Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Beybifeys hocam bir guildin varmı bizi eklermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackbull42

quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

Combati combo ile karistirma

Combat ın ne anlama geldiğini biliyorum. 10 senedir mmorpg oynuyorum. Ama sen blade and soul gibi combat konusunda çok gelişmiş bir oyuna bu yorumu yapıyorsun. bende diyorumki kesin 10 lvl filansın. yoksa son levellere gelmiş birinin bu yorumu yapması için oyun dünyasından bi haber olup ancak boşa sallayan biri olması lazım. oyunu seversin yada sevmesin o tartışışmaz. gider başka oyun oynarsın. ama çoğu insan bırdaki yorumları okuyarak oyuna başlıyor yada başlamıyor. oyunu sevmediysen alakasız gerçeği yasıtmayan yorumlar yapıp baltalamana gerek yok.

gerçeği sen mi belirliyorsun burda? bir çok mmorpg yi denedim. ve bu oyun abartının dibi geldi bana. boş konuşmayı bırak işine bak.

• Biz de 3 kişi başlayacaz bakalım bu akşam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

Biz de 3 kişi başlayacaz bakalım bu akşam.

Hangi serverda başlamayı düşünüyorsunuz ?
  • Arkadaşlar bnde indiriyorum şuan yeni başlayacaklarla organize olalım zevkli olur
  • Arkadaşlar durmadan sizde de oyun çöküp duruyor mu?
  • Rzenma kullanıcısına yanıt
    Tüm sınıflar ve ırklar birbirine karşı gerçekten çok dengeliler. Söylentilere kulak asmamalısın. En iyi oyuncular kendine uyumlu ve mekanik olarak rahat hissettikleri ırk/sınıf'lar ile oynuyorlar. Bu yüzden gir dene ve yapamıyorsan zevk alamıyorsan değiştir. İlk başlarda levelling çok zor değil ama 20'den sonra ağırlığı hissediyorsun o yüzden 20'ye kadar tüm sınıflara göz atmak ve deneyim etmek en fazla 1 haftanı alır. Kabiliyetli olduğun sınıfı anlamak için end game içeriğe erişene kadar beklemene gerek yok.
  • Rzenma kullanıcısına yanıt
    Klan olarak ben bladeandsoultr sitesindeki klanlardan birine katıldım. Klana katılım şartları olarak forum sitesinden girip bakabilirsiniz. Klan ismi Obscuritas ve sunucu Cardinal Gates. Düzgün ve kaliteli oyuncular olduktan sonra seve seve alacaklardır sizleri. Onun dışında oyun içinden de bana ulaşabilirsiniz, online olduğumda yardımcı olabilirim. Oyundaki ismim Hideyoshi.
  • Beybifeys kullanıcısına yanıt
    Hocam sanki kungfu master biraz daha bi tık daha üstün gibi.Arkadasla sürekli karsılastırarak gidiyoruz da hız olsun combo olsun damage olsun bir tık daha önde blade masterdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur45520

quote:

Türklerin azınlıkta olduğu bir sunucuda ama daha karar vermedik.
  • Sistemim; 4790k 4.7ghz 16gb R290X OC w8.1 64

1 - Ayarları ne yaparsam yapayım kalabalık yerlerde 30-40 fps ye düşüyor. Acaba optionsda bir trick i filan mi var?

2 - Oyun her 30-45 dk da bir çöküyor bazı zaman hata gönderme penceresi gelirken bazı zaman hiçbirşey demeden çöküyor.
    Ne yapmam lazım?
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Grafik ayarlarını en üstte "Combat'a göre ayarla" gibi bir seçenek var, onu seçin. Aynı sorun bende de vardı ve 60 FPS nin altına düşmüyor artık hiçbir şekilde.
  • Ben head start döneminde pvp sistemine girdim 10 maç yaptım 4 galibiyet 6 mağlubiyet aldım BM ile ve genelde hep benden yüksek seviye kişiler geldi. Kombolarım tam olarak açık değildi ve PvE buildi ile girdim. Buna rağmen böyle bir sonuç almış olmam bana sınıfların gayet dengeli olduğunu gösterdi. O yüzden kendinize en yakın ve kabiliyetinize oranla rahat kullanabildiğiniz bir sınıf seçmeniz yararınıza olur. KFM'ler iyi görünüyor diyerek seçerseniz kevgire dönebilirsiniz zira counter, block ve charge konuları çok önemli.
  • Oyun kac gb arkadaslar? Internet hızım yavas sorun olur mu sızce? 8 mbıt net ama 3 e dusuyor genelde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar aşırı ilgi ve yoğunluk olduğundan internet hızın ne olursa olsun resmi launcher üzerinden indirmen problemli olur. Bunu öngörüp önceden torrent havuzu oluşturan oyuncular olmuştu. Eğer torrent dosyası bulabilirsen ordan indirmeni tavsiye ederim.
  • Beybifeys kullanıcısına yanıt
    Kac gb?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.5 GB
  • quote:

quote:

Wild Springs (EU)'da açmaya karar verdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryphoenix

Grafik ayarlarını en üstte "Combat'a göre ayarla" gibi bir seçenek var, onu seçin. Aynı sorun bende de vardı ve 60 FPS nin altına düşmüyor artık hiçbir şekilde.

Teşekkrüler biraz düzeldi fakat şu atma sorunu çok can sıkıcı her 30 dk da bir oyun çöküyor.
  • quote:

quote:

quote:

Wild Springs (EU)'da açmaya karar verdik.

Biz Cartinal Gates'de açmaya karar verdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeiyoBnS -- 19 Ocak 2016; 19:33:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.