Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

Bu oyun aylık ücret istiyor mu?

Hayır istemiyor dostum
  • Arkadaşlar arenada summoner ın kedisini kestik diyelim tekrar spawn edebiliyor mu?

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Arkadaşlar arenada summoner ın kedisini kestik diyelim tekrar spawn edebiliyor mu?

Afk kalırsan evet çıkartabilir. Öyle kolay çıkmıyor pet. bayağı cast ediyor. sen çıkarsın die boş boş beklersen çıakrtır. zaten okadar boş bırakıyrosan adamı B&S oynayamazsın. kısaca pet öldümü bir daha çıkamaz.
  • healer class yok malesef. olaymış oynardım da healer olmadan sarmıyor bana oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

Orijinalden alıntı: MeiyoBnS

Kendin hata yapmışsın o aradığın silahı marketten ucuz fiyata alabilirdin.

16 lvla kadar 5 lvl silahla kasmak mı benim hatam ? güzel mantık oyunun 25 keyde sana itemini vermemesinde sıkıntı yok zaten

Senin yaptığın hata 25 key denemekte. 5 tane denersin çıkmazsa bırakırsın yani şansın yok demekki bana 10 upgradesinde 15. yapışımda çıktı onun için keylerini oraya beklet diyoruz. Çünkü ordan çıkan itemı satın alamıyorsun. 5 level upgradesi için key harcamak bile saçma bence zaten rahatça kasılabiliyorsun o itemla 16 ya kadar.

• merhaba arkadaşlar bende dün indirdim oyunu EU green hallowda assasin açtım çok hoşuma gitti oyun 6 lvl oldm ama oyun hakkında hiç bir bilgim yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre91uyan

merhaba arkadaşlar bende dün indirdim oyunu EU green hallowda assasin açtım çok hoşuma gitti oyun 6 lvl oldm ama oyun hakkında hiç bir bilgim yok :(

Daha once bu tarz oyunlar oynadiysaniz sikinti yasamazsiniz. Ben wowdan geldim ve bu oyunun pvpsini wowdakinden 10 kat daha begendim. En azindan cakma assassin kediler gercek assassinlerden daha fazla dmg cikaramiyor ( feraller )

• Onceden oynayan arkadaslar gunner ve warlock classinin nasil olcagini soyleyebilirmi ? Sirf bunun icin ekstra karakter icin premium alicamda

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre91uyan

merhaba arkadaşlar bende dün indirdim oyunu EU green hallowda assasin açtım çok hoşuma gitti oyun 6 lvl oldm ama oyun hakkında hiç bir bilgim yok :(

http://bladeandsoultr.com/forum/konu-rehber-west-weapon-silah-upgrade.html

Sadece bunu öğrensen yeterli, takılarda aynı şekilde upgrade oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaybettiren

Onceden oynayan arkadaslar gunner ve warlock classinin nasil olcagini soyleyebilirmi ? Sirf bunun icin ekstra karakter icin premium alicamda

Daha var onların gelmesine acele etme ama warlock yüksek dpsi olan bir class baya yüksek hemde, çok oynamadım ama eşek gibi vurduğunu biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cardinal Gates'de başladım oyuna kung fu master ve blade master açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 25 Ocak 2016; 14:18:30 >
  • Tam 5 dakika sürüyor hocam

• 2 karakter slotu az olmuş çok fazla classda yok aslında ama yinede 3-4. karakter açasım var.
  • 16 Level sin ile ilk dungeon(örümcekli olan) sololadım minnak örümcekleri çıkarınca büyük sıkıntı oluyo Aoe de yok ya bi poison breath var suanda

• Eh adamlarda ordan eppek yiyolar birakta olsun o kadar :)

• Starfall Creater da 4 arkadaş oynuyoruz daha öncedende tecrübemiz var guild'e gelmek isteyen iletişime geçebilir.

• Assassin , blade master ve kung fu master arasında kaldım.Assassins 1v1 de veya open world pvp de daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Assassin , blade master ve kung fu master arasında kaldım.Assassins 1v1 de veya open world pvp de daha mı iyi?

Oyun diğer mmorpg ler gibi değil, tamamen yeteneğine bakıyor bu yüzden her class oynayabilene op. Hepsini dene sana uygun olanı seç, cünkü ciddi anlamda yetenek bazlı karakterler.

Bu arada leveling yapan asaslara güzel bi tip vereyim. Heartstab ağacının ilk stageine 4 puan verin keyfinize bakın. Stealth dan cıkmadan patır kütür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 25 Ocak 2016; 17:07:55 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.