Şimdi Ara

Blackra1n - 3.1 & 3.1.2 JB (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
31.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuqbrk

Beyler benim ki ''done,wait for reboot'' diyo ve ve öyle kalıyo.Ne yapmalıyım?

iPhone'a blackra1n geldiğini görünce kapattım onu Sonunda hallettim bende 3.1 JB yi.
  • Bende gelmio ne kadar beklediysemde.o yazı cikiyo iphone da siyah ekranda kaliyo.windows xp kullanıyorum acaba bı farkı olur mu?bı arkadas Vista'da deneyince olduğunu yazmış.başka xp de jbyi yapabilen varmi?
  • Ya arkadaşlar ifunbox bu programla çalışmıyor. Jailbreak olmamıştır teliniz diyor benimle aynı sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esthell

Ya arkadaşlar ifunbox bu programla çalışmıyor. Jailbreak olmamıştır teliniz diyor benimle aynı sorunu yaşayan var mı?

Dostum, Cydia'dan ''afc2add'' programını indirip kur, yeniden İFunBox ile bağlan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

quote:

Orijinalden alıntı: Esthell

Ya arkadaşlar ifunbox bu programla çalışmıyor. Jailbreak olmamıştır teliniz diyor benimle aynı sorunu yaşayan var mı?

Dostum, Cydia'dan ''afc2add'' programını indirip kur, yeniden İFunBox ile bağlan

Supersin dostum çok ama çok teşekkürler =)
  • 32 bit Vista da 2çadım da herseferinde program kendini kapatıyor maalesef.

edit: Leptobumda çalıştı. Ve sadece Ceyda'yı kurdum. herşey eskisi gibi mükemmel. Teşekkürler George Hotz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haQQo -- 19 Ekim 2009; 10:23:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haQQo

32 bit Vista da 2çadım da herseferinde program kendini kapatıyor maalesef.

programı sağ tıklayıp yönetici kipinde çalıştırmayı denediniz mi?
  • İpod touch 2g mı bu yöntemle jb yaptım sistem xp sorun yasamadım
  • bir saattir deniyorum konuyla ilgili bütün yöntemleri defalarca denedim ama maalesef running kısmını geçemiyorum... cihaz artık itunesi görmüyor bu denemelerden sonra...
  • Ben tek denemede yapabildim...Arkadaşınki Vista idi, onda da 2-3 kez denemeden sonra yapabildik...
  • Bende Turcell'den alınmış iPhone 3G Var. Bende Runnin' kısmında takılıyordum. Bugün itibariiyle problemi çözdüm. Çözemeyenlere yardımcı olmak için yazıyorum. VİSTA İÇİNDİR !!

- Öncelikle iPhone sürümünüzü 3.1.2 ' ye yükseltin. Ve telefonu bilgisayardan ayırın.
    - Ardından 1 kere Bilgisayarı kapayıp açın.
    - Açıldıktan sonra bilgisayarın kendisine gelmesini bekleyin. ( Yani açılacak programlar açılsın ki işlem sırasında bizi rahatsız etmesinler )
    - Blackra1n programını açmadan önce iTunes ' u açın. Ve iTunes işleminizin sonuna kadar açık kalsın. İşlem sırasında uyarılar verir dikkate almayın.
    - Ardından blackra1n ' e Sağ tıklayın Ve "Yönetici olarak Çalıştır" Seçeneği ile çalıştırın. Bunun için çıkacak uyarılarda "İzin Ver" e Tıklayın.
    - "Make it Ra1n" Butonuna Basın. ( iTunes Hala Açık Ve açık kalmaya devam edecek )
    - "Waiting for iPhone" Yazısı çıkacaktır programda.
    - Şimdi iPhone ' unuzu takın. Ve JailBreak Başlasın.

Geri kalanları zaten Arkadaşlar anlatmış. Cydia Vs. vs.

Merak edenler için Bilgisayar özellikleri ;

- Windows Vista , Home Premium
    - Service Pack 1
    - 32 Bit

JailBreak ' Li Özgür iPhoneLar İçin.. !

(ALINTI DEĞİLDİR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodWasTaken -- 18 Ekim 2009; 18:53:41 >

• Çok teşekkür ederim. 3G, Turkcell, 3.1.2 kullanıyorum. Macintosh bilgisayar üzerinden kullanarak yaptım ve sorunsuz kullanıyorum. Bilgi vermek istedim.
  • Çok kötü yaptım JB yi sanırım. İlk önce blackra1n runningte takıldı o sorunu çözdüm. Daha sonra cydia, icy ve rock'ı yükledim. Sbssettings'i yükledim fakat çalışmıyor. Lockdown programı da aynı şekilde. 3-4 defa telefonu kapatıp tekrar açtım fakat bir türlü olmuyor. Çalışmıyor bu 2 program. Nerede yanlış yaptım anlamadım? Eğer yanlış yaptıysam ve cevap gelmezse tekrar JB yapmayı düşüneceğim.
  • Sadece Cydia yüklemeyi deneyin birde...Neden o kadar fazla yükleniyorsunuz anlamıyorum...Zaten Cydia ve Icy birbirini engelliyor diye duydum...
  • arkadaşlar jb yaptıktan sonra klavye tıklama sesleri ve telefon çevirirken çıkan sesleri kapatamıyorum neden dolayı olabilir??
  • tatil günümü buna harcadım ilk olarak running kısmında takıldım sonra done, wait for reboot kısmında, çözümü bu videoda hiç bişiyle uğraşmayın bu videoyu aynen uygulayın keşke daha once gorseydım

http://www.youtube.com/watch?v=w8UYSfPEKnQ&feature=player_embedded#
  • bir defada yaptım oldu valla süpermiş
  • Cydia yı yükldim fakat error database hatası veriyor ne yapmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

quote:

Orijinalden alıntı: haQQo

32 bit Vista da 2çadım da herseferinde program kendini kapatıyor maalesef.

programı sağ tıklayıp yönetici kipinde çalıştırmayı denediniz mi?

onu denemiştim işe yaramamıştı. leptobumda çalıştırınca işe yaradı.
    bu arada İtunes açıktı.
  • Vista home premium sp2 de binkez denedim fakat nafile. Milattan kalma pc ile jb yaptim iyimi yaa.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.