Şimdi Ara

Pikap pre amfi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pro-ject 1XPRESSION III CLASSIC (2-M RED) marka pikabımı yeni satın aldım ve ülkemizde satışta bulunan bir kaç markanın phono pre-amfileri arasında kararsız kaldım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bunun dışında internetten araştırdığım kadarıyla lambalı amfilerin önerildiğini gördüm ama maalesef ülkemizde satışta lambalı pikap amfisi bulunmuyor ve bu amfiler çizik plaklar için pek önerilmiyor (http://hakancezhifi.stereomecmuasi.com/2009/04/project-tube-box.html) bilgisi olan varmıdır. özellikle project tube box arıyorum ama sanırım ithalatçı firmada kalmamış.

PRO-JECT phono box usb
    PRO-JECT phono box
    Cambridge Audio 551P MM
    NAD PP-2
    VINCENT PHO-111
    NAD PP-3
    Cambridge Audio 651P MM/MC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi countorlock -- 22 Ağustos 2013; 15:45:50 >

• Cevabınız için teşekkür ederim, bütçem mesajımın alt kısmına çıkardığım marka ve modeller kadar yani bu amfiye enfazla 800-950 tl bütçe ayırmayı düşünüyorum. Verdier markasının ürünlerini gönderdiğiniz linketen sonra gördüm fakat fiyatları benim bütçemin çok üzerinde. Mesajımdaki markalarla ilgili öneriniz varsa bunları paylaşabilirseniz çok sevinirim.
  • countorlock C kullanıcısına yanıt
    Extreme Audio ithalatçı firması Project'in
    Bir kaç ay önce fiyat sormuştum ve ellerinde var diye hatırlıyorum, Fiyatıda 500 € diye aklımda kalmış.

Yoksa bile tedarik edebilir herhalde Extreme Audio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsek07 -- 22 Ağustos 2013; 17:03:51 >
  • Eğer DIY Audio kullanırım, havalı gözükmese de olur derseniz size şu amfiyi öneririm.
    Pikap Preamfisi
    üreticinin kendi sitesi arayıp bilgi uyum konusunda da fikir alabilirsiniz.
  • Afedersiniz benim pikaplarla ilgili pek bir bilgim yok bana dayım pikabını hediye etti ama elimde sadece pikap var bi ses sistemiydi, bi amfiydi filan yok yani. modeli pioneer PL-980. arkasından ses cıkışı olarak iki tane kablo cıkıyo(kırmızı ve beyaz) ole olunca nereye nasıl bağlanır anlamadım. istanbulda oturuyorum tamire götürceğim bi yer biliyomusunuz artı ne marka ne model ses sistemi almam gerekir
    yardımcı olursanız cok tesekkur ederım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    Stereo amfi önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Amfi önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.