Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MeiyoBnS

PM ile bana ulaşırsan oyunda olduğun zaman sana marketten bir tane alabilirim fiyatları ucuz zaten. Serverın Cardinal Gates'die umarım.

Teklif icin tesekkurler, market olayini bilmiyordum bilsem hic ugrasmazdim ama 10a yakin key harcayarak buldum sonunda. Zaten server da tutmuyormus ama bu market olayini yaklasik 2-3 saat once fark ettim cok daha iyi olacakti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Son haritaların dailyleri 7-8 silver veriyor, o zamana kadar zaten çok fazla para sıkıntısı çekeceğinizi sanmıyorum.Key işinde biraz şanssız kalmışsınız ama arkadaşın dediği gibi daily görevlerden hem bir miktar para hem key alabilirsiniz, olmadı önceki geçtiğiniz 1-2 bölgenin dailylerini yapın ve çok gerekmedikçe (breakthrough itemleri dışında kısaca) key harcamayın chestlere.

@soulfly1

Aynen hocam bugün yapabildiklerimi yaptım 8 key aldım aksatmamam lazım onları. Hangileri direkt key veriyor gördüm onlara yönelir hallederim hemen. 4.zone haritasına da geçtiğimde orada da varsa key veren dailyler çok süper olur. Bendeki bu şansla 8 key almak bile yetmeyecek gibi

• bi pot 7 silver. bende 5 copper yok nabcaz
  • 12.5 gb indirdi hala 5 gb var delircem bir de hata veriyor indirerken baştan başlıyor.
  • Benim indirmem 3 gün kadar sürmüştü çok salak bi launcheri var

• Bu oyunun zevki max levelda ya, max levelda kasarsınız para çok dert etmeyin. İlk karakteriniz olmadı oyunu çözmek için işe yarar. İkincisi ile daha dikkatli oynarsınız. Çok kasmayın kendinizi ufak şeyler için eğlenmeye bakın

Edit: Ulan oyunda petli sınıf varmış haberim yok, bayılırım petli classlara. Hunter gibi bisey değil ama olsun, summoner açtım hemen ismim IcyTeaLemon. Turkish Gates de oynuyorum. Ekleyebilirsiniz, oyunu çözdükçe bilgi paylaşımı yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 21 Ocak 2016; 10:54:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet hep summoner ve destroyer açmış yani hep bu iki karakterden görüyorum.

• Millet hep summoner ve destroyer açmış yani hep bu iki karakterden görüyorum.

• Namarıe kullanıcısına yanıt
    Blade master kaynıyor oyun en kolayı o diye herkes ona abanmış. Beni sarmadı ama cok yavaş, destoyer da yavaş, asassin zevkli onu oynarım. Kungfu da zevkli ama biraz slow. Bide summoner deniycem şimdi pet falan güzel olmuş kedi veriyor kedinin ayrı kostümü falan var güzel ya hoşuma gitti. Cat woman delisiyim, kediye Cat woman kostümü var en çok ilgimi o çekti zaten max olunca alırım kedime o kostümü.

• Kac lwl e gelince skiller hepsi veya cogu aciliyor karakter denicemde kendi karakterimi bulnaya calisiyorum diyelim.
    :) ve nerden aciyoruz bu skilleri

• Namarıe kullanıcısına yanıt
    Benim tavsiyem 20 dir. Biraz ugraştırır ama olsun çünkü 20 de anlayabiliyorsunn karakterleri.

Kendileri açılıyo Level atladıkça, K tuşundan görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 21 Ocak 2016; 11:59:21 >
  • Oyunda her karakterin 8 tane skili mi oluyor ?

• Arkadaşlar yeni bir rpg oyuncusuyum ama kendime güveniyorum sizce hangi sınıfı seçmeliyim?
  • oyunun başında size verilen hangmoon itemleri kaybederseniz yeni karakter açmanıza gerek yok yine oyunun başında taş karşılığı item trade eden bir merchant var ondan yeni hangmoon itemlerinizi alabilirsiniz ayrıca bu merchant gayet güzel soul shield veriyor yani pizza dilimi onu almanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rzenma -- 21 Ocak 2016; 12:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namarıe

Oyunda her karakterin 8 tane skili mi oluyor ?

Her karakterin ortalama 40-50 arası skili var. K ya bastığında tüm skillerini görebilirsin.

İlerki levellerde hepsi açılacak. çoğu skill chain ile açılır yada q ve e tuşları ile skill barın değişir diğer skiller orataya çıkar. tabi bu dediklerim ilerki levellerde 35 lvl e ulaştığında nerdeyse tüm skillerin açılmış olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Blade master kaynıyor oyun en kolayı o diye herkes ona abanmış. Beni sarmadı ama cok yavaş, destoyer da yavaş, asassin zevkli onu oynarım. Kungfu da zevkli ama biraz slow. Bide summoner deniycem şimdi pet falan güzel olmuş kedi veriyor kedinin ayrı kostümü falan var güzel ya hoşuma gitti. Cat woman delisiyim, kediye Cat woman kostümü var en çok ilgimi o çekti zaten max olunca alırım kedime o kostümü.

Oyunun en kolay 1. summoner 2. destroyer. 3. blade dancer.

Blade Master orta zorlukta. en zoru ise kungfumaster.

• Hayda reset geliyormuş 3.5 saat kapalı kalcakmış:(

Oyuna ilgi çok büyük ya adamlarda beklemiyordu herhalde, yeni sunucular falan gelecekmiş

• Arkadaslar assassin de 30 lvlim full pvp yapiyorum classlara gore zorlanma durumunu soylim.

Blademaster:çantada keklik. Vur kafasina al ekmegi
    Bladedancer:oynamayi biliyosa az zorlar ama kolay genel olarak
    Force master:ustekiyle ayni
    Summoner:yakalanmayinda bu elemana gerisi kolay
    Destroyer: zorlanabilirsiniz
    Kung fu:bu adamlarda hayvan gibi can var ve dmgleri bizim gibi az cani olan assassin icin asiri fazla. Cok dikkatli oynamalisiniz yere yattinmi bittin
    Assasin: teklemeye bakin

• Sunucu bakıma alınıcak. Saat 17.00 - 17.30 arasında açılması bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeiyoBnS -- 21 Ocak 2016; 14:18:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

OYUNU DAHA ÖNCE HİÇ OYNAMAMIŞ (private,closed beta vs) KİŞİLERİN DİKKATİNE

Şu hata yapmayın, yoksa yeni karakter açmak zorunda kalırsınız. Başlarda size verilecek olan upgrade edilebilir silahı (Hangmoon) asla ve asla atmayın. Hep upgrade atın. İlk max olduğunda sıradaki aşama için stalker weapon isteyecek, stalker weapon ı, 2.görev köyünde ki çarktan elde edebilirsiniz. World boss kesince çark çevirmek için gerekli item veriyor, (bahsettiğim bossu görev size kestirecek endileşenmeyin, bossu istediğiniz kadar kesip drop alabilirsiniz). Çarktan locked item box kazanma şansınız var genel de bu düşüyor. Anahtarınız olmuş olacak bi 15 kadar, gerekli stalker silahını(sizin sınıfınıza ait olan) düşürene kadar deneyin, düşürünce son bir meteryal kalıyor, yeşil bir şişe, onuda görev verecek zaten. Onuda alınca hangmoon silahına kademe atlatın, tekrar upgrade atmaya devam edin.

Kesinlikle ve kesinlikle o silahı atmayın, çok ama çok önemli, yeni karakter açarsınız diyim sonra furki demedi demeyin

10 defa falan cevirmisimdir bir turlu dusmedi gelistirmek icin silah. Arkadas sansa elde etti, bunun baska bir yolu yok mu?

Kendi sınıfın için olan silah normal anahtar ile kutu açınca çıkmıyor sadece mavi renkli olan anahtar ile çıkıyor. Ben onlarca açtım bir türlü düşüremedim sonra açıklamayı okuyunca o anahtarla çıkmadığını öğrendim gidip silahı marketten satın aldım.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.