Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En kalabalık sunucu windrestmiş , benim sormak istediğim, dungeon ve pvp ler cross realm mi yoksa sadece bulunduğun sunucuda ki oyuncular mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar en düşük ayara getirsem de oyunu 36 fpsnin üzerine çıkamıyorum, sanırım dahili grafik kartını kullanıyor. Ancak nvidia denetim masasına girip hem blade & soul kısayolunu hem de NCLauncher'ı yüksek performanslı grafik kartıyla çalıştır ayarını seçmeme rağmen (varsayılan dahili grafik kartıydı ben değiştirdim iki kısayol için de) bir şey değişmedi. gt 740m şu ana kadar bir tek gta 5 oynarken böyle kasıyordu hatta bu kadar kasma yapmıyordu en düşük ayarda Sorun nedir tam olarak çözebilicek var mı

Edit: Bu arada oyunda max level nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 22 Ocak 2016; 10:00:05 >
  • Angler's Watch sunucusunda yeni başladık 3 arkadaş.
    Ben kung fu arkadaşlar destroyer ve force. 11. seviye falanız sunucu dün açıldığı için direk olarak oraya geçiş yaptık çünkü diğer yerlerde millet hem almış başını gitmiş hem de slot bulmak cidden çok zor çok kalabalıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

En kalabalık sunucu windrestmiş , benim sormak istediğim, dungeon ve pvp ler cross realm mi yoksa sadece bulunduğun sunucuda ki oyuncular mı

dungeonlar ve pvp ler tüm serverları kapsıyor hatta market bile aynı şekilde. sadece diğer serverlardaki adamlarla haritalarda yanyana gelemiyorsun onun dışında beraber dungeon veya pvp ye girebiliyorsun. Kısaca wildrestdeki bir oyuncu markete bişey koyduğunda sen cardinal gates serverinde satın alabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Arkadaşlar en düşük ayara getirsem de oyunu 36 fpsnin üzerine çıkamıyorum, sanırım dahili grafik kartını kullanıyor. Ancak nvidia denetim masasına girip hem blade & soul kısayolunu hem de NCLauncher'ı yüksek performanslı grafik kartıyla çalıştır ayarını seçmeme rağmen (varsayılan dahili grafik kartıydı ben değiştirdim iki kısayol için de) bir şey değişmedi. gt 740m şu ana kadar bir tek gta 5 oynarken böyle kasıyordu hatta bu kadar kasma yapmıyordu en düşük ayarda Sorun nedir tam olarak çözebilicek var mı

Edit: Bu arada oyunda max level nedir?

gt 740 iyi bir kart değilki bende gtx 850m var ben kendi kartıma bile kötü diyorum. bende fps full ayarda 50 lerde geziyor. ayarları düşürünce 70 lere yükseliyor tamamen kısınca 90 lara geliyor. dahada çıkmıyor.

• Bu kungfu masterda bariz bi üstünlük var arkadas eger azıcık oynamayı bilirsen yerden kalkamıyorsun ben anlamadım bu işi Ha sen kötü oynuyorsun diyorsanız 10 mac attım 6 sını aldım 4 kere kungfu mastere yenildim hicbi sekilde durmuyorlar.
  • Blackbull42 B kullanıcısına yanıt
    İyi bir kart demedim zaten, ancak fps 36dan yukarı çıkmıyor. Online oyunda boş bir arazide her şey en düşük detayındayken nasıl 36yı geçmiyor? 740m gta 5te bu fpsleri veriyor en düşükte ki gta 5in en düşük ayarı da orta seviye falan oluyor. Bir türlü 740m kartımı kullanamadığımı düşünüyorum o yüzden. O kadar oyun oynadım single ve online, bana mısın demeyen 740m bu oyunda mı zorlanıyor? Şaka olmalı herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fhaor

Bu kungfu masterda bariz bi üstünlük var arkadas eger azıcık oynamayı bilirsen yerden kalkamıyorsun ben anlamadım bu işi Ha sen kötü oynuyorsun diyorsanız 10 mac attım 6 sını aldım 4 kere kungfu mastere yenildim hicbi sekilde durmuyorlar.

Hak eden bir class açıkcası, çünkü oynaması cidden zor. Hani en zoru o class, bırakında biraz üstünlüğü olsun oynayabilen hakkını veren yensin yani. Ama daha yeni acıldı bu sunucu, o classı iyi oynayan cok az insan vardır. Güzel oynayanlar hep önceden bu oyunu oynamış insanlardır eminim. Bazen stream izliyorum, adam level 20 de pvp yapıyor, karşısına max level kung fu geliyor, kung fu alıyor tabi ama sırf level farkından dolayı. Neredeyse 20 lvl kesecek adamı yani o derece çöp oynuyorlar. Kolay değil ya cidden ama benim çok hoşuma gitti KFM, ben KFM oynuyorum yeni sunucuda açtım.

Edit: Bu arada easy pvp istiyorsanız Summoner abanın, en kolayı :D kediye focuslanıyorsun adam rahat bırakmıyor, adama focuslanıyorsun kedi rahat bırakmıyor. Ayrıca eğlenmek için bire bir, biraz araştırma yaptım cidden summoner kaynıyor oyun. Bende severim petli ama keşke biraz dps classı olsaydı. Daha çok support skilleri var. Warlock da umarım yakın zaman da gelir, 50 level cap i ile gelecekmiş. Warlock silahı var kendisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 22 Ocak 2016; 11:41:50 >

• quote:

Bu kungfu masterda bariz bi üstünlük var arkadas eger azıcık oynamayı bilirsen yerden kalkamıyorsun ben anlamadım bu işi Ha sen kötü oynuyorsun diyorsanız 10 mac attım 6 sını aldım 4 kere kungfu mastere yenildim hicbi sekilde durmuyorlar.

Kungfumasterin bariz bir üstünlüğü söz konusu değil. Zira kungfumaster a ölmek çok zor. çünkü kungfu zor bir class. eğer ölüyorsan demekki karşındaki çok iyi oynuyordur. kungfu ile adam kesmek cidden zor iş. zaten oyunda hiç bir class bir diğerinden üstün değil. denge olarak bu konuda bns üstüne oyun yok. zaten kungfunun öyle bariz bir üstünliğü olsaydı rank sıralamalarında ilk 20 nin yarısı kungfu olurdu. öyle bir durumda yok. belki senin levelin düşüktür ve skillerin hepsi açık değildir. o şekilde zaten tam olarak karakterine hakim olamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Hak eden bir class açıkcası, çünkü oynaması cidden zor. Hani en zoru o class, bırakında biraz üstünlüğü olsun oynayabilen hakkını veren yensin yani. Ama daha yeni acıldı bu sunucu, o classı iyi oynayan cok az insan vardır. Güzel oynayanlar hep önceden bu oyunu oynamış insanlardır eminim. Bazen stream izliyorum, adam level 20 de pvp yapıyor, karşısına max level kung fu geliyor, kung fu alıyor tabi ama sırf level farkından dolayı. Neredeyse 20 lvl kesecek adamı yani o derece çöp oynuyorlar. Kolay değil ya cidden ama benim çok hoşuma gitti KFM, ben KFM oynuyorum yeni sunucuda açtım.

Edit: Bu arada easy pvp istiyorsanız Summoner abanın, en kolayı :D kediye focuslanıyorsun adam rahat bırakmıyor, adama focuslanıyorsun kedi rahat bırakmıyor. Ayrıca eğlenmek için bire bir, biraz araştırma yaptım cidden summoner kaynıyor oyun. Bende severim petli ama keşke biraz dps classı olsaydı. Daha çok support skilleri var. Warlock da umarım yakın zaman da gelir, 50 level cap i ile gelecekmiş. Warlock silahı var kendisi yok

Hocam summoner evet ilk başta güzel gibi görünüyor ama ilerki zamanlarda seni çok sıkıyor neden dersen summoner yetenek istemeyen çok basit class. mmorpg konusunda pvp tecrübesi hiç olmayan bir adam bile summoner ile rahat adam kesebilir. bu şekilde olunca bir zaman sonra karakter seni bayıyor. ben 1 ay kadar summoner oynamıştım. gram yetenek kullanmıosun el becereside istemiyor. böyle olunca ben çabuk sıkılmıştım. sonra blademaster açtım. 6 ay kadar oynadım. blademaster yetenek isteyen bir class. beni eğlendirdi. sonra dedim kungfumaster açayım. baktım yemedi. okadar zorki benim reflexler yetmedi. Yaşımda biraz fazla ondan sanırım :) ama eğer kungfuyu becerebilseydim eminimki en zevk aldığım class olurdu. bence oynaması zor bir class i becerebiliyorsan işte ozaman o karakterden sıkılmadan uzun zaman oynayabilirsin.

• quote:

İyi bir kart demedim zaten, ancak fps 36dan yukarı çıkmıyor. Online oyunda boş bir arazide her şey en düşük detayındayken nasıl 36yı geçmiyor? 740m gta 5te bu fpsleri veriyor en düşükte ki gta 5in en düşük ayarı da orta seviye falan oluyor. Bir türlü 740m kartımı kullanamadığımı düşünüyorum o yüzden. O kadar oyun oynadım single ve online, bana mısın demeyen 740m bu oyunda mı zorlanıyor? Şaka olmalı herhalde.

Hocam bilemiyorum ama benim evde 3 laptop um var. Birinin marka modeli sony vio onun kartı gt740m. seninki ile aynı. aynı problemleri bende yaşadım. gt740m b&s de kasıyor malesef. şuanki laptopumda gtx 850m var. kasma sorunu yaşamıyorum. sen ne kadar ayar yaparsan yap o kart ile o oyun kasar gibi yada bir çözümü vardır. Bilemiyorum.

• Blackbull42 B kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Ama o kadar oyun geçmişim var bu kartla, B&S oynatmaması çok garibime gitti gerçekten. Bir çözüm bulabilirim umarım ya da oyuna yama falan gelir de düzelir fps olayı.
  • quote:

Anladım hocam. Ama o kadar oyun geçmişim var bu kartla, B&S oynatmaması çok garibime gitti gerçekten. Bir çözüm bulabilirim umarım ya da oyuna yama falan gelir de düzelir fps olayı.

Sende bi sıkıntı yok, canavar bir pc yoksa sıkıntı yaşatıyor, oyunun optimize sorunu var. Çok istek gelirse düzeltirler diye umuyorum

• Düzeltsinler ya yoksa B&S kasa kasa oynamaya çalışıcam yine de Gerçi hala başlayamadım 2 gün önceden kalmayım
  • Kaybettiren kullanıcısına yanıt
    Bütün ekipmanlar Razer hepsi de bağlı sistem de win 10 bir sıkıntı yok.
  • Oyunda çok Türk var mı? Ko'dan bıkkınlık geldi yeter 11 senedir, yeni bir maceraya atılalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kurulmuştur. Akşam başlayacam ben de bir hayli merak ediyorum
  • Başlayacaklar Anglers Watch de başlasın, Türkler olarak buraya akın ettik. Region chat genel de Türkçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 22 Ocak 2016; 13:39:21 >
  • Biz 3 kişi Hao District'teyiz. Baya bir türk var orada. Faction chatte paso türkçe. Biri türk var mı diyor bir bakıyorsun az önce ingilizce konuşan herkes türk :D
  • Arkadaşlar oyunda binek yok mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.