Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz garip bi soru olabilir ama clientin neresine basicaz durdurmak icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirmeye başladım şuan akk yüzünden 300kb ile iniyor ama keşke stabil olarak öyle inse yav sürekli yavaş yavaş düşüyor 100'e kadar hatta daha da düşüyor sonra tekrar 300'e çıkıyor felan bune abi niye 300'de kalmıyor hız? Sizde de böyle mi?
  • omer239 O kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle.
  • KFM oynuyordum ama assasin ile devam etmeye karar verdim en azından oyunu çözene kadar. Gerçi ikiside zor, KFM de başarılıydım ama assasine göre daha yavaş, seri karakter seviyorum ben :P bşde pve delisiyim, sololıcam dungeonları hep

Ulan yeni serverda bile 1000 queue var

İşimiz var resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 23 Ocak 2016; 19:03:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Bende de öyle.

4 saattir indiriyorum şimdiye kadar %80'e gelmeliydi ama anca %40'a geldi sırf hız düşmesi yüzünden
  • yeni açılan servera beklerim arkadaşlar ben class denemeleri yapıyorum bu arada oyun full çektiğinden 7 günlük pre almanızda fayda var ve blademasterla 2.olan solo dungeonu dönemedim çok zorlanıyorum hollow adındaki dungeona girmenizi tavsiye etmem tam 2 saattir uğraşiyorum ama nafile

En son açılan serverdayım : GreenHollow serverismi beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 23 Ocak 2016; 20:13:16 >
  • Cancel'e basıcaksın. Başlatmak içinde Update'ye
  • Angler's bilmemnedeyim nickim BALLI BABA eklerseniz oynariz 3 kisiyiz bi kac gune 5 kisi olucaz.23 falanim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu çözemedim bir türlü

edit:Q veya E ye basarak sağa sola kaçıyomuşuz decoy yaptıktan sonra :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 23 Ocak 2016; 22:39:48 >
  • beyler silahın tipini değiştirdik sonra break-evolve yaptık diyelim uyguladığımız skin yok mu oluyor?

http://i.hizliresim.com/dkNdgL.jpg

Bu silahın tipini lycan lynbladenin tipi ile değiştirceğim. Değiştirdikden sonra bu silahı upgrade ettiğimde lycan lynblade görünümü yok
    mu olacak?
  • Bir yarım saat kadar denedim ve başarılı buldum. Karakter tasarımları mmorpg oyunlarında en çok önem verdiğim noktalardan birisidir. Bu oyunda baya detaylı ve güzel karakterler oluşturulabiliyor. Karakter animasyonları ise daha önce görmediğim düzeyde başarılı. Vakit buldukça oynarım.
  • MeiyoBnS kullanıcısına yanıt
    16 lvl oldum markette ampfilier diye yazıyorum bir türlü bulamadım
  • DarKSpaWn07 kullanıcısına yanıt
    amplifier + lık eşyayı koyacağın yer dostum item adı değil. silahını yükseltmek istiyorsan oraya kullanmadığın yeşil mavi mor vs silah koyacaksın veya görevlerden ödül olarak taş veriyolar onu koyacaksın. eğer takı yükseltmek istiyorsan takı koyacaksın oraya
  • la millet çatur çutur oynuyor bi ben indiremedim şunu ya hay böyle internetin ben taa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xemmes

Bunu çözemedim bir türlü

edit:Q veya E ye basarak sağa sola kaçıyomuşuz decoy yaptıktan sonra :D

orda decoy yapip rakibin vurmasini bekleyeceksin decoya bastiktan sonra karakterin 1.5sn bir animasyona giriyor bu sırada rakip sana vurursa otomatik rakibin arkasina geçiyorsun daha sonra 1e sonra taba basicaksin q ve e ile ilgisi yok

şu cardinalde donanım haber olarak guild kuralim beyler baya oynayan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rzenma -- 24 Ocak 2016; 9:05:46 >

• Summoner o kadar zevkli ki anlatamam.Ve o kadar da dedikleri kadar basit bi karakter degil bununda combosu var yapamazsanız yenemiyorsunuz.BM idim 30 levele kastim 6 win 7 losum vardı summoner actım 30 levele kastım 7 win 1 losum var.Ne kfm kalıyo karsımda ne diger summonerlar.Adam kediyi öldürüyor adamı 8 saniye tutup kediyi canlandırıyorum 5 saniyede.Veya kendi canımdan kediye veriyorum falan degisik birsürü kombosu var gercekten cok eglenceli kesinlikle tavsiye ederim.
  • KFM 19 Level ilk dungeonımı sololadım inanılmaz zevkliydi:D şimdi ki hedefim 22-23 olup bracknam mı ne şu mor renkli dungeonı sololamak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu indirdim açtım fakat çok kasıyor bilgisayar özelliklerim fena değil bundan önce archeage yüklemiştim full ayarlarda sorunsuz oynadım,acaba yoğunluk ile ilgili olabilir mi?
  • DarKSpaWn07 kullanıcısına yanıt
    Stalker olması lazım silahın ismi.
  • Cardinal Gates de oynayan varsa beraber oynayalım hem oyunu öğrenmiş olurum.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.