Şimdi Ara

Blackstar amfi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ses kartı alacaktım fakat vazgeçtim amfi almaya karar verdim Blackstar ID Core 10 veya 20 alacağım. Bunlar stereo amfiler 2x5 Watt - 2x10 Watt. Apartman dairesinde kalıyorum bütün özellikler aynı ikisinde de fx vs. var sadece 10 mu 20 mi karar veremedim bi yardımcı olsanız

• 2 amfinin arasında watt ve footswitch farkı var eğer paran varsa 20watt olanını al arada 100tl fark var ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: masaldar

2 amfinin arasında watt ve footswitch farkı var eğer paran varsa 20watt olanını al arada 100tl fark var ..

Hocam footswitch şu anlık gerekmiyo yani evde takılacağım sadece. Watt sadece ses hacmi değil mi ? Sesi zaten çok açamayacağım apartmanda. Olur da ses istersem creative 2+1 var onu bağlarım, daha da çok ses istersem sağlam bi pioneer müzik seti var aux ile ona bağlarım diye düşündüm. Bi yanılgım varsa yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zolthar

quote:

Orijinalden alıntı: masaldar

2 amfinin arasında watt ve footswitch farkı var eğer paran varsa 20watt olanını al arada 100tl fark var ..

Hocam footswitch şu anlık gerekmiyo yani evde takılacağım sadece. Watt sadece ses hacmi değil mi ? Sesi zaten çok açamayacağım apartmanda. Olur da ses istersem creative 2+1 var onu bağlarım, daha da çok ses istersem sağlam bi pioneer müzik seti var aux ile ona bağlarım diye düşündüm. Bi yanılgım varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Yerinde olsam 10 Watt alırdım 15 Wattlık cube amfimini 2 wata düşürüp kullanıyorum ses yarımken bile çok yüksek oluyor.Allahtan ev apartman değilde

• 10watt amfide alsan apartmanda sesini 1den yukarı açamazsın..
  • Vallaha şu an zaten ucu ucuna denk geliyo gitarla beraber, aradaki fark 100 tl ama şu an için ekstraya kaçar ekonomik buhran yaşıyorum 10 Watt olanı alayım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zolthar -- 16 Ağustos 2014; 17:55:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pikap pre amfi önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Dali Zensor Pico Hi-fi Hoparlör
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.