Şimdi Ara

Blackra1n - 3.1 & 3.1.2 JB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
31.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorun yaşayanlar.telefonuzu açtığınızda balckra1n e sürekli tıklayın .cydiayı kuracaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

quote:

Orijinalden alıntı: swatxxx

Oncelıkle sole solıyım sorunum cozuldu..
    Benım gıbı runnıngde kalanlar varsa onlara yardımcı olmak ısterım
    Oncelıkle PC yı yenıden baslatın
    Sol tarafda saatın yanında olan her uygulamayı kapatın
    Daha sonra gorev yoneticisinden ( CTRL + ALT + DELETE ) İşlemlere girerek Apple yazan itunes yazan herseyı sonlandırın..
    Daha sonra Blackra1n Calıstırın ve sadece 30 sanıyede yuklenıor..
    Yardımım olursa ne mutlu bana

Ne denıyorsa yaptım ama gene kaldı

iphonenun ekranında itunes yazıyor ole beklıyor yardım lutfen ıkıncı kez ooldu bu restore yaptım demın gene oldu boleee :(:(

KArdesım bıde sunu dene yıne yukarıda dedıklerımı en bastan yap sonra programı calıstır ama tlfnu pcye baglama once make ıt raın yap orda waıtıng ıphone cıkıor o yazıyı gorunce tlfnu pcye bagla kardesım..

Buda olmazsa guvenlıkıp mod da baslat pcyı ole bı dene aynılarını...Bunları yap bana haber ver kardesım

Olmadı msn yaz yenıden bıde beraber denıyelım

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

sorun yaşayanlar.telefonuzu açtığınızda balckra1n e sürekli tıklayın .cydiayı kuracaktır

ya benımkı runing de kalıyor ama ekranda itunes yazıyor ya :S
  • telefonu kapat aç.ekranda blackra1n var ya ona tıkla işte
  • beyler konu ile ilgili sorularınız pm atmak yerine buradan sorun lütfen.hem msn hem de pm hem de foruma yetişemiyorum
  • cozdumm ilkker ben :d
  • çözümü anlat burda kardeş.herkes faydalansın
  • arkadaşlar yaptım. 3gste çalışıyor.
  • arkadaşlar bu cydia dan source : apt.666 vs (tam hatırlamıyorum) yapıp unlock oluyordu 3.0 da... bunda böyle birşey yokmu ... jailbreak yapılıyor ama unclok yok....yurt dışı cihazlar yandı vallahi yaaa... biran önce cıkartsınlar su unlock muhabbetini artık...yada turbo sim 3.1 filan cıksa bari....çıkmassa ne yapalım jailbrak ı...bizimki yurt içi değilki..... telefon adı ama telefon özelliği yok... çok sinir bozucu... umarım yakın zamanda cıkar... ılker unlockta varmı gelişme... ne diyor ustalar.... çıkacakmı bu unlock???
  • su an unlockta bir gelisme yok. yarin ih8sn0w un sn0wbreeze si cikacak belki onda yurtdisi jailbreak olur. ama unlock olacagini sanmiyorum ih8sn0w her ne kadar fake desede appulo bilmemne diye bir grup unlock yapacaz diyor bekleyip gorecegiz
  • offf harbıden beklemekten sıkıldım nedir bu yaaaa....
  • appuloha1l denen veledin kendi yayınladığı videosunu görmediniz sanırım :)

http://img194.yfrog.com/i/l6c.mp4/

cihazınızıda

http://appuloha1ldaydownload.blogspot.com/

bu sayfayı açacak bu sayfada iki tane video' ya gidiyor zaten.. kendisi fena halde fake ve şöyle böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopar -- 11 Ekim 2009; 16:33:30 >
  • win7 64 bit, itunes 9.0

3gs 3.1 turkcell 32gb , tek tıkta kurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotifoti -- 11 Ekim 2009; 16:49:02 >
  • şimdi ben bi halt yedim cydiamı,icy mi derken ikisinide kurdum. bunu kaldırmak normal program kaldırmak gibimi ? yoksa ayrı bi numaar varmı ?

cydiada, icyh de çalışmıyor şuan . recognize diyor, kapatıyor..

edit: ichy çalıştı ,cydia açmıyor yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotifoti -- 11 Ekim 2009; 16:55:02 >
  • İste çözummm runingde kalanlar ıcın

http://forum.donanimhaber.com/m_35057882/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogussonmez -- 11 Ekim 2009; 17:05:42 >
  • Akşam bende deneyeceğim valla..bi risk alıcaz artık ama birşey sorucam
    daha önce hiç JB yapmadım..

1-bu işlemde üçünüde yüklmemiz şart mı?cydia,rock vs..
    2- sadece cydia yüklesek olur mu?
    3-cydia yükledik..ücretli oyunlıar vs nasıl yükleyceğiz?
    örneğin wi-fi ile appstore a bağlandığımızda ücretlilre tıklayıp indirebiliyomuyuz?
    yada itunes üzerinde felan?..

yardımlar içni tşk...cevap hızlı gelirse ona göre bu akşam yüklerim yaw :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pmstar -- 11 Ekim 2009; 18:36:21 >
  • appsync kuramıyorum şöyle diyor

Not: The requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be automatically found or fixed.

sol üstte cancel/Queue var onun dışında pek bişe yok napıcaz şimdi ?!
  • Bende birazdan uygulayacağım. Şuan restore ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

İste çözummm runingde kalanlar ıcın

http://forum.donanimhaber.com/m_35057882/tm.htm

running'de kalanlar sanırım genelde Win7 kullanıyor. Win7'de oluyor bu hata genelde. Tabi Win7 kullanıp sorunsuz yapanlarda var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soberlight

appsync kuramıyorum şöyle diyor

Not: The requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be automatically found or fixed.

sol üstte cancel/Queue var onun dışında pek bişe yok napıcaz şimdi ?!

başka forumda okuduğuma göre seninle aynı sorunu yaşayan arkadaş telefonu açıp kapayınca düzelmiş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.