Şimdi Ara

Blackra1n - 3.1 & 3.1.2 JB (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
31.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skalanova
    karantina teşekkür ederim, formu incelemeden panikle yazmıştım, diğer sayfalara bakınca aynı yöntem ile benim bebek kendine geldi:)
    tekrar teşekkür ederim cevapladığın ve bilgilendirdiğin için
    şimdi inatla jailbreak yapmaya çalışıyorum running te takılıyor ama inat ettim bu gece kesin yapacağım ve eski sevdiğim özelliklere kavuşacağım, jailbreaksız zevk vermiyor iphone
    bilgilendiren ve yönlendiren emek veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim

Rica ederim dostum. Kolay gelsin.
  • Arkadaşlar hala bir tema bulamadım, orjinale yakın fazla abartı olmayan, sade ve ağzı yüzü kayık olmayacak temalar yokmudur ?
    Yine aynı şekilde, işimize yarayacak olmazsa olmaz programlardan belirtirseniz sevinirim...

Teşekkürler
  • Arkadaşlar ülkemizden alınan cihazlarda jailbreak sonrası istediğimiz an restore işleminde garanti durumu bozulmuyor denilmekte.
    1-Bu konuda kesin bilgi varmı?
    2-Restore yapamama gibi bir yazılım hatası söz konusu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Arkadaşlar ülkemizden alınan cihazlarda jailbreak sonrası istediğimiz an restore işleminde garanti durumu bozulmuyor denilmekte.
    1-Bu konuda kesin bilgi varmı?
    2-Restore yapamama gibi bir yazılım hatası söz konusu mu?

Servislerde Jailbreak'li telefon bile var, restore etmeden götürende var...Bir sorun çıkacağını sanmıyorum ama yinede restore ederek servise götürebilirsiniz...
  • arkadaşlar emeğinize ve paylaşımınıza bir kez daha teşekkür ederim,
    tekrar cydia ya kavuşmak acayip mutlu edici:)
    dogussonmez ben de senin yöntemin ile başardım dostum, sağol paylaşımın için
    şimdi zevkini çıkara çıkara yüklemelerimi yapmaya başlıyorum
    donanım haberde olmaktan ve bu paylaşımları kullanmaktan mutluyum
    herkeze tekrar teşekkürler
  • Saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Servislerde Jailbreak'li telefon bile var, restore etmeden götürende var...Bir sorun çıkacağını sanmıyorum ama yinede restore ederek servise götürebilirsiniz...

Erdm24 teşekkürler
  • ya bu tüm uygulamaların kırılmışı var mıdır ya türkçelerin verilen iki sources için?
  • şu geohot neden unlock olayınada el atmıyor
  • arkadaşlar size bir sorum olacak. Ben bütün teknolojik ürünlerimi amerikadan temin ediyorum sürekli gidip geldiğim için. Bu ay sonuna doğru gidicem yine ve artık bir iphone edinmek istiyorum ancak burada yurtdışı telefonların çalışmadığı tarzında şeyler duydum. Ama bilinen bir şey daha; Türkiye her sene bir kişiye yurtdışından bir tane telefon getirme izni verdi 2 sene önce. Şimdi esas soru eğer iphone 3gs i alırsam burada çalıştırabilirymim. Çünkü ilk kez amerikadan telefon alacağm
  • quote:

Orijinalden alıntı: die for you
    arkadaşlar size bir sorum olacak. Ben bütün teknolojik ürünlerimi amerikadan temin ediyorum sürekli gidip geldiğim için. Bu ay sonuna doğru gidicem yine ve artık bir iphone edinmek istiyorum ancak burada yurtdışı telefonların çalışmadığı tarzında şeyler duydum. Ama bilinen bir şey daha; Türkiye her sene bir kişiye yurtdışından bir tane telefon getirme izni verdi 2 sene önce. Şimdi esas soru eğer iphone 3gs i alırsam burada çalıştırabilirymim. Çünkü ilk kez amerikadan telefon alacağm

Bir yolunu bulup çalıştırırsın ama çok ugrastirir seni zaten apple her yeni versiyonda daha da çok ugrastirmaya basladi hatta bazı arkadasla. 1aydan fazla süredir cihazlarını kullanamıyorlar (versiyon yukseltildigi için simkilit kirilamiyor su an için)kisaca ben bunlarla uğraşmamak için Turkcell'den aldım

• Arkadaslar,
    dun aksam anlatildigi sekilde telefonu jb yaptım.
    Hersey yolundaydi. Ancak az once sarji bittigi icin kapandi, sonra usb kablosu ile bilgisayara bagladim, telefonu acmaya calistim. Telefon aciliyor ama ekranda hicbirsey gorunmuyor. SAdece beyaz ısık var.
    tus kilidini acar gibi ekrana dokunuyorum, tus kilidi aciliyor, sesi geliyor ama ekranda yine hicbir degisiklik yok.
    ne yapmaliyim????
    -------------------------------------
    Home ve Power tusuna birlikte uzun sure basinca iphone restart etti ve duzeldi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreadknight -- 19 Ekim 2009; 8:32:08 >
  • Arkadaşlar şimdi herhangi bir yerde takılıyorsanız... Tavsiyemi iyi belleyin...

Running, resim, siyah ekranda takıldım diyenlere kısa ve öz bir cevap....

Bilgisayarınızdaki bütün programları kapatın sadece blackra1n çalışsın, özellikle antivirüs ve firewalları kapatın, ardından telefonunuzu uçak moduna alın ve tuş kilidini hiç bir zaman yapın.

bundan sonra telefonunuzu kapatın. Kapalı kalsın ve blackra1n deki make it ra1n e basın, iPhone ye bağlanmaya çalışacaktır ama iPhone kapalı olduğu için bekliyor olacaktır. İşte blackra1in bekleme esnasındayken telefonunuzu normal bir şekilde açın bakın şimdi neler oluyor...

Teşekkürler tüm emeği geçen arkadaşlara...

"Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir."
  • arkadaşlar tel 3g 16 gb 3.1.2 running de takılanlar furyasına bende girdim şimdi iphonemde
    itunes ikonu ve kablo isareti var.
    ortadaki tusa ve ustteki tusa bastım 10 sn kadar tel tekrardan acıldı fakat
    telefonun sebeke kısmında servis yok yazısı cıktı

tekrardan itunese baglayıp oyle blackra1n yaptım yinede olmuyor hep running de kalıyor...

Şimdi telefon ozelligi gitmemesi icin restoremi yapayım valla sıkıkdım be
    kalsın kardeşim istemiyorum ben yaaa

Yoksa benim iphone 3g ipod mu oldu valla kafayı yerim haaa
  • Running, resim, siyah ekranda takıldım diyenlere kısa ve öz bir cevap....

Bilgisayarınızdaki bütün programları kapatın sadece blackra1n çalışsın, özellikle antivirüs ve firewalları kapatın, ardından telefonunuzu uçak moduna alın ve tuş kilidini hiç bir zaman yapın.

bundan sonra telefonunuzu kapatın. Kapalı kalsın ve blackra1n deki make it ra1n e basın, iPhone ye bağlanmaya çalışacaktır ama iPhone kapalı olduğu için bekliyor olacaktır. İşte blackra1in bekleme esnasındayken telefonunuzu normal bir şekilde açın bakın şimdi neler oluyor...

cozum bir onceki mesajda yazilmis zaten
  • Beyler benim ki ''done,wait for reboot'' diyo ve ve öyle kalıyo.Ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuqbrk

Beyler benim ki ''done,wait for reboot'' diyo ve ve öyle kalıyo.Ne yapmalıyım?

telefon reset attıktan sonra islem tamam oluyo. blackrain programını çalıştır yükle..
  • İşte bende reset atmıyo öyle kalıyo
  • Arkadaslar benim iphone da surekli running de kaliyordu farkli usb ye takinca hemen oldu
  • Bana yardım edebilcek biri yok mü jbsiz kaldım:(
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.