Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: In Nox

Oh süper kimse beğenmemiş. Rahat rahat oynarız

1927. sıraya attı beni tahmini bekleme sırası 32 dk diyor. beğenmeyenler madem oyunu bıraksında bizde rahat rahat girelim cidden can sıkmaya başladı bu bekleme olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

OYUNU DAHA ÖNCE HİÇ OYNAMAMIŞ (private,closed beta vs) KİŞİLERİN DİKKATİNE

Şu hata yapmayın, yoksa yeni karakter açmak zorunda kalırsınız. Başlarda size verilecek olan upgrade edilebilir silahı (Hangmoon) asla ve asla atmayın. Hep upgrade atın. İlk max olduğunda sıradaki aşama için stalker weapon isteyecek, stalker weapon ı, 2.görev köyünde ki çarktan elde edebilirsiniz. World boss kesince çark çevirmek için gerekli item veriyor, (bahsettiğim bossu görev size kestirecek endileşenmeyin, bossu istediğiniz kadar kesip drop alabilirsiniz). Çarktan locked item box kazanma şansınız var genel de bu düşüyor. Anahtarınız olmuş olacak bi 15 kadar, gerekli stalker silahını(sizin sınıfınıza ait olan) düşürene kadar deneyin, düşürünce son bir meteryal kalıyor, yeşil bir şişe, onuda görev verecek zaten. Onuda alınca hangmoon silahına kademe atlatın, tekrar upgrade atmaya devam edin.

Kesinlikle ve kesinlikle o silahı atmayın, çok ama çok önemli, yeni karakter açarsınız diyim sonra furki demedi demeyin

10 defa falan cevirmisimdir bir turlu dusmedi gelistirmek icin silah. Arkadas sansa elde etti, bunun baska bir yolu yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• müzikler kötü gerçekten. bi de ebonhallde kimse varsa tp parası göndersin la
  • Poyri kullanıcısına yanıt
    Emin değişim ben hep çark ile yaptım, ilerde görevler verir mi bilemedim

Edit: Hangş sunucu bekletiyor sırada Bu arada beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 20 Ocak 2016; 20:43:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cardinal Gates bekletiyor bi saat önce denedim zaten sınavım var ne oynaması diyip çıktım
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Bende orda oynuyorum yakınlarda girmiştim sıkıntı yoktu hiç :p

• İlginç 1009. sırada başlatmıştı beni Nick ne hocam oyun içinden ekleyeyim bugün giremem de yarın 3-4 gibi girerim oyuna.
  • bekleme olayı sıkıntı ama oyunu beğendim pvpsini çok merak ediyorum aarar gibi

• Arkadaşlar bu boe peo leri bir kere alıp geliştirmelimiyiz silah gibi yoksa farklı setlerle hep değiştirmelimiyiz?
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    LemonJelly

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Arkadaşlar bu boe peo leri bir kere alıp geliştirmelimiyiz silah gibi yoksa farklı setlerle hep değiştirmelimiyiz?

45 lvl deki mor renkli peo ları geliştirin. ilk elde ettiklerinizi kullan at olarak kullanın :) genelde her boss peo seti atar. onları yapmaya çalışın. oyun hata verdi şimdie 2200 den soktu sıraya
  • Tamamdır hocam yarın görüşmek üzere eğer oyunda olursan
  • Arkadaslar oyunun Türkiye olarak bi topluluk grubu fln varmi ? Yani bizlerin cogunlukta oldugu sunucu vs. Yardimci olabilcek guild fln

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengavers

Arkadaslar oyunun Türkiye olarak bi topluluk grubu fln varmi ? Yani bizlerin cogunlukta oldugu sunucu vs. Yardimci olabilcek guild fln

Cardinal gates isimli server da toplandı Türklerin çoğunluğu
  • Guild ismi ve yetkililerin nicklerini yazarmısın?
  • 4-5 defa canavarı keserek ancak düşürebildim çarkdan ama onun sayesinde oluyor sadece galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

4-5 defa canavarı keserek ancak düşürebildim çarkdan ama onun sayesinde oluyor sadece galiba.

Okuduğum rehberlerde keyleri harcamadan, level 15 de marketten almamız söylenmiş. İleride keyleri harcadığımız için pişman olabilirmişiz. Ve 1 key, lazım olan silahtan daha pahalıymış.
  • Poyri kullanıcısına yanıt
    PM ile bana ulaşırsan oyunda olduğun zaman sana marketten bir tane alabilirim fiyatları ucuz zaten. Serverın Cardinal Gates'die umarım.
  • Hongmoon Weapon nasıl upgrade edilir ?

Çoğu arkadaşın sorun yaşadığı bir konu olduğu için bildiğim kadarıyla size anlatacağım.

Öncelikle bu silahı oyunun başlarındaki yaptığınız görevden elde ediceksiniz. Rengi mor olucak zaten anlarsınız üzerinde Hongmoon diye yazar. Bu item oyunun sonuna kadar upgrade ederek kullanacağınız itemdır. İleriki seviyelerde aynı şekilde yüzük , kolye gibi takılar da elde ediceksiniz. Bu itemı elinizden çıkarmayarak sadece upgrade ediceksiniz.Upgrade itemlarını ise kestiğiniz moblardan , worl bosslardan düşerebilirsiniz.

Gelelim upgrade etmeye ; Öncelikle her item kendi türünden item ile upgrade edilebilir. Örnek olarak Silahınızı bir Kolye ile upgrade edemezsiniz. Aynı şekilde Kolyeyi de Silah ile upgrade edemezsiniz. Şu ana kadar gördüğüm ile 2 farklı item türü ile upgrade edebiliyoruz. 1.si aynı tür item ile ( Silah-Silah , Takı-Takı ) yada bazı materyaller ile mesela kristaller ile upgrade edebiliyoruz. İlk 5. seviyeye kadar normal itemlerla upgrade edebiliyoruz ama 6. seviyeye geçirmek için sizden başka bir item istiyor. Bunu ya düşüreceksiniz ya da alıcaksınız. Hangi item olduğu ve nereden düştüğü mouse üzerinde getirdiğinde yazar. Benim önerim normal silahınızı upgradelerken 5. seviyeye kadar kendi class itemlarınızı bekletin belki düşmüştür bile. Ama baktınız item düşmemiş o zaman o itemı kazandıktan sonra upgrade için harcarsınız. Yani bir zararınız olmaz. Aynı şekilde takılarda da uygulayabilirsiniz. Yada internetten hangi itemı istediğine bakabilirsiniz. Diyelim düşmedi nasıl kazanabilirim diyorsanız ; bence en kolay yolu marketten satın almak. Zaten fiyatları ucuz. Belirli bir seviyeye geldikten sonra size marketi kullanma/açma görevi vericek. O görevi yaptıktan sonra F5 tuşuna basarak marketi açabilirsiniz. Bu şekilde ordan istediğiniz itemı alabilir ve kullanabilirsiniz. Böylelikle upgrade yapabiliyoruz. Benimde daha 6.seviyeye yeni ulaştı yani ilerledikçe öğrendiklerimi yazacağım. Eğer eksik yada yanlış yerler varsa bilgili arkadaşlar düzeltebilirse sevinirim. İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeiyoBnS -- 21 Ocak 2016; 22:33:58 >

• 14 lv oldum.Silah 5.seviye hongmoon fakat oyuna yeni başladığımda silahı durmadan repair ettiğim için repair bitti.1 repair 5 silver falan.Bu konuda ne yapabilirim ?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.