iphone u pc ye bağlıyoruz Masaüstüne indirdiğimiz blackra1n.exe dosyasını çalıştırıyoruz. Şöyle bir ekran geliyor...
ordan "Make in Ra1n" i tıklıyoruz. sonra şu ekran görüntüsü geliyor.
son olarak bu ekran geliyor okeye basıyorsunuz.
ve 30 saniye sonra iphone nunuz tekrar baştan açılıyor. iphone ekranınında bir program beliriyor.
blackra1in programını çalıştırıyoruz. sonra çıkan ekrandan kurmak istediklerinizi seçip kuruyorsunuz ve install diyorsunuz.
sonra ana menüye program döndüğününde oda ne masa üstüne neler gelmiş diyorsunuz.
NOTLAR:Sadece yutiçinden garantili (turkcell ve vodafone ) alınmış cihazlar içindir. -3g ve 3gs lerde çalışır -Telefonumuzda 3.1 yada 3.1.2 yüklü olmalıdır. -Yurtdışı cihazı olanlar yüklemesin unlock gider. -yurtdışı olup da yanlışlıkla 3.1 yada 3.1.2 yükleyenler denemesin aktivasyon ekranında kalır.
cydiaya
repo.beyouriphone.com cydia.iguides.ru
sourcelerini ekleyin ve appsync 3.1 i kurun.sonra da itunesten free bir uygulama yükleyip.kırılmış uygulamaları yükleyebilirsiniz.
Yurtdışı 3gs 3.1 var bende. Çatır çatır çalışıyor.
şanssızlık herhalde itunes açıkken de kapalıyken de defalarca denedim "trcell 3g " running de hep takılıyor :(
bnde cydia da reorganizing will automatically close when done dio kapanıo cydia?
aynen hocam turkcell 3g 3.1.2 ile defalarca itunes acık kapalı running diyor kalıyor
iphone u pc ye bağlıyoruz Masaüstüne indirdiğimiz blackra1n.exe dosyasını çalıştırıyoruz. Şöyle bir ekran geliyor...
ordan "Make in Ra1n" i tıklıyoruz. sonra şu ekran görüntüsü geliyor.
son olarak bu ekran geliyor okeye basıyorsunuz.
ve 30 saniye sonra iphone nunuz tekrar baştan açılıyor. iphone ekranınında bir program beliriyor.
blackra1in programını çalıştırıyoruz. sonra çıkan ekrandan kurmak istediklerinizi seçip kuruyorsunuz ve install diyorsunuz.
sonra ana menüye program döndüğününde oda ne masa üstüne neler gelmiş diyorsunuz.
NOTLAR:Sadece yutiçinden garantili (turkcell ve vodafone ) alınmış cihazlar içindir. -3g ve 3gs lerde çalışır -Telefonumuzda 3.1 yada 3.1.2 yüklü olmalıdır. -Yurtdışı cihazı olanlar yüklemesin unlock gider. -yurtdışı olup da yanlışlıkla 3.1 yada 3.1.2 yükleyenler denemesin aktivasyon ekranında kalır.
cydiaya
repo.beyouriphone.com cydia.iguides.ru
sourcelerini ekleyin ve appsync 3.1 i kurun.sonra da itunesten free bir uygulama yükleyip.kırılmış uygulamaları yükleyebilirsiniz.
Yurtdışı 3gs 3.1 var bende. Çatır çatır çalışıyor.
bende de var da ne alaka simdi. custom firmware attin 3.1 oldu. onu biz de biliyoruz. olay o degil. bu 3.1 e yada 3.1.2 ye yukseltip de jailbreak yapamayanlar icin.imzamda ne yaziyo bak istersen.
Arkadaşlar emeği olan herkese teşekkür ederim. sorunsuz olarak herşey halloldu...
quote:
Orijinalden alıntı: Maqq
bnde cydia da reorganizing will automatically close when done dio kapanıo cydia?
tam okumadın galiba konuyu blackra1n e tekrar gir sadece cydia yı yüklemeyi seç cihazı kapat aç düzelir
itunes has detected a recovery mdoe falan dıyor.Bu uyyarıdan sonra jb yapamıyorum.Acil çözümü???
cydia yüklendi zaten cydia açınca bu mesajı alıorum
walla ne yaptım ettimse running... kısmını gecmiyor cihaz...
itunes açık kapalı birsey farketmiyor alet tık demiyor...
beyler eskiden 3.0 jailbreak varken, safariden bir siteye giriyordum. oyun program vs vs çıkıyordu en altta da install ve download sekmeleri çıkıyordu. yükleme için gerekli yamanın adını ve safarideki adresi unuttum yardımcı olur musunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: mcff
walla ne yaptım ettimse running... kısmını gecmiyor cihaz...
itunes açık kapalı birsey farketmiyor alet tık demiyor...
seninle aynı sıkıntıyı paylaşıyorum.1 saat önce yapıtgım jb de bunu yasamadım.2. kez jb yapmam gereki arkadasın yasadıgı cydia kapanma sorunu gitsin die restore + jb denedım simdi de runnig de takılıorm..bakalın yine restore ettım bidaha denıyorum jb yi..
bende de durup dururken cydia nın source leri gitti hem standart olarak gelenler hemde benim sonradan eklediklerim. sanki elle hepsini silmişim gibi...
tahminimce bu blackra1n hala stabil calısmıyor...
beyler cydia çalışıyor mu tek sorun bende mi?
Bunca zaman jb'siz kullandığım iPhone değilmiş yavv. Ne bulduysam yükledim
cydia dan mı yoksa installous tan mı yükledin ? bende cydia yaı açınca ;
Error : Database Encountered a section with no Packace : header
uyarısını veriyor. heryer bom boş ...
running de takılıyor! yok mu çözümünü bilen yahu??
kırmızı bi şekilde your copy of cydia does not know what wersion ti is itself runing
this is normally caused by a corrupted var/lib/dpkg/status file this seems to be caused by askıng redsnow 0.7.x to ınstall both cydia and ıcy during the jailbreak this situatıon is nt ready fixable after the fact so its recommanded that u restore when you can the icy package in redsnow 0.8 may fix this as yet not fully understood bug a simple fix is to delay installing icy
ne demek bu =(( ilk basta yokmu yardım eden olursa sevinirimmm ing kıt biraz