Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten kafa karıştırdığı ve onunla uğraşmaktan asıl rakiple uğraşamadığım için hiç sevmiyorum.Pvp videolarına baktım az çok mantığını kavradım swordsman online a benziyor.Onda da her şey zamanlama ve korunma üzerineydi yakaladınmı combo yapıp öldürüyordun.Ben herhalde 2-3 karakteri son levele kasarım ama birinden birine geçince skilleri falan karıştırıyorum KFM ile FM nin birleşimi olan karakter gelse onu açarım kfm dan daha seri ve büyüde kullanıyor.Warlock geldimi summoner ile kapışsınlar artık birisi kedi çıkartsın diğeri yaratık.

@Rexai
    Ayarlar biraz düşük yeni işlemci alınca fullde oynayacam şimdilik kızımın selfisini atıyorum biraz item level yaparsam boydan foto atarım.

Blade and Soul [AÇILDI]

• bende Angler's Watch serverındayım yeni başladım varsa guild vs. gelmek isterim nickname BetterCallVicke
  • Blackbull42 B kullanıcısına yanıt
    2 ekstra slot ve 30 gunluk premium ne kadar ediyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

2 ekstra slot ve 30 gunluk premium ne kadar ediyor ?

yaklaşık 1800 NCOIN.. Oda 25 Euro kadar bişey eder. ama bence sen 1 aylık pre al. karakteri kas. para biriktir. Çünkü oyun parası ile premium içeriklerin hepsi satın alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

beyler türkler hangi server ve hangi factionda yardım lütfen ona göre türkler nerdeyse oraya geçelim.

oyunun forum olarak en büyük platformuwww.bladeandsoultr.com burda yaklaşık bns ilgisi olan 10 bin tane türk üye var. bu arkadaşların büyük çoğunluğu Cardinal gates de oyuna başladı. en fazla türk bu serverda. 70 üyeli bir clanımız şuan mevcut.
    Hangi faction?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Hangi faction?

Red
    Bende girdim amacım sadece faction chatte trollük yapmaktı ama server full goldseller kaynıyor parti Finder bile öyle. Yine de tavsiye edersen orda başlıcam sanki serveerda sadece goldsellerlar var gibi. Faction chatte muhabbet dönüyorsa uygun bana

• quote:

Bende girdim amacım sadece faction chatte trollük yapmaktı ama server full goldseller kaynıyor parti Finder bile öyle. Yine de tavsiye edersen orda başlıcam sanki serveerda sadece goldsellerlar var gibi. Faction chatte muhabbet dönüyorsa uygun bana

All chatten kim muhabbet ederki. oyunu orginalde 10 gündür, rusyada da 6 ay oynadım. All chat den hiç bir şey yazmışlığım yok :) oynayanların %90 ida böyledir. Biz klan chat inden konuşuyoruz. Yada ts den. All chat e ihtiyaç olmuyor. zaten party arama derdi de yok. cross dungeon(f9) ile giriş yapınca gorup bulmak 3-5 sn arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 28 Ocak 2016; 10:19:17 >
    Anladım, aradığım suanlık bu değil ama olsun tavsiyen üzerine orda acıyorum, angelrs watch baya temizdi dün, bugün full goldseller olmuş yanı değişen bişey yok barı ırkımla aynı yerde takılıyım

• quote:

Anladım, aradığım suanlık bu değil ama olsun tavsiyen üzerine orda acıyorum, angelrs watch baya temizdi dün, bugün full goldseller olmuş yanı değişen bişey yok barı ırkımla aynı yerde takılıyım

Bu olayın tek çözümü şu. Aion Online da çözüm bulmuşlardı. yapacakları tek şey, bir karakter 15 lvl olmadan All Chatten yazamayacak. Aslında iki oyunda aynı firmadan çıkma. Demek firmanın her oyun için oluşturduğu bir kadro var. Kadrolar birbirinden bağımsız çalışıo :) Yoksa çıkardıları bir oyunda goldseller e çare varda diğer oyunda neden yok. saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

Arkadaşlar önemli bi uyarıda bulunayım.

12 levelde sanırım sahil tarafındaki görevde sizden taraf seçmeniz isteniyor.

The Cerulean Order ve The Crimson Legion

Biri mavi ve diğeri kırmızı başka da bi fark yok deniyor.

Ancak clan yani faction yani guild tarzı şeylerde bunlar belirleyici oluyormuş.

Yani hangi taraf çoksa dh olarak o tarafı seçelim beyler. Arkadaşlarınızla da aynısını seçin oyun içinde.

oyunda yeniyim daha iyi bilen varsa alıntılasın

Factory secerseniz size size bir kiyafet vericek seçtiğiniz factory renginde (mavi veya kirmizi) örneğin siz kirmizi kıyafeti giydiğinizde karsidaki mavi kıyafeti giyerse pvp başlar kiyafeti çıkardığınızda biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackbull42

quote:

Bu olayın tek çözümü şu. Aion Online da çözüm bulmuşlardı. yapacakları tek şey, bir karakter 15 lvl olmadan All Chatten yazamayacak. Aslında iki oyunda aynı firmadan çıkma. Demek firmanın her oyun için oluşturduğu bir kadro var. Kadrolar birbirinden bağımsız çalışıo :) Yoksa çıkardıları bir oyunda goldseller e çare varda diğer oyunda neden yok. saçma

Dün ki patchde Level 10 sınırı getirdiler zaten ama bunlar o korumayı aşıp yapabiliyor şuan. Levelları 5 olarak görünüyor sanki aslında o karakter yok ama chatte aktif. İşe yaramadı yanı, kullandıkları irc falan mı ne varmış ordan yapıyorlarmışr

• Transmuting sistem ve fark etmeyenler için eşya geliştirme maliyetlerini düşürmeyi anlatan güzel bir video.
    Özellikle transmuting'in oyunda var olduğu ve nasıl yapılacağı oyunda hiç anlatılmıyor
    Şuan 2 tane paket varya öğrenci değilde diğerini alıcam sanırım.O kutunun içinde karakter açma slotu yok galiba.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blackbull42

quote:

Dün ki patchde Level 10 sınırı getirdiler zaten ama bunlar o korumayı aşıp yapabiliyor şuan. Levelları 5 olarak görünüyor sanki aslında o karakter yok ama chatte aktif. İşe yaramadı yanı, kullandıkları irc falan mı ne varmış ordan yapıyorlarmışr

Hal böylese demekki sistemi hack ediyorlar. Buna çözüm bulmalılar. Bu goldseller her oyunda sıkıntı ya.

• quote:

Şuan 2 tane paket varya öğrenci değilde diğerini alıcam sanırım.O kutunun içinde karakter açma slotu yok galiba.

Paket içeriğini tam hatırlamıyorum. Oyuna girince bakarım. ama zaten paket içeriği sitelerinde yazıyor diye biliyorum. Ama slot açma özelliği olduğunu sanmam. Her slot için 400 NCOIN istiyor. yani 5euro :/ Aslında bu founder packlerden almak lazımmış. Şuan düşünüyorumda çok avantajlıydı.
    O paketi almadığım için kafamı hangi duvara vuracağımı bilmiyorum zaten.

Paket 370 lira gibi bir rakama gelıyordu.Sadece paketin içindeki NCoin'i şimdi almaya kalksan 300 lira filan.Diğerlerini saymıyorum bile.

Keşke zamanında borç bulup alsaydım o paketi ya.

Master paketteki 7200NCoin ve +5 karakter slotunu şuan almaya kalksan 115 euro yapıyo

Ama o pakette verdikleri kostumlerı filan saymazsan yine 90 günlük +4 lwl premıumda var

Ah ulan ah keşke alaydım o paketi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 28 Ocak 2016; 12:04:35 >
  • quote:

O paketi almadığım için kafamı hangi duvara vuracağımı bilmiyorum zaten.

Paket 370 lira gibi bir rakama gelıyordu.Sadece paketin içindeki NCoin'i şimdi almaya kalksan 300 lira filan.Diğerlerini saymıyorum bile.

Keşke zamanında borç bulup alsaydım o paketi ya.

Master paketteki 7200NCoin ve +5 karakter slotunu şuan almaya kalksan 115 euro yapıyo

Ama o pakette verdikleri kostumlerı filan saymazsan yine 90 günlük +4 lwl premıumda var

Ah ulan ah keşke alaydım o paketi ya

Bende çok pişmanım. Aion mu B&S mi diye kararsız kaldım. Aion Online a yaklaşık 500 TL kadar para yatırdım. master pack almadım. Şimdi aiondaki herkes B&S ye geçti.

• Beyler şu hayvanı nasıl kesicem ya ? Tek atıyor nerdeyse görevde burda ne yapacağım bilmem.Bir de bu mor göreve falan giremiyorum cave giriş yerinde X işareti var almıyor cave ye.

Blade and Soul [AÇILDI]
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.