Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

Gelde anlat işte :D

Rus serverında 43 BM kastım.Çok zevkli bir sınıf ama sonra Assas döndüm o daha zevkli :D

Birde şunu anlamıyorum BM sıkıcı diyorlar ama şuan oyunda en çok BM var :D

Ben extra slot satın alacam. 2 slot yetersiz. böyle bir oyunda tek class oynamak saçma olur zaten. BM nin yanında summoner dışında tüm classları kurup oynamayı düşünüyorum. Önce bi 45 olayım. sıradaki class im ya Bladedancer yada Destroyer olacak.
  • Arkadaşlar bu oyuna başlamayı düşünüyorum araştırdım iyi baya... Karakterlerlerde tereddüt ettim yardım ederseniz sevinirim. Dayanıklılık benim için birinci planda, Hangi karakter ile oynamalıyım sizce? Dayanıklılıp HP, Armor, severim genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN

Arkadaşlar bu oyuna başlamayı düşünüyorum araştırdım iyi baya... Karakterlerlerde tereddüt ettim yardım ederseniz sevinirim. Dayanıklılık benim için birinci planda, Hangi karakter ile oynamalıyım sizce? Dayanıklılıp HP, Armor, severim genelde

En dayanıklı Destroyer ile Blademaster. ikisinden birini seçebilirsin.
  • Blackbull42 B kullanıcısına yanıt

Server olarak nasil bu oyunda, örn: silkroad gibi eski yeni var mi, eski serverlarda cok gucluler oluyor heryerde pek hos olmuyor, kendini ezik hissediyorsun guclensem bile, bundada var mi o muhabbet, su serverdan ac diyebilecegin bir tavsiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 saat bakıma giriyo, patch gelmiş fix var baya, bide key ödüllerini arttırmışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Server olarak nasil bu oyunda, örn: silkroad gibi eski yeni var mi, eski serverlarda cok gucluler oluyor heryerde pek hos olmuyor, kendini ezik hissediyorsun guclensem bile, bundada var mi o muhabbet, su serverdan ac diyebilecegin bir tavsiye

Oyun zaten 8 gün önce açıldı. 19 Ocakta. Bütün serverlar yeni. Eski diye bişey yok. Oyun yeni zaten Türklerin geneli Cardinal Gates serverinda.
  • quote:

Zaten Arena pvp de herkesi eşit item yapıyor. Sadece skill point yani lvl ın önemli o da 1 haftada rahat 45 olursun. En çok türk cardinal gatesde.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Zaten Arena pvp de herkesi eşit item yapıyor. Sadece skill point yani lvl ın önemli o da 1 haftada rahat 45 olursun. En çok türk cardinal gatesde.

yanlış bilgi :) arenada herkesin itemini eşit yapmıyor. Sadece seni 45 lvl e getiriyor. ve her levelin sana vereceği hp ve atağı veriyor. Öyle olsaydı videolarını izlediğim bir oyuncu var onun arenadaki hp si 65.000 atağı ise 650 olmazdı.

benim arenadaki hp 35.000 atağım ise 320 :) ikimizde blademasteriz.

• Gem olarak 1sn stun 30 dmgmi yoksa 90 dmg mi ? O 1 saniye stun 30 saniyede random bir anda geliyor sizce hangisi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaybettiren

Gem olarak 1sn stun 30 dmgmi yoksa 90 dmg mi ? O 1 saniye stun 30 saniyede random bir anda geliyor sizce hangisi ?

Şöyle söylüyüm çok seri skill atan classlar kesinlikle stun kullanmalı mesela. Bunlardan 2 tanesi destroyer ve bladendancer.. ikiside çok hızlı dönüyor. blade dancer 1 sn de 1 dönüşü tamamlıyor ve 1 sn de bu dönüş ile 6 hit vuruyor. hal böyle olunca stun gelme olasılığı çok fazla artıyor. destroyer ve bladedancer oynuyorsan bu taşı kesinlikle almalısın. adamın dibinde dön dön stun geldimi kaldır havaya zaten dönerken sen stun veya daze yemiyorsun. :) ayrıca blade dancer dönerken defansı 400 artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackbull42

quote:

Gem olarak 1sn stun 30 dmgmi yoksa 90 dmg mi ? O 1 saniye stun 30 saniyede random bir anda geliyor sizce hangisi ?

Şöyle söylüyüm çok seri skill atan classlar kesinlikle stun kullanmalı mesela. Bunlardan 2 tanesi destroyer ve bladendancer.. ikiside çok hızlı dönüyor. blade dancer 1 sn de 1 dönüşü tamamlıyor ve 1 sn de bu dönüş ile 6 hit vuruyor. hal böyle olunca stun gelme olasılığı çok fazla artıyor. destroyer ve bladedancer oynuyorsan bu taşı kesinlikle almalısın. adamın dibinde dön dön stun geldimi kaldır havaya zaten dönerken sen stun veya daze yemiyorsun. :) ayrıca blade dancer dönerken defansı 400 artıyor.

Asas oynuyorum venom pierce kullaniyorum ama normal poison breathde calisiyormu gem ? Sacma olur heralde venom pierce cok onemli bir skill

• quote:

quote:

quote:

Asas oynuyorum venom pierce kullaniyorum ama normal poison breathde calisiyormu gem ? Sacma olur heralde venom pierce cok onemli bir skill

Asas oynuyorsan stun gem i almanı tavsiye etmem. Saçma olurdu biraz. Asas da olay hide a girebilmek doğru zamanda hide skiline basarak kendini saklayabilmek. zaten hide a girince stun atabiliosun. asas da attack ve defans veren gemler kullanman daha mantıklı gibi geliyor bana.

• beyler oyunda pay 2 winlik durumlar mevcutmudur acaba ne dersiniz. normalde healer karakter olmadığından vazgeçmiştim ama bir arkadaşım oyunu oynuyor tavsiye etti.

ne derseniz support rolde sınıflar mevcutmu oyunda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

En çok türk oyuncunun olduğu server hangisi ?

Bu arada BM ye sıkıcı diyenler bu videoyu izlesin:

Assas LvL 50

BM ye sıkıcı diyenlerin hiç biri BM de 25 lvl den fazla kasmamıştır emin ol adam karakter açıyor daha 4 lvl olmuş hiç bir şey görmemiş skilerinin yalnızca %5 i açılmış. yorumu şu "karakterde skill yok çok sıkıcı" Ben BM oynuyorum 40 lvl oldum. Skill ağacında attack speede dayadım. Canavar gibi class çok seri oldu. Skill atarken elleri gözükmüyor

BM başlangıçta sıkıcı ileride nasıl olur bilemiyorum en zevklisi ise sin.Şuan BM ile 16 level oldum gördüğüm kadarıyla benim levelimde olanlar benden hızlı kesiyor.Güzel vuran skill henüz açılmadı sinde yere bomba koyuyorsun zehir püskürtüyorsun baya iyi vuruyor.Herhalde bm den sonra sin kasarım.

Oyuna gelmeyen gelecek çok class var.KFM ile FM karışımı bir class gördüm bu class gelse oynarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

King fu master, asssassin ve blade master açtım hangisiyle oynasam karar veremedim.Hepsiyle mi oynasam ne yapsam

3 üde zor ve zevkli classlar. yetenekliyim reflexlerim iyi diyorsan kfm aç. kfm den daha zevklisi yok. ama yetenekli değilsen kfm ile herkese ölürsün. asas da öyle. blademaster bi nebze daha kolay. ben kfm ve asas beceremediğimden blademaster oynuyorum. mob kesmede sorun yok. ama iş 1v1 ve 3v3 girince karakter zorsa sendede yetenek yoksa cortluyorsun :D hiç yeteneğim yok reflex filan bende ölü diyorsan. summoner veya blade dancer aç. boş beleş karakterler. 10 yaşında çocu bile summoner ve blade dancer ile adam keser. tabi basit olduğundan ne kadar zevk alırsın bilemiyorum :)

Alıntıları Göster
    Hayatımda bu kadar sacma bisey duymadım summoner en ezik classmıs.Ben betadan beri oynuyorum ve size göre en kolay class summoner yazmıssınız alakası yok.Herkese göre ayrı bir skill combosu var sumonerin

Blackbull Kardeşim oyundan pm atar mısın bana senle bi 1v1 atalım summoneri baya eziklemişsin de. 19 win 2 losum var summonerim ve en kolay kestigim sınıflar blade masterlar full hp kesiyorum.Ve elimi havaya kaldırdıgımda vurmicaksin demissin summonerin taktigi elini havaya kaldırmak mı sanıyorsun sen.Asıl saglam bi summonerla karsı karsıya gelmemissin burada insanları yanlıs bilgilendiriyorsun.Sen kediye dalarsın %90 hasar emen skill acarım gelir bana dalarsın kediden kendime can ceker senden absorblayan skill atarım.19 Winin belki 6-7 tanesi blade master 45 level full altında geldi karsıma ve hepsin iharcadım full hp ile.İstersen gel bide benle 1v1 at sonra foruma durumunu yazarsın summonerin ezikligini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rioka -- 27 Ocak 2016; 15:49:53 >

• 10 şubatta yeni content geliyo ama warlock yok sanırım :( baya da şekil bişiy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fhaor

Hayatımda bu kadar sacma bisey duymadım summoner en ezik classmıs.Ben betadan beri oynuyorum ve size göre en kolay class summoner yazmıssınız alakası yok.Herkese göre ayrı bir skill combosu var sumonerin

Blackbull Kardeşim oyundan pm atar mısın bana senle bi 1v1 atalım summoneri baya eziklemişsin de. 19 win 2 losum var summonerim ve en kolay kestigim sınıflar blade masterlar full hp kesiyorum.Ve elimi havaya kaldırdıgımda vurmicaksin demissin summonerin taktigi elini havaya kaldırmak mı sanıyorsun sen.Asıl saglam bi summonerla karsı karsıya gelmemissin burada insanları yanlıs bilgilendiriyorsun.Sen kediye dalarsın %90 hasar emen skill acarım gelir bana dalarsın kediden kendime can ceker senden absorblayan skill atarım.19 Winin belki 6-7 tanesi blade master 45 level full altında geldi karsıma ve hepsin iharcadım full hp ile.İstersen gel bide benle 1v1 at sonra foruma durumunu yazarsın summonerin ezikligini

Ben değil oyunun kendisi söyülüyor. Summoner için zorluk seviyesi : easy şeklinde belirtilmiş. yani oynaması basit. evet çok basit. beyninde 1-2 hücre bulunan kişi bile çok rahat summoner oyanabilir. Ayrıca beni ekle nick im Parazit . senle kapışalım bakalım full hp mi kesiyorsun. yoksa benmi full hp kesiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fhaor

Ben değil oyunun kendisi söyülüyor. Summoner için zorluk seviyesi : easy şeklinde belirtilmiş. yani oynaması basit. evet çok basit. beyninde 1-2 hücre bulunan kişi bile çok rahat summoner oyanabilir. Ayrıca beni ekle nick im Parazit . senle kapışalım bakalım full hp mi kesiyorsun. yoksa benmi full hp kesiyorum.

Oyunun kendisi en ezik class demiyor summonera.Oynama seviyesi basit diyor.Bu combolarını cok basit bi sekilde yapabiliyorsun anlamına gelmiyor.Sen eminim bütün 1v1 lere aynı skill ayarlarıyla giriyorsundur adım gibi eminim.Oyuna girilmiyor dc veriyor girilsin ekleyecegim merak etme.Sen blade masterla 19 win 2 lose win ratesini yap ben oyunu bırakırım.İstersen ikimizde win oranının resmini atalım foruma bakalım kim daha iyi oyuncuymus dh halkı karar versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rioka -- 27 Ocak 2016; 16:36:55 >

• Oyun ne zaman açılacak bilen varmı şuan client açılıyo pin girince direk hata mesaji veriyo masaüstüne atıp.
  • Böyle insanlara açık söyliyim sinir oluyorum.Bu insanlar yüzünden her oyunda cok bilmis gibi yazan insanlar yüzünden millet görüp acmıyor karakterleri.Senin en azik class adlı mesajını okuyan biri summoner acmak istese bile acamayacak.Sanki yıllardır summoner oynuyorda en ezik class oldugunu düsünüyor arkadas.Bi kere summoner oynamayan biri summoner hakkında yorum yapamaz
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.