Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende merak ediyorum bilgilendirsin yeni oynuyanlar
  • Kung Fu Master oynayan arkadaşlar için güzel bir PVP Püf notaları videosu:
  • Arenada üstümüzde ki itemlerin önemi var mı, yoksa herkesi aynı mı yapıyor?
  • bu classlarda cinsiyet seçimi yapılmıyor mu?
  • Arkadaslar bende kfmye gereksiz guclu diyodumda insan oynayinca ( en azindan oymamaya calisinca )
    Anliyor ne kadar zor oldugunu

Assassin oynuyorum lvl 40 olduk ama gercekten combo bakimindan cok zayiftim. Bi suru yapilcak kombo var skilltreeyi full offansive dizdim adami teklersem tekliyor tekleyemezsem anca tab stealth ile kaciyorum. 10 saniye sonra kazanan belli oluyor ( genelde karsisi )

Ama oynadigim tarz ve skilltree yanlis bence. Pvp videolarinda adamlar hep control assassin oynuyor vurmaya korkar gibiler nedense.. ben Allah ne verdiyse giriyorum neyse cozucez heralde

Bu arada assassini biraz cozunce kfmlara yenilmemeye basladim. Hitnrun yapinca idare ediyosun birazda olsa :)

Bu arada ekran kartim gtx 980 grapich olarak combat sectim ve 60 fps aliyorum gariplik yokmu sizcede ?

Ve oyun kaç hz destekliyor bilen biri varsa hora gecer. 144 de tutuyorum monitoru bilmedigim icin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaybettiren -- 23 Ocak 2016; 6:07:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende Assasin clası olarak başladım. Yıllardım mmorpg tarzı oyunları oynuyorum böyle action pvpsi olan bir oyun daha görmedim. Henüz açık alan pvpleri ile karşılaşmasamda pve si bile çok zevkli. Blackdesert Online Türkiye yasağı kalkana kadar oynatacak kalitede bir mmorpg. Umarım son levellerde end game itemler kolayca düşmüyordur.
  • KFM sırf single target. CC den çıkarmıyor iyi oynayan birisi. Assasin de sırf counter üzerine kurulu, bodozlama dalmak yerine counter atıp vurmayı denerseniz, adamları totoş edersiniz ama iyi oynayan KFM her türlü alır bilginiz olsun, komboyu yaparsa o can saniyesinde eriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oo oyun açılmış. Eu'da da açıldı değil mi? Yeni haberim oldu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

oo oyun açılmış. Eu'da da açıldı değil mi? Yeni haberim oldu da.

Evet avrupa sunucusu da açıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda sürekli görevler veriyo o görevlerimi bitireceğiz yoksa canavar mı keseceğiz amaç nedir.
  • 16 levelda ilk dungeonı sololıyım dedim, KFM oynuyorum. Minnak örümcekler çıkarıyor 6 tane, bostan cok vuruyorlar imkansızmış. 2. Dungeonı deniycem simdi, boss tek olsa rahat solalarım. 5-8dk mı çalacak ama olsun zevkli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    Görevleri bitiriceksin. Canavar keserek çok zor level atlarsın.
  • Arkadaşlar bu oyuna başlamak istiyorum ancak uzun süredir açıkmış zaten önceden hala 2016 yılındada olsak oynanır mı geçen zamana karşı.2. soru oyun p2w mantığında mı parayı veren her türlü eziyor mu ona göre oynayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

Arkadaşlar bu oyuna başlamak istiyorum ancak uzun süredir açıkmış zaten önceden hala 2016 yılındada olsak oynanır mı geçen zamana karşı.2. soru oyun p2w mantığında mı parayı veren her türlü eziyor mu ona göre oynayacağım

Dostum oyun önceden açıktı ama sadece KR ve Rus serverları vardı. EU ve NA'ya yeni geldi.

Oyun P2W değil ama tabiki premium satılıyor. Buda sizin kestiğiniz moblardan daha fazla para ve exp almanızı felan sağlıyor. Yani premium sizin yaptığınız itemlara daha kolay ulaşıyor ama ara veripte sizin elde edemeyeceğiniz bir itemı alamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeiyoBnS

quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

Arkadaşlar bu oyuna başlamak istiyorum ancak uzun süredir açıkmış zaten önceden hala 2016 yılındada olsak oynanır mı geçen zamana karşı.2. soru oyun p2w mantığında mı parayı veren her türlü eziyor mu ona göre oynayacağım

Dostum oyun önceden açıktı ama sadece KR ve Rus serverları vardı. EU ve NA'ya yeni geldi.

Oyun P2W değil ama tabiki premium satılıyor. Buda sizin kestiğiniz moblardan daha fazla para ve exp almanızı felan sağlıyor. Yani premium sizin yaptığınız itemlara daha kolay ulaşıyor ama ara veripte sizin elde edemeyeceğiniz bir itemı alamıyor.

Tamam o zaman premium zaten her oyunda var o normal. iyimiş sağolasın cevapladığın için

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler akşama doğru deneyeceğim.
  • bir golden deva dagger düşürmek bu kadar zor olmamalı 3 saat uğraştım sadece essance topladım çıkmadı brilliant key alabilmek için tüm günlük questleri(5-6 tane) yaptım keyde çıkmadı tüm paramı harcayıp yine essance aldım gene çıkmadı son çare üzerimdeki herşeyi satıp yine essance aldım en son kasada çıktı para 0 bulmuştu üstelik üzerimde 20 den fazla golden deva serisinin tüm silaharı vardı gittim para kastım sadece silahlarla golden deva daggeri son seviyeye ulaştırdım
    hayır bide canımı sıkan o çarkı döndürmek için bile sıra bekliyoruz her şey şansa bağlı kasarken şans faktörü bu kadar önemli olmamalı

sonra pvpde şansımı denedim 5 maç yaptım 2 kez destroyera kaybettim adamlar sen görünmezken sadece kendi etrafında dönereke baya hasar veriyor kalan 3 maçı rahat kazandım (1force master 1blade master 1 assasin) rakip assasin olunca farkettim biz görünmez olduğumuzda oluşan siyah belirti diğer oyuncularda da gözüküyor yani dikkatli baktığında görünmez bir assasini görebiliyorsun bu da çok saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rzenma -- 23 Ocak 2016; 13:21:09 >

• ben "Cardinal Gates" serverinde oynuyorum nick: Friye eyer orada oynayan arkadas var ise irtibata gecsin.
  • europe mu north america mı bayanlar?
  • Death Cube K kullanıcısına yanıt
    Europe
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.