Şimdi Ara

Blackra1n - 3.1 & 3.1.2 JB (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
31.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tuhaftır. appsynci kurduktan sonra telefona ücretsiz program yükledim. facebook uygulamasıydı. login olmaya çalışırken birden telefon çalmaya başladı. biri arıyordu. bir baktim ekrana Blocked yazıyor. telefonu tam cevaplaya basacaktım kapandı birden

Blackra1n - 3.1 & 3.1.2 JB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hansolo

iPhone 3G[S] OTB 3.1 -> blackra1n sorunsuz yüklendi ve Cydia çalıştı.
    iPhone 3G OTB 3.1 -> blackra1n "running" de kalıyor. Yüklenmiyor.

Sitede anlatıldığı kadarıyla "running" ekranında kalanlar. "blackra1n.exe" dosyasını bilgisayarın C: root una kopyaladıktan sonra oradan çalıştırsınlar. Benim 3G v/3.1 OTB cihazım boyle çalıştı.

Bir başka seçenekte "running" ekranında kalanlar, aynı ""blackra1n" uygulamasını diğeri açıkken bir tane daha çalıştırdıklarında sorun çözülüyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

tuhaftır. appsynci kurduktan sonra telefona ücretsiz program yükledim. facebook uygulamasıydı. login olmaya çalışırken birden telefon çalmaya başladı. biri arıyordu. bir baktim ekrana Blocked yazıyor. telefonu tam cevaplaya basacaktım kapandı birden

Tuhaf olan ne ki? Gizli numara aramış işte

• : yahu ne bileyim. türkçe kullanıyorum iphone'u. güncellemeyi de yeni yapmışım. blocked felan yazınca . gizli numaraya öyle mi yazıyordu hay Allah
  • running de kalan arkadaşlar ben sorunu şöyle çözdüm

win xp de 3g 3.1.2

biosdan usbleri sadece 1.1 yaptım bi alakası var mı bilmiyorum sonra bütün itunnes ile ilgili programları kapattım birde antivirüs engelliyor antivirüsü de kapatın ve sabırlıca deneyin
  • tuh, blackrain mac icindeki virtual xp ya da diger windows surumleirnde calismiyor.. cevremde de hic pc yok, yapamiyorum alet takildi kaldi :(
  • jailbreaklı 3.1.2 3gs pil kullanım durumu.

• YAPTIM!!!!ne restore ne birşey running i atlamak icin defalarca denemek gerekiyor ,tutturana kadar.Oh be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin9103 -- 12 Ekim 2009; 22:25:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

quote:

Orijinalden alıntı: ender
    Arkadaşlar Unlock işlemi oluyormu bu programla ? Vodofoneden alınma ama Avea hat ıle kullanmak ıstedıgımız ıphone yı unlock yapabilirmiyiz.

Unlock yapamıyorsunuz sadece jb.

vodafone' dan alınma cihazlar avea ile sorunsuz çalışıyor bkz. benim iphone...
  • arkadaşlar bu işte acamiyim kusura bakmayın bir sorum olacak,bunu yapınca cihaz ingilizcemi oluyor? türkçe kullanmaya devam edebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevorada
    arkadaşlar bu işte acamiyim kusura bakmayın bir sorum olacak,bunu yapınca cihaz ingilizcemi oluyor? türkçe kullanmaya devam edebiliyormuyuz?

Türkce yada hangi dili istersen o olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopar

quote:

Orijinalden alıntı: umutech

quote:

Orijinalden alıntı: ender
    Arkadaşlar Unlock işlemi oluyormu bu programla ? Vodofoneden alınma ama Avea hat ıle kullanmak ıstedıgımız ıphone yı unlock yapabilirmiyiz.

Unlock yapamıyorsunuz sadece jb.

vodafone' dan alınma cihazlar avea ile sorunsuz çalışıyor bkz. benim iphone...

Evet vodafone tüm i̇phone ların simkilitlerini kaldırdı diye bir söylenti var zaten bu aralar ama gerçekçilik payını bilmiyorum
  • 4-5 kere denedikten sonra oldu deneyin ard arda. olmadı home powera basın sonra tekrar olur mutlaka.
  • arkadşlar pıskolojıkmı bılmıyorum a ma bn normalde wifi felan derken satt5 6 ve7 gıbı bıtırırdım sarjımı ama bu gun satt tam 9 bucukta yuzde 48 sarj vardı bılmıorum henuz hıc uygulama yukleyemedım cyda hata verıo ve yuklenmedı ıcy sadece yukleyebıldım ondanda appsync yuklemeyı beceremedım sonuç olarak cydayı nasıl yuklıcemı anlatacak olan varmı acaba

he bıde ewt vodafone arrtık sattı tellere sımn kılıt koydurmuo
    en azından ben de oleydı
  • Teşekkürler arkadaşlar, 3GS 16GB Turkcell 3.1.2 Cihazımda sorunsuz kuruldu...AppSync 3.1'ide yükledim...Önerebileceğiniz güzel, Tema, Program vs. varsa hangi Source'den indireceğimiz ile belirtirseniz memnun olurum
  • Bir daha anladım Jailbreaksiz iphone iphone değil. Birde şu 3gs'nin video olayını 3g'ye entegre etseler keşke. Cycorder falan sevmiyorum ama yapcak bişi yok. I LOVE MY PHONE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esthell -- 13 Ekim 2009; 0:29:29 >
  • Birde yüklediğimiz bir uygulama, tema'ları nasıl kaldırabiliyoruz ?
  • Cydia'a ya gir dostum. Orada Manage kısmında Packages var. Orda silmek istediğin uygulamaya tıkla sağ üste modify var ona tıkla remove de silmiş olursun telefondan.
  • arkdaşlar yardım lutfen cyda yukleyemedım ıcy ı yukledı ama cydada hata verdı not once cydıa yı denedım olmayınca ıcy yukledım ordan appsync 3.1 i yuklemem mumkunmu jb den sonra hıc bısı yujkleyemedım yardım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esthell

Cydia'a ya gir dostum. Orada Manage kısmında Packages var. Orda silmek istediğin uygulamaya tıkla sağ üste modify var ona tıkla remove de silmiş olursun telefondan.

Eyvallah dostum, peki benim yüklemediğim diğer uygulamalar, Cydia ile birlikte gelen onların bir zararı varmıdır ? Silmem gerekir mi ? Kalsın mı ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.