sana tavsıye edıcegım OS 3.1.2 kullanmandır.Bazı tlflar 3.1 de kendı kendıne kapanıor beklemeye uyku moduna gecıordu ve bu yuzden OS 3.1.2 geldı..

dostum ben birşey sormadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

quote:

Oncelıkle umutech arkadasım ıcındekılerden kastın resımler numaralar programlarsa hyr hepsı duruo sahsen bıraz once ben denedım =)

dostum ben birşey sormadım

Dier arkadas sormus abım ksuura bakma :(
  • evet arkadaşlar cydia sorununu çözdüm(cydia açılmama sorunu) eger aynı sorunu yaşayan olursa diye anlatıyorum
    menüden blackra1n i tekrar açın sadece cydia seçin yükleyin o kadar cihazı kapatıp açın
  • umutech pmden msn yazarmısın kardesım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lvthsgm

quote:

Bilgiler için teşekkür ederim. Bende yaptım şu an ilk denemede oldu:) Ben iphone konusunda biraz yeni sayılırım. Jailbreakı yaptıktan sonra cydia ya kaynak eklememiz mi gerekiyor? bedava uygulamaları şimdi nasıl yükleyebiliriz?

Cydia' ya cydia.hackulo.us kaynağını ekle daha sonra bu kaynak içinden Appsync 3.1'i yükle, artık herhangi bir yerden indirdiğin .ipa dosyalarını iTunes'a sürükleyerek yükleyebilirsin.

Çok teşekkürler şimdi deniyorum.

Rica ederim, yüklediğin uygulamaların çalışması için öncelikle Appstore'dan herhangi bir ücretsiz uygulama yükleyip çalıştırmalısın.

• quote:

Oncelıkle sole solıyım sorunum cozuldu..
    Benım gıbı runnıngde kalanlar varsa onlara yardımcı olmak ısterım
    Oncelıkle PC yı yenıden baslatın
    Sol tarafda saatın yanında olan her uygulamayı kapatın
    Daha sonra gorev yoneticisinden ( CTRL + ALT + DELETE ) İşlemlere girerek Apple yazan itunes yazan herseyı sonlandırın..
    Daha sonra Blackra1n Calıstırın ve sadece 30 sanıyede yuklenıor..
    Yardımım olursa ne mutlu bana

Ne denıyorsa yaptım ama gene kaldı

iphonenun ekranında itunes yazıyor ole beklıyor yardım lutfen ıkıncı kez ooldu bu restore yaptım demın gene oldu boleee :(:(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.