Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forcemasteri sadece ben mi oynuyorum ya hiç adı bile geçmiyor forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fhaor

Böyle insanlara açık söyliyim sinir oluyorum.Bu insanlar yüzünden her oyunda cok bilmis gibi yazan insanlar yüzünden millet görüp acmıyor karakterleri.Senin en azik class adlı mesajını okuyan biri summoner acmak istese bile acamayacak.Sanki yıllardır summoner oynuyorda en ezik class oldugunu düsünüyor arkadas.Bi kere summoner oynamayan biri summoner hakkında yorum yapamaz

Boşverin hocam. Zorluk seviyesi kolay olduğu için classın ezik olduğunu düşünmek saçmadır bana kalırsa. LoL bu konunun en büyük örneği bana kalırsa çünkü tüm karakterlerin oyunun söylediği zorluk seviyeleri var, ve bu hiçbirini güçsüz yapmıyor. Easy to learn, hard to master diye bir terim var sonuçta.

Edit: Ben de oyun bir açılsın force master kasacağım çok güzel duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namikal -- 27 Ocak 2016; 17:02:39 >

• Arkadaşlar açık dünya pvp hakkında bilgisi olan bilgilendirebilir mi ? Ayrıca oyum non target mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Forcemasteri sadece ben mi oynuyorum ya hiç adı bile geçmiyor forumda

Bende oynuyorum da zaten büyük çoğunlukla direk dal zaten karşıdaki yatar kıvamın ondan pek ilgi görmüyor forumda herhalde
  • Calestial gates e bakıyım dedim Türk falan dediniz, goldseller dan başka adam yok pek, devam etmicem orda. Yeni sunucuda açarım yada Anglers watch dan devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni serverlerden birinde açıcam 60 dk sıra bekledim çok saçma oluyor böyle.
  • Arkadaşlar önemli bi uyarıda bulunayım.

12 levelde sanırım sahil tarafındaki görevde sizden taraf seçmeniz isteniyor.

The Cerulean Order ve The Crimson Legion

Biri mavi ve diğeri kırmızı başka da bi fark yok deniyor.

Ancak clan yani faction yani guild tarzı şeylerde bunlar belirleyici oluyormuş.

Yani hangi taraf çoksa dh olarak o tarafı seçelim beyler. Arkadaşlarınızla da aynısını seçin oyun içinde.

oyunda yeniyim daha iyi bilen varsa alıntılasın
  • Arkadaslar razer sdk kapatmadan girdigimde cokuyordu oyun simdi son getirdikleri updatede ne yaparsam yapayim oyun crash oluyor :) yaptigim repairleri gorev sonlandirdigim razer programlarin sayisini unuttum artik. Utanmadan bide twitter a yazmislar. Zaten launcher c de oyunun kendisi d de. Istedigin yere bile kurmuyor

Benim bns maceram buraya kadar arkadaslar ne zaman adam akilli fixlerler oyunu o zaman haberim olursa baslarim heralde. Hepinize iyi oyunlar

• beyler şu bossu kesip içinden çıkanla çark çeviriyoruz şapkayı bir türlü düşüremedim şimdi bossun içinden çıkan şey olmasına rağmen çarkı çeviremiyorum f ye basıyorum tepki vermiyor neden sizce?
  • Beyler bu oyun açılınca girilien pin nedir. Kafamıza göre 6 karakterli bir şeymi yazacağız. Birde yazdıktan sonra arkada video dönüp duruyor. O aşamayı nasıl geçeceğiz hayrına biri anlatsa ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

Beyler bu oyun açılınca girilien pin nedir. Kafamıza göre 6 karakterli bir şeymi yazacağız. Birde yazdıktan sonra arkada video dönüp duruyor. O aşamayı nasıl geçeceğiz hayrına biri anlatsa ya

Ek güvenlik için bi pin belirliyorsun.Bikaç akşamdır pin'i girince epey bekletiyor sonra açılıyor.

• beyler türkler hangi server ve hangi factionda yardım lütfen ona göre türkler nerdeyse oraya geçelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

Beyler bu oyun açılınca girilien pin nedir. Kafamıza göre 6 karakterli bir şeymi yazacağız. Birde yazdıktan sonra arkada video dönüp duruyor. O aşamayı nasıl geçeceğiz hayrına biri anlatsa ya

Ek güvenlik için bi pin belirliyorsun.Bikaç akşamdır pin'i girince epey bekletiyor sonra açılıyor.

O zaman ek sorularım var.Onlarıda soralım.

Bu karakteri yönlendirmeyi mause ile nasıl yapıyoruz. Bir yere tıklayınca ilerleme vs gibi.

İyi bir site varmı. Karakteri nasıl geliştireceğimizi gösteren.

Birde eski mmo'lardan aklımda kalan lonca gibi gruplar oluyordu. Böyle bir sistem varmı bu oyunda. Kısaca bu türkleri nereden bulacağız

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Starfall Crater de oynuyorum, bayağı istemediğin kadar türk var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrEmq

Starfall Crater de oynuyorum, bayağı istemediğin kadar türk var..

Hao District diyor kimide iyice kafam karıştı.
  • Neden girdigim hicbi karakter ismini kabul etmiyor

• Evet bu da summoneri ezikleyenlere gelsin son durum arenada:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rioka -- 28 Ocak 2016; 1:17:13 >
  • Blade master 20 level oldu assassinim 10 level onuda 20 yapasım var.Birde oyuna gelmeyen çok class var yahu warlock , xx clası ve kung fu masterın büyücü versiyonu videosunu attım önceki mesajlarımda.

@Fhaor
    Umarım summoner güçlü değildir hiç sevmem şöyle yanında bir şeyler çıkartanları warlock ve summoner nefret ediyorum şimdiden.

@Zaris
    Her sunucuda Türk varmış ama blade soul tr sitesinin başladığı sunucuda başladım ben citadel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Ocak 2016; 1:37:44 >
  • Hocam her class dengeli :) Summoner cok güclü herkese tek atar diyemem öyle birşey yok cünkü.Summonerin olayı kediyi öldürmemek.Mesela kungfu masteri 3 farklı sekilde oynuyorlar.Bi tekmeci kungfu masterler var bi sürekli havaya atan kungfu masterler var bide yere düsürüp 10k 10k can ceken kungfu masterler var.Ve bu 3 kfm de kediye tek atıyor mesela yaptıgı comboyla.Eger onlar combo cekerken kediyi kurtarabilirsem her türlü alıyorum vs yi.Bi skill var mesela 2-3 saniyeligine %90 hasar emiyor kedinin onu cok iyi kullanmak gerkeiyor ve kolay bi is degil adamın combosunu cözmen gerekiyor bütün sınıfları comboları bilmen gerekiyor.Yani anlayacagın hocam isini bilirsen her türlü classla iş yapıyorsun.Ben betada blade master da oynadım onun olayıda mesela ortaya yıldırımı acıp adamı ortada havaya fırlatmak veya stun yedirtmek o yıldırımlarla combo cekince yarı can gidiyor :) Ama summoner harbiden oyundan sogutuyor adamı kediyle mi ugrasıcaksın adamla mı kafasını karıstırıyor cogu adamı bu yuzden alıyorsun vs de zaten :) Size tavsiyem kediyi kücümsemeyin hocam gerisi kolay summoner da kesiliyor :) Hele asaslar asırı zorluyor beni görünmez olup lightining vuran bi skilleri var paso onunla kesiyorlar beni :)

• Neden hic kimse resim atmiyor? Benim oynamaya vaktim yok ama arada girip bakiyorum. Soyle herkes karakterlerini veya paylasmak istedikleri yerleri resim olarak atsin buraya. Hem konu renklenir hem de bir seyler gormus oluruz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louch -- 28 Ocak 2016; 1:52:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.