Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun açılalı 2 gun oluyor farkındasınız dimi? Siz hangi mmorpg de 3-5 günde full set dizebildiğinizi gördünüz? Hele bi sakin olun daha oyunu çözmediniz, max Level da vardır asıl olay belki. Hele bi soluklanın hemen başlamışınız yaygaraya

Not: Oyun ismim forum ismi ile aynı, beni gören ks atmasın bak uğraştırıyonuz sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

Orijinalden alıntı: Blackbull42

quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

alakası yok hocam bu oyunu tekken olarak görebilirsiniz. söylediğiniz oyundan 3-5 kat daha hızlı pvpleri. pataküte yani rastgele tüm skiller.

tam bir hater oldun sende oyunu sevmedin ama oyunun forumdanda çıkamıyorsun. valla istediğin kadar baltala oyunu millet bayıla bayıla oynuyor. akşamları 2000 -3000 kişilik sıralar oluştu oyuna girmek için bu arada pataküte rasgele skiller dedin ya :) orda bittin zaten. dediğin olay ancak open world de mümkün olabilir. oyunda zaten open world pvp ye dayalı değil.

mmorpg bölümünde hep en üstte o yüzden. Baltalamıyorum ki ben gibi bu tarz oyunları sevemeyecek arkadaşlar zaman kaybetmesin ve bize hitap eden oyunları beklesin diye yapıyorum.Çok oyuncu olmasın sizin de işinize gelmez zaten . Tıpkı bana yine bu konuda öğütlendiği gibi yani.
    evet pataküte rastgele skiller. 25-30lara kadar 3 ayrı sınıf oynamıştım betada. openworldlerde kimin nereye hangi öncelikle ne kadar zaman farkla hangi sırayla skill atacağı bellidir. Hatta parti içindekiler bile partilere ayrılır ilk4 son4 veya 3-3-3 3-3-2 vs. Bu oyunda ise "abi gir işte zaten kime vuracağın belli olmayacak, combonu yap sağ kalırsan çık , çıkamazsan ölürsün zaten". Birbirine çok bitişik oynuyor karakterler ve evet daha fazla yetenek istiyor belki.Daha fazla göz yoracak, daha fazla efor, kimilerine göre de daha fazla zevk. Saygı duyuyorum zevk alanlara ne ala, ama benim zamanımı harcatmadı burdaki oyunsever arkadaşlar ve benim gibi olan kitle çok fazla.Eski oyunlar bu tarz değildi ve müdavimleri belkide şuan oynayan kitlenin yarısı.Siz de istemezsiniz 1 ay full dolu olup 2.ay bomboş olmasını değil mi ? bakınız: devilian...

Oyunda sıra oluşması iyi bir gösterge değildir ayrıca hem oyuncu için hem oyunun sahipleri/çıkarıcıları açısından.

Biraz uslubum sert olmuş olabilir kusura bakma. B&S biraz seri combat seven tek başına başarıya odaklı olan gorupdan ziyade solo takılmayı benimseyen oyuncu kitlesine hitap ediyor. Çoğu kişi piyada düzgün mmorpg olmadığı için B&S başlayacak ancak aradığı kan olmadığını anlayıp oyunu bırakcaktır. Aslında o günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Çünkü sıra bekleme olayı her ne kadar oyuna ilgilinin olduğunu gösterip oyun sevenleri sevindirsene bir zaman sonra can sıkmaya başlıyor. her defasında 10-15 dk beklemek çok kötü. ben zaten hep diyorum. Toplu olarak pvp yapmayı sevenler, group başarısını önemli bulanlar, open world pvp aşıkları bu oyuna bulaşmasın. Bu oyun batleground pvp ye dayalı. Ben open world pvp de severim. ancak open world pvp de beni tam anlamı ile tatmin eden ve 6 senedir oynadığım bir oyun var zaten. o yüzden o oyuna alternatif olarak b&s yi en az 2 sene oynayacağımı düşünüyorum.

•  Blade and Soul [AÇILDI]

Beyler cantadaki sağ altköşede 3 kıyafet var bunlar nedir ben anlamadım oyunda kıyafetin + stat degeri gibi birşey yok sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Benim de oyunda en sevmediğim şey para mevzusu. Level 29'a kadar en fazla 20 gümüşüm olabildi. Hadi harcadıklarımı sayalım 40 gümüş olsun. Bir tane key pazarda 5 gümüşe satılıyor. Yok mu para kasmanın iyi bir yolu? Tamam zindandan düşenleri onca satış arasında satalım edelim ama daha iyi yolu olmalı.

Daily görevlerini yap. bu görevlerle anahtar vs kasabiliyorsun rahatlıkla. Ben henüz paraya sıkışmadım. maddi olarak iyi durumdayım :)

Daily görevlerini al, gitmen gereken yere git onlar da çok fena zaman kaybettiriyor. Hayır teleport olmak bile parayla oyunda. Bugün ilk haritadan itibaren gezeceğim bütün haritaları bütün daily görevleri bir kurcalayayım. Henüz ben de ciddi derecede paraya sıkışmadım ama 1 keyim kaldı (muhteşem şansım sağolsun bir silah için bir sürü key harcadım) ve onları toparlamam gerek. Daily ile halletmeye çalışacağım ama dahasına ihtiyacım olabilir.

• mert1905x kullanıcısına yanıt
    Alttaki ikisi black ram ve bamboo village guard kostumu bu ikisi düşman genelde normal haritada rakiple dövüşmek için kullanabilirsin veya karşı npcleri öldürmek için.
    Üstteki crimson clan elbisesi sanırım yanlış bilmiyorsam oyunda wulin ve crimson olmak üzere 2 adet clan var pvp kısmına hitap eden elbise bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Blade and Soul [AÇILDI]

Beyler cantadaki sağ altköşede 3 kıyafet var bunlar nedir ben anlamadım oyunda kıyafetin + stat degeri gibi birşey yok sanırım

Herkes aynı şeyden şikayetci ancak oyunun çok başında olduğunuz için bilmiyorsunuz tabi. Olay şu şekilde.

Mesela oyunlarda 6 armor olur. Bu armorların hp, attack, büyü gücü, fiziksel defans, büyü defans değerli bulunur.

Bu oyunda bu özellikleri amorlar değil pizza dilimleri veriyor. Her karakterin 8 tane pizza dilimi hanesi var. Bu pizza dilimleri setler halinde. ilk set 10 lvl de karşımıza çıkıyor. yaklaşık 40 a yakın set var. örnek vereyim. 1. dilim (500 hp, 300 defans) gibi - 2. dilim (800 hp, 150 def, 100 crit) gibii gibi. Ayrıca bu setler 3 tane pizza dilimi sahip olursan ayrıca 100 accuracy, 5 tane yaparsan 1000 hp, 8 olursa bilmem şukadar. tabi bu değerleri şuan kafadan sallıyorum. Oyundaki statlar bunlara göre değişiyor. İlerki levellerde çok sağlam pizza dilimi(ben bu adı verdim) setler var. bunlara sahip olmak kolay değil. Peki bu neden alışıla gelmiş armor mantığından daha güzel ?

Bir oyunda en iyi bir set olur. Sonra herkes o seti yapar. herkes aynı şeyi giyer ortalıkta dolaşır. herkes pişti durumundadır. pizza dilimleri sayesinde istediğini giy istediğin gibi görün. aynı statlarla farklı farklı görüntülere geç. bu mantık ncsoft tarafından mükkemmel şekilde düşünülmüş örneği olmayan bir fikir.

• quote:

quote:

quote:

Benim de oyunda en sevmediğim şey para mevzusu. Level 29'a kadar en fazla 20 gümüşüm olabildi. Hadi harcadıklarımı sayalım 40 gümüş olsun. Bir tane key pazarda 5 gümüşe satılıyor. Yok mu para kasmanın iyi bir yolu? Tamam zindandan düşenleri onca satış arasında satalım edelim ama daha iyi yolu olmalı.

Daily görevlerini yap. bu görevlerle anahtar vs kasabiliyorsun rahatlıkla. Ben henüz paraya sıkışmadım. maddi olarak iyi durumdayım :)

Daily görevlerini al, gitmen gereken yere git onlar da çok fena zaman kaybettiriyor. Hayır teleport olmak bile parayla oyunda. Bugün ilk haritadan itibaren gezeceğim bütün haritaları bütün daily görevleri bir kurcalayayım. Henüz ben de ciddi derecede paraya sıkışmadım ama 1 keyim kaldı (muhteşem şansım sağolsun bir silah için bir sürü key harcadım) ve onları toparlamam gerek. Daily ile halletmeye çalışacağım ama dahasına ihtiyacım olabilir.

Yok hocam be ilk haritalarda ışınlanmalar çok ucuz. kazandığının yanında devede kulak

• quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

quote:

Orijinalden alıntı: bulteir

Ben oyunda karakterle ve çevreyle bütünleşenlerdenim. Yani özellikle uzak doğu teması ağır basan oyunlara kendimi kaptıramıyorum. Bu oyunda karakterlerin resmen uçması, aşırı derece açıklık(bundan kastım gerçekciliği çok baltalıyor kim sütyenle savaşa gider), uzuk doğuda çok sevilen kısa boylu kulaklı kuyruklu karakterler, özellikle kediler, aşırı büyük kılıçlar, gerçek dünyadaki fizik kurallarına çok ters durumlar(aşırı büyük kılıçlar, süzülme vb.) g,b, durumlardan ötürü bu oyuna ısınamadım. Bunun dışında sevmediğim diğer noktalar ise oyunda zırh, kalkan yok. Kıyafetler sadece görüntüyü değiştiriyor. Görevlerden yaratıklardan düşen şeyler hiç tatmin edici değil. Level 15 oldum daha 2 tane silah düştü. Oyunun birinci günü olmasına rağmen chat kısımında gold satanların spam'inden başka bir şey görülmüyor. Bu iki yönden çok kötü; birincisi spam önleyici bir sistemleri yok diğeri ise parayı veren oyun düdüğü çalar mantığı olacak. Ayrıca gördüğüm kadarıyla oyunda para kasmak çok zor. Oyun npcleri olan merchantlarda neredeyse hiçbir şey satılmıyor bu beni çok şaşırttı ilk defa böyle birşey gördüm bir merchant'ta sadece 3 tane item satılıyordu.
    Bunların dışında sevdiğim özellikleri ise; çevre tasarımları ve grafikleri çok güzel. Özellikle şu mağra gibi yer altına girilen zindansı yerleri çok sevdim. oyun içinde zindan gibi yerlere girmeden önceki bölüm yükleme olayını çok güzel yapmışlar oyundan hiç kopmadan bölüm yükleniyor.
    Levelim fazla değil ve pvp'ye girmedim ama oyun beni çekmiyor, ısınamadım ama özellikle oyuncu sayısı çok olmasından ötürü biraz daha dişimi sıkıp oynayacağım. Pvp'yi ve end gamedeki zindanlarıda gördükten sonra kesin kararımı vereceğim ancak şuan itibariyle oyunu sevmedim.
    Oyuna yeni başlayacaklar için genel değerlendirme yapacak olursam uzak doğu temasına sahip oyunları sevmiyorsanız uzak durun. Bunun dışında action combat sistemine sahip ama onuda çok sevmedim. Action combat sistemini çok sevdiğim neverwinter'ın sistemiyle karşılaştırarak söylüyorum. Oyunda tanklık falan yapmayı düşünüyorsanız(benim gibi) normal mmorpglerden çok farklı. Giydiğiniz kıyafetler defans falan vermediği için sadece skillerle tanklık yapmak zorundasınız.

hocam tam olarak aynı fikirdeyiz bende 114 euro ya erken giriş almiştim ama sanırım birakıcam:(

15 lvl de olayı çözdüm diyorsun yani oyunda statları amorlar değil pizza dilimine benzeyen itemler belirliyor. nasıl olduğunu bir üstte anlattım :) ayrıca hemen heryerim item ile dolsun istiyorsan gw2 öneririm. çok light bir oyun. 1 günde son levele gelip, 2. günde full+ful oluyor 3. günde oyunu bırakıyorsun. uçma kaçma olayına gelince çok bişey söylemeye gerek yok oyun kore oyunu, koreliler dünyanın en fantastik adamları zaten oyunun böyle olduğu 6 senedir belli , neye göre 114 euro verdin anlamadım :) sen başka bir oyunun tanıtımını filan izlemiş olmayasın ?

• @Blackbull42

Gw2 de 1 günde son seviyeye geklip, 2 inci günde full+full mu olunuyor? birde 3üncü günde oyun bırakıyorsun.. Vay be.. Bilmediğiniz oyunlar hakkında atıp tutmasanız güzel olur. Hatera bile anlayış gösteririm ama yalanla dolanla palavradan bilgiler ile ortaya birşeyler sallamak hiç hoş görünmüyor.

Ayrıca bir oyunun iyi olduğunu eşyalara geç ulaşmak mı belirliyor?

Benim zevkim en doğrudur, bundan başkası yalandır kafasıda iyiymiş. Güle güle kullan...

Kaldıki koreli diye övmüşsün adamları. Adamların oyun anlayışı, aylarca yıllarca farm... Sevene lafım yok, şahsen bana hitap etmiyor. (gördüğün gibi başka oyunlar ile ilgili yalanlar söylemeden de mesaj atılabiliyor)
  • Blackbull42 B kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen hiç bişe anlamadım teşekkurler

Her parça dilimi şukadar verir diye birşey yazmıyorki 3 tane olursa crit 1 vs yazmıslar birde sagdaki 3 tane giysi varya onları giysekde giymesekde bişe degişmiomu yani.
  • valla beni sarmadı müzikler falan resmen baydı ucma kacma olayıda cok abartılı çok cizgi film gibi grafikler bilmem eso oynadınmı ne demek istedigimi anlarsın oynadıysan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulteir

Ben oyunda karakterle ve çevreyle bütünleşenlerdenim. Yani özellikle uzak doğu teması ağır basan oyunlara kendimi kaptıramıyorum. Bu oyunda karakterlerin resmen uçması, aşırı derece açıklık(bundan kastım gerçekciliği çok baltalıyor kim sütyenle savaşa gider), uzuk doğuda çok sevilen kısa boylu kulaklı kuyruklu karakterler, özellikle kediler, aşırı büyük kılıçlar, gerçek dünyadaki fizik kurallarına çok ters durumlar(aşırı büyük kılıçlar, süzülme vb.) g,b, durumlardan ötürü bu oyuna ısınamadım. Bunun dışında sevmediğim diğer noktalar ise oyunda zırh, kalkan yok. Kıyafetler sadece görüntüyü değiştiriyor. Görevlerden yaratıklardan düşen şeyler hiç tatmin edici değil. Level 15 oldum daha 2 tane silah düştü. Oyunun birinci günü olmasına rağmen chat kısımında gold satanların spam'inden başka bir şey görülmüyor. Bu iki yönden çok kötü; birincisi spam önleyici bir sistemleri yok diğeri ise parayı veren oyun düdüğü çalar mantığı olacak. Ayrıca gördüğüm kadarıyla oyunda para kasmak çok zor. Oyun npcleri olan merchantlarda neredeyse hiçbir şey satılmıyor bu beni çok şaşırttı ilk defa böyle birşey gördüm bir merchant'ta sadece 3 tane item satılıyordu.
    Bunların dışında sevdiğim özellikleri ise; çevre tasarımları ve grafikleri çok güzel. Özellikle şu mağra gibi yer altına girilen zindansı yerleri çok sevdim. oyun içinde zindan gibi yerlere girmeden önceki bölüm yükleme olayını çok güzel yapmışlar oyundan hiç kopmadan bölüm yükleniyor.
    Levelim fazla değil ve pvp'ye girmedim ama oyun beni çekmiyor, ısınamadım ama özellikle oyuncu sayısı çok olmasından ötürü biraz daha dişimi sıkıp oynayacağım. Pvp'yi ve end gamedeki zindanlarıda gördükten sonra kesin kararımı vereceğim ancak şuan itibariyle oyunu sevmedim.
    Oyuna yeni başlayacaklar için genel değerlendirme yapacak olursam uzak doğu temasına sahip oyunları sevmiyorsanız uzak durun. Bunun dışında action combat sistemine sahip ama onuda çok sevmedim. Action combat sistemini çok sevdiğim neverwinter'ın sistemiyle karşılaştırarak söylüyorum. Oyunda tanklık falan yapmayı düşünüyorsanız(benim gibi) normal mmorpglerden çok farklı. Giydiğiniz kıyafetler defans falan vermediği için sadece skillerle tanklık yapmak zorundasınız.

Selamlar,

Senin oynaman gereken oyun türü Fantasy Role Play'dir. FRP oyuncuları bu tarz yapımlardan zevk alamazlar bu gayet normal bir durum. BnS rekabetçi düzeni ile turnuva oyunu olarak nitelendirilebilir. Zaten burada ana temayı Martial Arts (Uzakdoğu Dövüşleri) oluşturuyor. Jet Lee'yi izlerken gördüğümüz abartı hareketlerden bir farkı yok. Herşey olması gerektiği gibi ama sen bence türe uzaksın.

Saygılar

• Oyunun armorları sadece kozmetik bazlı, hoşunuza gideni giyin

• Son haritaların dailyleri 7-8 silver veriyor, o zamana kadar zaten çok fazla para sıkıntısı çekeceğinizi sanmıyorum.Key işinde biraz şanssız kalmışsınız ama arkadaşın dediği gibi daily görevlerden hem bir miktar para hem key alabilirsiniz, olmadı önceki geçtiğiniz 1-2 bölgenin dailylerini yapın ve çok gerekmedikçe (breakthrough itemleri dışında kısaca) key harcamayın chestlere.

@soulfly1

O giysiler görüntü için, inventory sağ üst tarafta gördüğünüz 8 parçalık sould shield'lar armor görevi görüyor oyunda.Yani diğer oyunlardaki chest, helmet, leggings vs. armor parçaları takmak yerine 8 tane soul shield kullanıyorsunuz.Her parça özellik veriyor ve aynı setin 3-5-8 parçasını tamamlarsanız ekstradan özelliklerde alıyorsunuz, üstüne gelince yazıyor zaten şu şu özellikleri veriyor diye.

@mert1905x

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Hemen hemen hiç bişe anlamadım teşekkurler

Her parça dilimi şukadar verir diye birşey yazmıyorki 3 tane olursa crit 1 vs yazmıslar birde sagdaki 3 tane giysi varya onları giysekde giymesekde bişe degişmiomu yani.

Biraz lvl al anlıcaksın herşeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 20 Ocak 2016; 19:36:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durruk

@Blackbull42

Gw2 de 1 günde son seviyeye geklip, 2 inci günde full+full mu olunuyor? birde 3üncü günde oyun bırakıyorsun.. Vay be.. Bilmediğiniz oyunlar hakkında atıp tutmasanız güzel olur. Hatera bile anlayış gösteririm ama yalanla dolanla palavradan bilgiler ile ortaya birşeyler sallamak hiç hoş görünmüyor.

Ayrıca bir oyunun iyi olduğunu eşyalara geç ulaşmak mı belirliyor?

Benim zevkim en doğrudur, bundan başkası yalandır kafasıda iyiymiş. Güle güle kullan...

Kaldıki koreli diye övmüşsün adamları. Adamların oyun anlayışı, aylarca yıllarca farm... Sevene lafım yok, şahsen bana hitap etmiyor. (gördüğün gibi başka oyunlar ile ilgili yalanlar söylemeden de mesaj atılabiliyor)

Mmorpg de heycanı arttıran ve seni oyuna bağlayan zor ulaşılan eşyalardır. herkes aynı ve eşit olduktan sonra moba oynamak daha mantıklı. gw2 gerçekten çok light. mmorpg mantığına çok ters bir oyun. bu arada 2 ay kadar gw2 oynadım. ilk 2 hafta herşey süper gibiydi. oyunun mantığını anlayınca son 1 ay sırf verdiğim paraya acıdığım için zorlama oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 20 Ocak 2016; 19:43:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Oyunun armorları sadece kozmetik bazlı, hoşunuza gideni giyin

aynen oyundaki armor ve stat olayını sould shield lar ile hallediyorsunuz. çok güzel bir olay bu. itemi fullediğimde istediğim kostümü aynı statlarla giyebilecem. bu olayı ilk kez bns de gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

knight online gibisi gelmedi be
    quote:

Orijinalden alynty: Funky ND

knight online gibisi gelmedi be

Aynen hocam
  • OYUNU DAHA ÖNCE HİÇ OYNAMAMIŞ (private,closed beta vs) KİŞİLERİN DİKKATİNE

Şu hata yapmayın, yoksa yeni karakter açmak zorunda kalırsınız. Başlarda size verilecek olan upgrade edilebilir silahı (Hangmoon) asla ve asla atmayın. Hep upgrade atın. İlk max olduğunda sıradaki aşama için stalker weapon isteyecek, stalker weapon ı, 2.görev köyünde ki çarktan elde edebilirsiniz. World boss kesince çark çevirmek için gerekli item veriyor, (bahsettiğim bossu görev size kestirecek endileşenmeyin, bossu istediğiniz kadar kesip drop alabilirsiniz). Çarktan locked item box kazanma şansınız var genel de bu düşüyor. Anahtarınız olmuş olacak bi 15 kadar, gerekli stalker silahını(sizin sınıfınıza ait olan) düşürene kadar deneyin, düşürünce son bir meteryal kalıyor, yeşil bir şişe, onuda görev verecek zaten. Onuda alınca hangmoon silahına kademe atlatın, tekrar upgrade atmaya devam edin.

Kesinlikle ve kesinlikle o silahı atmayın, çok ama çok önemli, yeni karakter açarsınız diyim sonra furki demedi demeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 20 Ocak 2016; 19:52:19 >

• Oh süper kimse beğenmemiş. Rahat rahat oynarız
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.