Şimdi Ara

Blackra1n - 3.1 & 3.1.2 JB (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
31.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Esthell

Cydia'a ya gir dostum. Orada Manage kısmında Packages var. Orda silmek istediğin uygulamaya tıkla sağ üste modify var ona tıkla remove de silmiş olursun telefondan.

WinterBoard diye bir tema yüklemiştim, beğenmedim kaldırayım dedim...Packages'den temayı kaldırdım, restart devices dedi tıkladım, cihaz açılıyor elma simgesine gelip bekliyor...Sonra yine restart atıyor yine elma'da kalıyor...Restore mi etmem gerekicek ?
  • Yenilen pehlivan güreşe doymazmış
    Restore ettim, yine Cydia yüklüyecem bu sefer İnstallous yüklemicem ama, sadece Cydia ve 2 tane Sources yeter...Önerilen ve kullanılanlardan başka uygulama yüklemycem...Her seferinde Restore etmeye kalkarsak işin içinden çıkamayız arkadaş...
    Varsa önerebileceğiniz uygulama, tema bekliyorum...
  • Yok onların hiç bir zararı. Silme kalsın dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esthell

Yok onların hiç bir zararı. Silme kalsın dostum.

Eyvallah üstad, dokunmuyorum içindeki uygulamara...
  • arkadaşlar yokmu yardımcı olcak cyda hata verıo yuklenmıo ne yapabılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

arkadaşlar yokmu yardımcı olcak cyda hata verıo yuklenmıo ne yapabılırım

Valla benim bir fikrim yok, bende sorunsuz yüklendi fakat restore etmek zorunda kaldım...Yeni yeni kendine geliyor telefon...Fazla yüklenmemek lazım aslında
  • Arkadaşlar, birde Blackrain'den Cydia vs. yükledikten sonra, Blackrain'i Uninstall demeliyimiz ? Cydia'ya bir zararı olurmu ? Kalmasımı gerekiyor ?
  • Ben sildim cydia takır takır çalışıyor dostum silebilirsin zararı olmaz.
  • Bildirimler (push) menüsünü görebilen var mı?daha onceki jblerde dev team bir fix kullanarak hallediyordu sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

Bildirimler (push) menüsünü görebilen var mı?daha onceki jblerde dev team bir fix kullanarak hallediyordu sanirim.

Push kullanan bir app yüklediğin halde mi gözükmüyor bildirimler menüsü?
  • arkaşkar bu blackra1n yi çalıştıramadım win. vista sürekli atıyor nedendir sizce
  • SATLIK KAYITLI DAHA 1 HAFTALIK 3GS 16GB VAR BEN SU UNLOCK BEKLİYEMEM ALACAK OLAN VARSA DUYURULUR.
    TÜRKCELL 3GS LE DE DEĞİŞİLEBİLİR ÜZERİNE PARA VERİRİM DEDİĞİM GİBİ CİHAZ DAHA BİR HAFTALIK VE ÜZERİNE 50 TL LİK ŞEFFAF KORUMA KILIFI TAKTIM
  • selam arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var
    jailbreak yaparken iphone kitlendi, itunes a bağlan işareti var ekranda ama itunes ve pc iphonu görmüyor ne yapmam lazım, acil cevap yazarsanız çok sevinirim
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürller
  • quote:

Orijinalden alıntı: skalanova
    selam arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var
    jailbreak yaparken iphone kitlendi, itunes a bağlan işareti var ekranda ama itunes ve pc iphonu görmüyor ne yapmam lazım, acil cevap yazarsanız çok sevinirim
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürller

Cihazi pc den cikartip home ve kapama tusuna basili tutup acmayi deneyin
  • quote:

Bildirimler (push) menüsünü görebilen var mı?daha onceki jblerde dev team bir fix kullanarak hallediyordu sanirim.

Push menüde herhangi bir sorun yok dostum
  • türkcell garantili 3gs 16 gb....

cihazım yarın gelecek ve JB yapmak istiyorum...

üzerindeki update ne olarak gelir? 3.0.1 ? 3.0.2 ? cihazı pc ye takartakmaz update etmelimiyim? update edersem JB e engel olabilirmi bu yükseltme?
  • balckra1n yüklüyosun...sonra cydia yı yüklüyorsun...son olarak appsync....

sonra itunes a girip programlar nasıl yükleniyor ücretsiz ya da cracked?

ayrıca rainsnow gibi birşey görmüştüm sanki forumun birinde jb olarak geçiyordu ya da ben öle anladım...blackra1n dışında başka alternatif program mıdır bu rainsnow denilen? başka alternatifleri varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi More-TR -- 13 Ekim 2009; 18:24:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: motanyeri

Turkcell den alınma İphone 3G s 3.1 yüklü telefonuma öncelikle iTunes ten 3.1.2 güncellemesini yaptım.. diğer programları kapatıp blackra1n i çalıştırdım 20 sn de yükledi.. sonra telefon menüsünden cydia yı kurdum.. çalıştırdım.. güncellemeleri yaptım.. ancak cydia network error Unable to Load (time out) hatası veriyor :( aşırı yüklendi sanırım..

düzeltme: oldu on file yazıyor artık yırttık abi

nasıl oldu da tekrar düzeldi ki

yarın ben de jb yapcam da başıma benzer bi şi gelirse ona göre hareket edeyim bari

• quote:

Orijinalden alıntı: sylargray

quote:

Push kullanan bir app yüklediğin halde mi gözükmüyor bildirimler menüsü?

fring yüklemiştim menü yoktu. im+ yükleyince geldi. teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: prs_bacteria

balckra1n yüklüyosun...sonra cydia yı yüklüyorsun...son olarak appsync....

sonra itunes a girip programlar nasıl yükleniyor ücretsiz ya da cracked?

ayrıca rainsnow gibi birşey görmüştüm sanki forumun birinde jb olarak geçiyordu ya da ben öle anladım...blackra1n dışında başka alternatif program mıdır bu rainsnow denilen? başka alternatifleri varmıdır?

appsync kurduktan sonra iphone dan App Store girip bir ücretsiz program yükle. daha sonra Cydia'dan sourcelara cydia.hackulo.us'a ekle. ekledikten sonra installous arat. kurduktan sonra installous aç. searchden istediğin programı arat kur. bu kadar. program kurmak için itunes'a hiç ihtiyacınız yok. installous ve iphonedaki app store programıyla herşeyi kurabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: kerem_cilli

arkaşkar bu blackra1n yi çalıştıramadım win. vista sürekli atıyor nedendir sizce

Vista da ben blackra1ni sağ tıklayıp "Run as Administrator" (yönetici olarak çalıştır) yaparak çalıştırdım.

quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış
    Restore ettim, yine Cydia yüklüyecem bu sefer İnstallous yüklemicem ama, sadece Cydia ve 2 tane Sources yeter...Önerilen ve kullanılanlardan başka uygulama yüklemycem...Her seferinde Restore etmeye kalkarsak işin içinden çıkamayız arkadaş...
    Varsa önerebileceğiniz uygulama, tema bekliyorum...

dostum bende winterboard installous ve daha bir çok şey yüklü. sorucelarda cabası. winterboard temasını beğenmedim demişsin, winterboard tek başına tema değildir. winterboard tema programıdır. bir çok temayı bu programa kurabilirsin.
    örneğin :
    http://www.topiphoneresource.info/my-top-5-winterboard-themes-for-iphone-jailbreak/
    http://iphoneoverdose.com/2008/pick-chose-from-these-300-winterboard-summerboard-themes-screenshots/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 13 Ekim 2009; 19:12:54 >

• karantina teşekkür ederim, formu incelemeden panikle yazmıştım, diğer sayfalara bakınca aynı yöntem ile benim bebek kendine geldi:)
    tekrar teşekkür ederim cevapladığın ve bilgilendirdiğin için
    şimdi inatla jailbreak yapmaya çalışıyorum running te takılıyor ama inat ettim bu gece kesin yapacağım ve eski sevdiğim özelliklere kavuşacağım, jailbreaksız zevk vermiyor iphone
    bilgilendiren ve yönlendiren emek veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.