Şimdi Ara

Blackra1n - 3.1 & 3.1.2 JB (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
31.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • running'de bende kaldım ya Ne bahtsızım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_ashk

quote:

Orijinalden alıntı: soberlight

appsync kuramıyorum şöyle diyor

Not: The requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be automatically found or fixed.

sol üstte cancel/Queue var onun dışında pek bişe yok napıcaz şimdi ?!

başka forumda okuduğuma göre seninle aynı sorunu yaşayan arkadaş telefonu açıp kapayınca düzelmiş

Saol hocam oldu :)
  • Turkcell den alınma İphone 3G s 3.1 yüklü telefonuma öncelikle iTunes ten 3.1.2 güncellemesini yaptım.. diğer programları kapatıp blackra1n i çalıştırdım 20 sn de yükledi.. sonra telefon menüsünden cydia yı kurdum.. çalıştırdım.. güncellemeleri yaptım.. ancak cydia network error Unable to Load (time out) hatası veriyor :( aşırı yüklendi sanırım..

düzeltme: oldu on file yazıyor artık yırttık abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibros -- 11 Ekim 2009; 20:29:53 >
  • Ben yapamdım valla:( Entering recovery'de kalıyor. Sonra restore etmek zorunda kalıyorum.:((
  • su basligi 3.1 ve 3.1.2 icin jailbreak diye degistirsek daha iyi olacak. herkes bana jailbreak konusu nerde diye soruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

su basligi 3.1 ve 3.1.2 icin jailbreak diye degistirsek daha iyi olacak. herkes bana jailbreak konusu nerde diye soruyor

İlker benim sorunum hakkında bi bilgin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotifoti

şimdi ben bi halt yedim cydiamı,icy mi derken ikisinide kurdum. bunu kaldırmak normal program kaldırmak gibimi ? yoksa ayrı bi numaar varmı ?

cydiada, icyh de çalışmıyor şuan . recognize diyor, kapatıyor..

edit: ichy çalıştı ,cydia açmıyor yine

blackra1n e tekrar gir sadece cydia yı yükle iphone u aç kapat cydia açılması lazım
  • arkadaslar teli taktım virus programlarının hepsini kapattım firewall falan da kapalı apple ve itunes la ilgili hersey kapalı pc yede restart ettim entering recovery kısmında kalıyoo

INFO: welcome to blackra1n for windows
    INFO: loaded dll at C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\iTunesMobileDevice.dll
    INFO: button clicked
    INFO: callbacks registered
    INFO: internal device callback called
    ERROR: Couldn't connect to device
    WARN: pairing not valid, attempting to re-pair
    ERROR: session start failed
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonche

arkadaslar teli taktım virus programlarının hepsini kapattım firewall falan da kapalı apple ve itunes la ilgili hersey kapalı pc yede restart ettim entering recovery kısmında kalıyoo

INFO: welcome to blackra1n for windows
    INFO: loaded dll at C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\iTunesMobileDevice.dll
    INFO: button clicked
    INFO: callbacks registered
    INFO: internal device callback called
    ERROR: Couldn't connect to device
    WARN: pairing not valid, attempting to re-pair
    ERROR: session start failed

Bende de aynı problem var:(
  • RUNNİNGDE KALANLARRRR!!! BAKSIN!

Görev yöneticisine girin (alt f 4 dediğimizde girdiğimiz yer)
    İtuneslen ilgili bişey varsa kapatın yoksa olmaz.Ben kapattım oldu.

Bu arada İpodtouch 1g var bende bende yaptım oldu.

Allah Razı olsun sonunda kurtuldum şu bedava oyunlardan.
  • Biraz uğraştım yapamadım falan ama oldu şimdi yaptım bilgi için haber veren arkadaşa teşekkürler
  • kızmayın banada cyda rock icy ucunude yuklesek olurmu olursa nolur bide en iisi cydiamı?

son olarak cydia ya repo.beyouriphone.com cydia.iguides.ru sitelerine giremıyorum baska yolu warmı acaba pcde acılmıyo sayfalar?
  • apt.iguides.ru olcak yanlis yazmisim. sadece cydia kurun yeter.
  • ingiliz anahtarı olmuyo ekliyorum kabul etmiyor.
  • ya ingilizanahtarini niye ekliyorsunuz. 3 aydir hata veriyor o source. kackisiyi restoreye goturdu hala akillanmadiniz mi
  • evet ya bende 2-3 kez restore ettmiştim telefonu en sonunda icy ya eklemiştim sorces olmuştu
  • KONU ANLATIMINDAN DOLAYI İKKERE SONSUZ TESEKKURLERRR
    BARIS ABİDE OLMASA YAPAMAZDIM ALLAH RAZI OLSUN ABI SENDE TESEKKURLERRRRRRRR
  • İyi source verebilecek varmı acill?
  • repo,beyouriphone.com

apt.iguides.ru

baska kurmana gerek yok. hersey var.
  • Geo yaktı bizi :) Sorun üstüne sorun. Hiç işim yokmuş gibi akşamdan beri bununla uğraşıyorum. Kaç kere restore ettiğimi bile hatırlamıyorum. Salak oldu telefon iyice...Elimde 3.1.2 iPhone ile kala kaldım...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.