Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@boostibo Skillerine internetten bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeiyoBnS -- 26 Ocak 2016; 0:14:55 >
  • arkadaşlar skilleri nasıl dağıtıcaz assassin's de bilgisi olan var mı
  • hangi skilleri yükseltice?imi bilmiyorum onu ö?renmem lazym 21 lvl oldum bilen varmy
  • Forum bozuldu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeiyoBnS -- 26 Ocak 2016; 12:01:24 >
  • 1vs1 PvP de 1710 rank yaptım, gözlemlediğim kadarıyla en güçlü sınıf summoner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

1vs1 PvP de 1710 rank yaptım, gözlemlediğim kadarıyla en güçlü sınıf summoner.

Kedisi hem destroyer hem kfm hem asas gorevi goruyo. Kendiside fm gibi uzaktan eritiyo cok dengeli gercekten

Bi kedinin kfm gibi seni yere sermesi nerde goruldu hangi oyundan esinlendi acaba
  • Arkadaşlar en düşük founder pack ile aldığım ve şu anda 19-20 gün subscription bulunan (240'ta nccoin var) accountumu acil para ihtiyacından dolayı satmayı düşünüyorum, ilgilenen varsa özel mesaj yoluyla ulaşsın bayağı bir ucuza bırakırım.
  • Merhaba arkadaşlar, oyunu birlikte oynayabileceğimiz arkadaşları guildimize bekliyoruz. Şu anda 3 kişi oynuyoruz. Bize oyun içinden ya da buradan ulaşabilirsiniz.

Server : Hao District
    İletişim :masterofart
  • Anglers Watch da nickim MonstreDeCookie. Beni genel de crimson legion faction chatinde, türkleri chate çekip sonrasında OMG THESE KEBABS derken bulmanız mümkündür
  • quote:

Orijinalden alynty: No Way Out

1vs1 PvP de 1710 rank yaptym, gözlemledi?im kadaryyla en güçlü synyf summoner.

Summoner kesmesini bilirsen en zayyf karakter. Blademaster oynuyorum. en rahat kesti?im class summoner. en zorlandy?ym ise asas. Summoner elini havaya kaldyryr. o ara vurmucaksyn. vurursan hide a girer. Asas isen kedi sayesinde rahat hide a girersin. Blade dancer isen kediyi 15 sn uyutursun yada sürekli dönerek hem kedi hemde summoner i rahat kesersin. Destroyerde ayny. Forcemaster isen zaten summoner kesmen basit. Bir kaç video ile anlarsyn nasyl kesece?ini. Sadece kfm ile zorlanyrsyn. Kfm dy?ynda summoner a zorlanacak bir class yok. zaten koredeki aylyk rank syralamalarynda ilk 20 ye ancak 1 tane summoner girebilio. Henüz ilk 3 giren summoner görmedim bu 2 sene içinde. ilk 20 genelde destroyer, asas, blademaster ve kfm den olu?uyor. Summoner neden sana zor geliyor biliyormusun ? çünkü summoner a kar?y ne yapaca?yny bilmiyorsun. bir kaç video ile çözersin. summoner easy bir class.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

1vs1 PvP de 1710 rank yaptım, gözlemlediğim kadarıyla en güçlü sınıf summoner.

Summoner kesmesini bilirsen en zayıf karakter. Blademaster oynuyorum. en rahat kestiğim class summoner. en zorlandığım ise asas. Summoner elini havaya kaldırır. o ara vurmucaksın. vurursan hide a girer. Asas isen kedi sayesinde rahat hide a girersin. Blade dancer isen kediyi 15 sn uyutursun yada sürekli dönerek hem kedi hemde summoner i rahat kesersin. Destroyerde aynı. Forcemaster isen zaten summoner kesmen basit. Bir kaç video ile anlarsın nasıl keseceğini. Sadece kfm ile zorlanırsın. Kfm dışında summoner a zorlanacak bir class yok. zaten koredeki aylık rank sıralamalarında ilk 20 ye ancak 1 tane summoner girebilio. Henüz ilk 3 giren summoner görmedim bu 2 sene içinde. ilk 20 genelde destroyer, asas, blademaster ve kfm den oluşuyor. Summoner neden sana zor geliyor biliyormusun ? çünkü summoner a karşı ne yapacağını bilmiyorsun. bir kaç video ile çözersin. summoner easy bir class.

• Silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 26 Ocak 2016; 11:29:54 >
  • Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 26 Ocak 2016; 11:28:08 >
  • silinsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 26 Ocak 2016; 11:26:18 >
  • Hocam üstüne basa basa söylemiş resmen
  • Niye herkes 10 tane mesaj atıyo lan aynı anda dünden beri. Forum ağır bozuk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • King fu master, asssassin ve blade master açtım hangisiyle oynasam karar veremedim.Hepsiyle mi oynasam ne yapsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

King fu master, asssassin ve blade master açtım hangisiyle oynasam karar veremedim.Hepsiyle mi oynasam ne yapsam

3 üde zor ve zevkli classlar. yetenekliyim reflexlerim iyi diyorsan kfm aç. kfm den daha zevklisi yok. ama yetenekli değilsen kfm ile herkese ölürsün. asas da öyle. blademaster bi nebze daha kolay. ben kfm ve asas beceremediğimden blademaster oynuyorum. mob kesmede sorun yok. ama iş 1v1 ve 3v3 girince karakter zorsa sendede yetenek yoksa cortluyorsun :D hiç yeteneğim yok reflex filan bende ölü diyorsan. summoner veya blade dancer aç. boş beleş karakterler. 10 yaşında çocu bile summoner ve blade dancer ile adam keser. tabi basit olduğundan ne kadar zevk alırsın bilemiyorum :)

• Blight dagger düşürcem diye ciğerim solmuştu, corrupted olana tek attım, pazarda 10 silver lan bide o.O

Edit: 22 Level asas, blakram solodayım, son boss şuana kadar clean oldu, bakalım son boss zorlayacak mı

Edit2 : Easy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 26 Ocak 2016; 14:38:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackbull42

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

King fu master, asssassin ve blade master açtım hangisiyle oynasam karar veremedim.Hepsiyle mi oynasam ne yapsam

3 üde zor ve zevkli classlar. yetenekliyim reflexlerim iyi diyorsan kfm aç. kfm den daha zevklisi yok. ama yetenekli değilsen kfm ile herkese ölürsün. asas da öyle. blademaster bi nebze daha kolay. ben kfm ve asas beceremediğimden blademaster oynuyorum. mob kesmede sorun yok. ama iş 1v1 ve 3v3 girince karakter zorsa sendede yetenek yoksa cortluyorsun :D hiç yeteneğim yok reflex filan bende ölü diyorsan. summoner veya blade dancer aç. boş beleş karakterler. 10 yaşında çocu bile summoner ve blade dancer ile adam keser. tabi basit olduğundan ne kadar zevk alırsın bilemiyorum :)

Daha önce swordsman oynadım bu oyuna çok benzer dövüş sistemi var.O oyunda bazı sınıfların bir kaç üstünlüğü vardı.Bu oyunda da varmı onu merak ediyorum.Mesela KFM nin korunma süresi 1 saniye iken bm nin 3 saniye.Sin Sürekli görünmez oluyor yahu çok sinir bozucu.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.