Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıl olmuş 2016 hala oyun indirmek bir işkence

teşekkürler türk telekom

Blade and Soul [AÇILDI]
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    Buraya girdiğin yerin girişinde alevli bir heykel var ona tıkla ordan parti bulacak.Parti ile kesersin.

Assas olsan soloda keserdın.

Aslında boss sureklı aynı saldırı tıpını yapıyor.Bekleyerek saldırıyo saldıracagı zaman arkasına geç atak yap sana donup tekrar saldıracagı zaman tekrar arkasına geç veya blok koy vurmaya devam et.

15-16 lwl assasdım buraya gırdıgımde parti yoktu tek başıma kestim.Ama silahım filan basılıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 28 Ocak 2016; 13:30:40 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    AKK saçmalığı kaldırılsa hız düşürme olayı olmasa TTnet hızlı aslında.

(Global olarak değil kendı ulkemız acısından bahsedıyorum)

GLOBAL anlamda karşılaştırma yapsam baya bir söveriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Beyler şu hayvanı nasıl kesicem ya ? Tek atıyor nerdeyse görevde burda ne yapacağım bilmem.Bir de bu mor göreve falan giremiyorum cave giriş yerinde X işareti var almıyor cave ye.

Blade and Soul [AÇILDI]

Onu tek başına kesebilirsin ama yinede boşa zaman kaydı. arkadaşın dediği gibi zindanın girişinde uzunca bir taş var onun yanında gelince "F" tuşuna bas. sonra yukardan "CROSS DUNGEON" seçiceksin. direk find party dersen sadece senin server içinde aratma yapar biraz bekleyebilirsin. ama Cross Dungeon dersen e fazla bekleyeceğin 3 sn. cross dungeon dedikten sonra aşağıda LFG tuşu var. ona basıcaksın. sonra seni bir yere atacak. ordan mağara gibi bir yer var oraya girdinmi görev ortalama 1 dk da bitmiş demektir. zindanları bu şekilde yap. her zindanı tek yapacam die uğraşırsan verem olursun sinirden

• Teşekkür ederim.Peki bu bende gözüken mavi ve mor görevlere giriş yeri X ile işaretli almıyor beni içeri.Bunun çözümü nedir ?
  • 8.5GB indirdi bitti diye sevinirken stage 2 ye geçti bi 3.6GB daha indiriyor
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    Mor goreve Alt+ mouse sol tusu ile tikla al gorevi

Belki gorevi almamissindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Teşekkür ederim.Peki bu bende gözüken mavi ve mor görevlere giriş yeri X ile işaretli almıyor beni içeri.Bunun çözümü nedir ?

Haritalarda mor görevler sana oyunu öğretiyor skiller gösteriyor oralara girmek için sanırım önce zindanın sonuna kadar geliyorsun ondan sonra oraya geçiyorsun.Tam hatırlayamadım şimdi ama tüm morları yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Ocak 2016; 14:29:21 >
  • downloadın 2. kısmı devam ederken launch game tıkladım şı şekilde kaldı hiçbişey olmuyor
     Blade and Soul [AÇILDI]
  • Skill ağacındaki 2.sayfayı nasıl açarız? Training Expansion Ticket istiyor ama markette satılmıyor. Bilen var mı? Bu da mı premiumlara özel !
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Skill ağacındaki 2.sayfayı nasıl açarız? Training Expansion Ticket istiyor ama markette satılmıyor. Bilen var mı? Bu da mı premiumlara özel !

Premium a özel değil. 17 lvl de skill ağacı aktif olur. sonra her levelde 1 point gelir. istediğin skili artırırsın. tabi görevle geliyor bu özellik, 17 ye kadar tüm sarı ve mavi görevleri yap. skill ağacın aktif olmuş olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 28 Ocak 2016; 16:20:47 >
  • Tatlıymış. Karakter yaratma ayrıntılı mı yoksa basmakalıp modellerden birini mi seçiyorsunuz?
    Ayrıca oyunda ticaret var mı?Al-sat olayı yani. MMORPG'lerde en sevdiğim şeydir ucuz al pahalıya sat :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louch -- 28 Ocak 2016; 16:23:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rexai

Tatlıymış. Karakter yaratma ayrıntılı mı yoksa basmakalıp modellerden birini mi seçiyorsunuz?
    Ayrıca oyunda ticaret var mı?Al-sat olayı yani. MMORPG'lerde en sevdiğim şeydir ucuz al pahalıya sat :)

Karakter yaratma okadar detaylıki, karakter yaratırken 2 saat bile uğraşabilirsin. Al sat tabiki var.
  • soulfly1 kullanıcısına yanıt
    Hangmoon store'dan alıyorsunuz onu okuduğum kadarıyla.
    Ncoin yani parayla ya da oyun içinde elinize geçen hangmoon store coinlerle.
  • Oo en sevdiğim. Karakter önemli şey sonuçta. Ben onunla uğraşırsam 3-4 saati bulabilir.

• Windrest kalabalıktır diye orda açayım dedim 30dk dır sıradayım vazgeçtim

Twin Wagons deniycem bide, oda boş gelirse ya Cardinal devam yada random. Cardinal niyeyse bana boş hissettiriyor anlamadım

Edit: Çok dolu sunucu isterseniz windrest ama akşamları 30dk beklersiniz

Onun harici cardinal iyi sanırım diğerlerini denedim çok efsane değil. Cardinal de en azından ırkınız var onlarla takılırız trolleriz vs kebab yazıyorum factiondan hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 28 Ocak 2016; 17:53:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cardinalde şuana kadar hiç sıra beklemedim
    görevleri genellikle okumadan geçerim ama bazı görevlerde güzel göndermeler var no country for yes man gibi sürekli can sıkıntısına yol açan haritalarda geçiş yaptığımız o yuvarlak şeyler yine bazı güzel görevler için konulmuş koca haritada küçücük bir eve harita geçişi yapmamızı sağlayan o şeyler neden koymuşlar diye hep düşünürdüm bazen o küçük evlerden çıktığımızda görev icabı bir senaryo yükleniyor ve bir anda etrafımızı düşman askerleriyle çevrili buluyoruz güzel düşünülmüş ama daha akıllıca olabilirdi bazen çok yavaşlatıyor bizi
  • En iyi server hangisi şu an?

• oyun daha güzel gelmeye başladı şuan nedense.
    ilk char olarak blade master açmıştım yan görevleri filan yapmadım yani deneme charı gibiydi ama pekte beğenmemiştim şimdi gittim destroyer açtım çok güçlü ve kombolarıda, defansı, hp si filanda gayet güzel onunla bütün yan görevleri yaparak ilerliyorum silahıda maksimuma çıkardım damage çok iyi. Kıyafet filanda geldi soul shield itemlerinı tamamladım valla oyun gayet zevkli şuanda zaten yan görevlerde ana görevlerin olduğu tarafta oluyor genelde o yüzden yapması zevkli ve kolay yani yapmadan geçmeyin yan görevleri.
    J ye basınca görevin üstüne tıklayıp aşağıdaki butonlardan sağdakine tıklayınca görevin nerde yapıldığını gösteren işaret oluyor bilmeyenler için
  • AKK sıfırlansın direk indiricem oyunuÇok oynayasım var
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.