Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beybifeys

Tüm sınıflar ve ırklar birbirine karşı gerçekten çok dengeliler. Söylentilere kulak asmamalısın. En iyi oyuncular kendine uyumlu ve mekanik olarak rahat hissettikleri ırk/sınıf'lar ile oynuyorlar. Bu yüzden gir dene ve yapamıyorsan zevk alamıyorsan değiştir. İlk başlarda levelling çok zor değil ama 20'den sonra ağırlığı hissediyorsun o yüzden 20'ye kadar tüm sınıflara göz atmak ve deneyim etmek en fazla 1 haftanı alır. Kabiliyetli olduğun sınıfı anlamak için end game içeriğe erişene kadar beklemene gerek yok.

bildigim birşey varsa kung fu master kesinlikle dengeli degildir. her classı düz vurus ile alıyor adam :)
  • oyun çok şaşalı gibi .Ben daha çok ağır oyunları sevıyorum .Karakterler slotları alıyor havaya fırlatıyor havada tekme atıyor v.s tekken gibi oyun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaybettiren

quote:

Orijinalden alıntı: Beybifeys

Tüm sınıflar ve ırklar birbirine karşı gerçekten çok dengeliler. Söylentilere kulak asmamalısın. En iyi oyuncular kendine uyumlu ve mekanik olarak rahat hissettikleri ırk/sınıf'lar ile oynuyorlar. Bu yüzden gir dene ve yapamıyorsan zevk alamıyorsan değiştir. İlk başlarda levelling çok zor değil ama 20'den sonra ağırlığı hissediyorsun o yüzden 20'ye kadar tüm sınıflara göz atmak ve deneyim etmek en fazla 1 haftanı alır. Kabiliyetli olduğun sınıfı anlamak için end game içeriğe erişene kadar beklemene gerek yok.

bildigim birşey varsa kung fu master kesinlikle dengeli degildir. her classı düz vurus ile alıyor adam :)

Dediğin olay son levelde herkesin skili ve itemi oturduğunda değişiyor :) dediğin doğru olsaydı her ay sonuçlar açıklandığında ilk 20 nin yarısı kungfu olurdu. Ama nedense her ay ilk 20 ye en fazla 4 tane kungfu giriyor. Oynaması çok zor class. hatta en zoru. Oyunda classlar arası denge var kimse kimedenüstün değil. Buda rank sıralamasından anlaşılıyor. Hiç bir class rank sıralamasında fırlamış gitmiş durumda değil. Koredeki rank sıralamasını baz alarak konuşuyorum bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Arkadaşlar client 8,5 gb indiriyor ancak sürekli atıyorum 400 kb/s'den geriye sayıyor ve bayt oluncaya kadar düşüyor sonra tekrar 400den geriye saymaya devam ediyor. Bu indirme süresine etki ediyor mu anlam veremedim. Sizde de bu durumun aynısı oldu mu?

Hevesini kıemak istemem ama 8,5 GB dan sonra 3 GB daha indiriyor.

Diğer sorunun cevabından emin değilim bişey diyemem ama arada bende 20 e düşüyordu çıkıyordu falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Arkadaşlar client 8,5 gb indiriyor ancak sürekli atıyorum 400 kb/s'den geriye sayıyor ve bayt oluncaya kadar düşüyor sonra tekrar 400den geriye saymaya devam ediyor. Bu indirme süresine etki ediyor mu anlam veremedim. Sizde de bu durumun aynısı oldu mu?

Hevesini kıemak istemem ama 8,5 GB dan sonra 3 GB daha indiriyor.

Diğer sorunun cevabından emin değilim bişey diyemem ama arada bende 20 e düşüyordu çıkıyordu falan

2 gb kalmıştı şimdi bir 3 gb daha mı inecek Yeni açıldığı için hız düşüyor sanırım sürekli. Yoğunluktan dolayı olsa gerek.

• cardinal castlede olanlar eklesin Rzenma
  • Şu skill ağacına mutlaka oyunun başlarında da önem verin. Zaten istediğiniz zaman değiştirebiliyorsunuz (ki bu mükemmel bir şey) yüksek level olunca değiştiririm demeyin benim gibi. Teke tekte bile neredeyse dayak yediğim mobları sadece skill ağacımı değiştirerek rahat rahat ikişer ikişer döver hale geldim. Üstüne 2-3 level ve silah upgrade ile beraber 8 mob birden kesiyorum (ki fazlasını da kesebilirim şu an için). Epey farkediyor o skill ağacı. Level 29 Blade Dancer'ım Master niye açmadım diye hayıflanırken şimdi tekrar sever oldum charımı. Blackram Narrow'da da son bossa kadar solo kasabiliyorum parti ile kasmaya göre uzun olsa da. 3-4 level önce parti ile girerken bile ölüyordum üstelik. Son bossu da kesebilirim belki ama çook uzun sürer deneyemem ki 1 kere denedim son bossa gelmeden server kapandı.
  • cardinal castlede olanlar veya olmayanlar eklesin "Parazit"
  • Türkçe mevcut mu oyunda ?
  • Ben oyunda karakterle ve çevreyle bütünleşenlerdenim. Yani özellikle uzak doğu teması ağır basan oyunlara kendimi kaptıramıyorum. Bu oyunda karakterlerin resmen uçması, aşırı derece açıklık(bundan kastım gerçekciliği çok baltalıyor kim sütyenle savaşa gider), uzuk doğuda çok sevilen kısa boylu kulaklı kuyruklu karakterler, özellikle kediler, aşırı büyük kılıçlar, gerçek dünyadaki fizik kurallarına çok ters durumlar(aşırı büyük kılıçlar, süzülme vb.) g,b, durumlardan ötürü bu oyuna ısınamadım. Bunun dışında sevmediğim diğer noktalar ise oyunda zırh, kalkan yok. Kıyafetler sadece görüntüyü değiştiriyor. Görevlerden yaratıklardan düşen şeyler hiç tatmin edici değil. Level 15 oldum daha 2 tane silah düştü. Oyunun birinci günü olmasına rağmen chat kısımında gold satanların spam'inden başka bir şey görülmüyor. Bu iki yönden çok kötü; birincisi spam önleyici bir sistemleri yok diğeri ise parayı veren oyun düdüğü çalar mantığı olacak. Ayrıca gördüğüm kadarıyla oyunda para kasmak çok zor. Oyun npcleri olan merchantlarda neredeyse hiçbir şey satılmıyor bu beni çok şaşırttı ilk defa böyle birşey gördüm bir merchant'ta sadece 3 tane item satılıyordu.
    Bunların dışında sevdiğim özellikleri ise; çevre tasarımları ve grafikleri çok güzel. Özellikle şu mağra gibi yer altına girilen zindansı yerleri çok sevdim. oyun içinde zindan gibi yerlere girmeden önceki bölüm yükleme olayını çok güzel yapmışlar oyundan hiç kopmadan bölüm yükleniyor.
    Levelim fazla değil ve pvp'ye girmedim ama oyun beni çekmiyor, ısınamadım ama özellikle oyuncu sayısı çok olmasından ötürü biraz daha dişimi sıkıp oynayacağım. Pvp'yi ve end gamedeki zindanlarıda gördükten sonra kesin kararımı vereceğim ancak şuan itibariyle oyunu sevmedim.
    Oyuna yeni başlayacaklar için genel değerlendirme yapacak olursam uzak doğu temasına sahip oyunları sevmiyorsanız uzak durun. Bunun dışında action combat sistemine sahip ama onuda çok sevmedim. Action combat sistemini çok sevdiğim neverwinter'ın sistemiyle karşılaştırarak söylüyorum. Oyunda tanklık falan yapmayı düşünüyorsanız(benim gibi) normal mmorpglerden çok farklı. Giydiğiniz kıyafetler defans falan vermediği için sadece skillerle tanklık yapmak zorundasınız.

• Cardinal gates de olanlar ekleyebilir ; Areni

-

Karakter kasarken mavi olan günlük görevleri yapmak zorunda mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Ocak 2016; 15:09:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

alakası yok hocam bu oyunu tekken olarak görebilirsiniz. söylediğiniz oyundan 3-5 kat daha hızlı pvpleri. pataküte yani rastgele tüm skiller.

tam bir hater oldun sende oyunu sevmedin ama oyunun forumdanda çıkamıyorsun. valla istediğin kadar baltala oyunu millet bayıla bayıla oynuyor. akşamları 2000 -3000 kişilik sıralar oluştu oyuna girmek için bu arada pataküte rasgele skiller dedin ya :) orda bittin zaten. dediğin olay ancak open world de mümkün olabilir. oyunda zaten open world pvp ye dayalı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Türkçe mevcut mu oyunda ?

Ncsoft son 15 yıldır türkçe destekli oyun yapmadı. Türkçesi yok. Belki oyun 4-5 sene sonra ölürde gameforge gibi dandik bir firmaya geçerse ozaman türkçeleşebilir. Türkçe olmasına gerek yok zira. artık herkes yazılanları anlayacak kadar ingilizce biliyor.
  • Benim de oyunda en sevmediğim şey para mevzusu. Level 29'a kadar en fazla 20 gümüşüm olabildi. Hadi harcadıklarımı sayalım 40 gümüş olsun. Bir tane key pazarda 5 gümüşe satılıyor. Yok mu para kasmanın iyi bir yolu? Tamam zindandan düşenleri onca satış arasında satalım edelim ama daha iyi yolu olmalı.
  • Blight dagger düşürmek gerçekten çile
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulteir

Ben oyunda karakterle ve çevreyle bütünleşenlerdenim. Yani özellikle uzak doğu teması ağır basan oyunlara kendimi kaptıramıyorum. Bu oyunda karakterlerin resmen uçması, aşırı derece açıklık(bundan kastım gerçekciliği çok baltalıyor kim sütyenle savaşa gider), uzuk doğuda çok sevilen kısa boylu kulaklı kuyruklu karakterler, özellikle kediler, aşırı büyük kılıçlar, gerçek dünyadaki fizik kurallarına çok ters durumlar(aşırı büyük kılıçlar, süzülme vb.) g,b, durumlardan ötürü bu oyuna ısınamadım. Bunun dışında sevmediğim diğer noktalar ise oyunda zırh, kalkan yok. Kıyafetler sadece görüntüyü değiştiriyor. Görevlerden yaratıklardan düşen şeyler hiç tatmin edici değil. Level 15 oldum daha 2 tane silah düştü. Oyunun birinci günü olmasına rağmen chat kısımında gold satanların spam'inden başka bir şey görülmüyor. Bu iki yönden çok kötü; birincisi spam önleyici bir sistemleri yok diğeri ise parayı veren oyun düdüğü çalar mantığı olacak. Ayrıca gördüğüm kadarıyla oyunda para kasmak çok zor. Oyun npcleri olan merchantlarda neredeyse hiçbir şey satılmıyor bu beni çok şaşırttı ilk defa böyle birşey gördüm bir merchant'ta sadece 3 tane item satılıyordu.
    Bunların dışında sevdiğim özellikleri ise; çevre tasarımları ve grafikleri çok güzel. Özellikle şu mağra gibi yer altına girilen zindansı yerleri çok sevdim. oyun içinde zindan gibi yerlere girmeden önceki bölüm yükleme olayını çok güzel yapmışlar oyundan hiç kopmadan bölüm yükleniyor.
    Levelim fazla değil ve pvp'ye girmedim ama oyun beni çekmiyor, ısınamadım ama özellikle oyuncu sayısı çok olmasından ötürü biraz daha dişimi sıkıp oynayacağım. Pvp'yi ve end gamedeki zindanlarıda gördükten sonra kesin kararımı vereceğim ancak şuan itibariyle oyunu sevmedim.
    Oyuna yeni başlayacaklar için genel değerlendirme yapacak olursam uzak doğu temasına sahip oyunları sevmiyorsanız uzak durun. Bunun dışında action combat sistemine sahip ama onuda çok sevmedim. Action combat sistemini çok sevdiğim neverwinter'ın sistemiyle karşılaştırarak söylüyorum. Oyunda tanklık falan yapmayı düşünüyorsanız(benim gibi) normal mmorpglerden çok farklı. Giydiğiniz kıyafetler defans falan vermediği için sadece skillerle tanklık yapmak zorundasınız.

hocam tam olarak aynı fikirdeyiz bende 114 euro ya erken giriş almiştim ama sanırım birakıcam:(

• bizde dota oynayan bi kaç arkadaş olarak yanımızda fazladan bi kaç arkadaş daha alarak toplamda 8-9 kişi bir vaziyette HAO DİSTRİCT serverinda başladık...
    uzak doğuyu ve animeyi seven arkadaşlar bayılacaktır oyuna. daha 8 lvl oldum oyundan çok bi şey anlayamadım ama genel hatlarıyla güzel bir oyun olmuş. oturunca başına nasıl vakit geçitğini anlamıyorsunuz...
    para biriktiemwk gerçekten zor bir durum ve üstelik teleport olurken de para alıyor olması 3-4 altın kadar o da ayrı bir saçmalık olmuş..
  • nuribaras kullanıcısına yanıt
    Yazımda pvp yapana kadar dişimi sıkacağım demiştim ama o zamana kadar bile dayanamadım bu oyun bana göre göre değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Benim de oyunda en sevmediğim şey para mevzusu. Level 29'a kadar en fazla 20 gümüşüm olabildi. Hadi harcadıklarımı sayalım 40 gümüş olsun. Bir tane key pazarda 5 gümüşe satılıyor. Yok mu para kasmanın iyi bir yolu? Tamam zindandan düşenleri onca satış arasında satalım edelim ama daha iyi yolu olmalı.

Daily görevlerini yap. bu görevlerle anahtar vs kasabiliyorsun rahatlıkla. Ben henüz paraya sıkışmadım. maddi olarak iyi durumdayım :)
  • knight online gibisi gelmedi be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.