Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanmadıgınız soul shieldleri 1 bakıra satmayın salvage edin içinden çıkan sarı tozla kullandığınız soul shieldlerinizi upgrade edebilirsiniz
    assassin pvede 4 ve 3 nolu skillere ağırlık veriyor ama bu skillerin cooldown süresi çok uzun onun yerine hearthstaba yüklenip sürekli görünmez kalarak vurmayı da deneyebilirsiniz alışırsanız bu şekilde pve daha kolay malum görünmez olunca npcler haraketsiz mal gibi duruyorlar
  • Eğitimdeyken iki kere Space e basın dedi uçması için ama aşağı düşürdüm karakteri yeniden canlanmıyor.

Ne yapmam lazım?

edit: neyse yeni karakter yaptım onla halletim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 26 Ocak 2016; 17:54:15 >
  • Arkadaşlar hep sarı görevleri yapıyorum.Mavi görevleri yapmama gerek yok değilmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    Yapsan çok daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Arkadaşlar hep sarı görevleri yapıyorum.Mavi görevleri yapmama gerek yok değilmi ?

Gerek var boşunamı koymuşlar taraf seçimini bile mavi görev ile yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Ocak 2016; 16:30:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: Blackbull42

quote:

King fu master, asssassin ve blade master açtım hangisiyle oynasam karar veremedim.Hepsiyle mi oynasam ne yapsam

3 üde zor ve zevkli classlar. yetenekliyim reflexlerim iyi diyorsan kfm aç. kfm den daha zevklisi yok. ama yetenekli değilsen kfm ile herkese ölürsün. asas da öyle. blademaster bi nebze daha kolay. ben kfm ve asas beceremediğimden blademaster oynuyorum. mob kesmede sorun yok. ama iş 1v1 ve 3v3 girince karakter zorsa sendede yetenek yoksa cortluyorsun :D hiç yeteneğim yok reflex filan bende ölü diyorsan. summoner veya blade dancer aç. boş beleş karakterler. 10 yaşında çocu bile summoner ve blade dancer ile adam keser. tabi basit olduğundan ne kadar zevk alırsın bilemiyorum :)

Daha önce swordsman oynadım bu oyuna çok benzer dövüş sistemi var.O oyunda bazı sınıfların bir kaç üstünlüğü vardı.Bu oyunda da varmı onu merak ediyorum.Mesela KFM nin korunma süresi 1 saniye iken bm nin 3 saniye.Sin Sürekli görünmez oluyor yahu çok sinir bozucu.

asas i görünmez yapan sensin aslında. asas kendi kendine görünmez olamaz. asas elini daire olarak çizer o arada ona vurursan hide olur. vurmazsan hide olamaz ortada kalır :) sin sürekli görünmez oluyorsa demekki sen oyunu takip etmiyorsun habire vurmaya çalışıosun. bu şekilde asas sürekli hide girip sana stun atar ve seni çok rahat keser. Bu arada mavi görevleri yapman lazım oyunda önemli çoğu husus mavi görevlerle geliyor. hem mavi görev yapmadan level alman imkansız. moblar az xp verioyor. mavi görevlerin hepsini yapmak zorundasın kısaca

• quote:

quote:

quote:

quote:

King fu master, asssassin ve blade master açtım hangisiyle oynasam karar veremedim.Hepsiyle mi oynasam ne yapsam

3 üde zor ve zevkli classlar. yetenekliyim reflexlerim iyi diyorsan kfm aç. kfm den daha zevklisi yok. ama yetenekli değilsen kfm ile herkese ölürsün. asas da öyle. blademaster bi nebze daha kolay. ben kfm ve asas beceremediğimden blademaster oynuyorum. mob kesmede sorun yok. ama iş 1v1 ve 3v3 girince karakter zorsa sendede yetenek yoksa cortluyorsun :D hiç yeteneğim yok reflex filan bende ölü diyorsan. summoner veya blade dancer aç. boş beleş karakterler. 10 yaşında çocu bile summoner ve blade dancer ile adam keser. tabi basit olduğundan ne kadar zevk alırsın bilemiyorum :)

Daha önce swordsman oynadım bu oyuna çok benzer dövüş sistemi var.O oyunda bazı sınıfların bir kaç üstünlüğü vardı.Bu oyunda da varmı onu merak ediyorum.Mesela KFM nin korunma süresi 1 saniye iken bm nin 3 saniye.Sin Sürekli görünmez oluyor yahu çok sinir bozucu.

asas i görünmez yapan sensin aslında. asas kendi kendine görünmez olamaz. asas elini daire olarak çizer o arada ona vurursan hide olur. vurmazsan hide olamaz ortada kalır :) sin sürekli görünmez oluyorsa demekki sen oyunu takip etmiyorsun habire vurmaya çalışıosun. bu şekilde asas sürekli hide girip sana stun atar ve seni çok rahat keser. Bu arada mavi görevleri yapman lazım oyunda önemli çoğu husus mavi görevlerle geliyor. hem mavi görev yapmadan level alman imkansız. moblar az xp verioyor. mavi görevlerin hepsini yapmak zorundasın kısaca

Sin rakibin vurmasını bekleyip öyle basar yine görünmez olur tek taraflı düşünüyorsun.Sin baya hoş olmuş ama blade master ile devam edeceğim yan karakter olarak dursun 10 levelde ileride onuda kasarım

• blade master cok sıkıcı yav.
  • greenhollowdayım yeni server diye yine de sıra bekliyorum akşam saatleri bi 15 dk

Yalnız ben sorumlulukları olan bi adamım ancak acayip sardı oyun no life kasıyorum. Yalnız envanterdeki eşyaları depolayabileceğimiz bi yer yok mu ya? her zaman üzerimizde mi taşımalıyız? Yer dolunca gidip fazla pizzaları sattım npcye
  • Banada sıkıcı geldi skilleri kötü ama ileride güzel skill gelir herhalde.Assassin eğlenceli yere bomba koyuyor diğer classlar daha eğlenceli kung fu yu silip büyücü açabilirim force master mı neydi galiba.

@Entropi Canavarı
    Dandiklerini parçala içinden toz çıkıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Ocak 2016; 23:08:56 >
  • Bence pvpde classa gore madalya verilmeli. Summonerlara 1 2 sinlere 4 5 kfmlere 7 8 gibi.

Birileri klavyeden ates cikarip kill aliyor
    Birileri bir iki tusla

Adalet ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

greenhollowdayım yeni server diye yine de sıra bekliyorum akşam saatleri bi 15 dk

Yalnız ben sorumlulukları olan bi adamım ancak acayip sardı oyun no life kasıyorum. Yalnız envanterdeki eşyaları depolayabileceğimiz bi yer yok mu ya? her zaman üzerimizde mi taşımalıyız? Yer dolunca gidip fazla pizzaları sattım npcye

Canavar sen hala forumda mısın <3

Gelsene Anglers Watch a, faction chatte Türk'lere kebab diyorum sonra tüm yabancılar Türk'lere kebab demeye başlıyor kavga ediyorlar aralarında falan

Gel gel

Edit: Banka var, oraya bırakabilirsin, ayrıca yeşil renk beyaz renk hatta işine yaramıyorsa mor renk pizzaları hep salvage yap. Meteryal atma şansları var saklama boşuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 27 Ocak 2016; 8:33:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 2005ten beri forumdayim öyle kolay kolay bırakmam :) senin de maşallahin var he hacı :) nereye baksam varsın. Foruma yayılmışsin ıyi :)

Ben de bu que olayından dolayı hem de yeni olduğu için öyle ismi güzel geldi greenhollow seçtim blademaster oynuyorum eğer oyun iyi sarar oralarda da ortam varsa gelebilirim ancak zaten halikhazirda o kadar vaktim yok, geçen hafta basladim 13 level oldum single play gibi oynuyorum bakalım gayet de eğlenceli :) tips and tricks leri yaz ben takip ediyorum konudan seni ;)

• Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt
    Peki canavarım gelmeye karar verirsen haber edersin, onun harici soruların olursa sorarsın burdan, önceden de oynamıştım biraz bilgim var

Meslekleri odun ve soul shield kesin seçin. Bunlar önemli, ayrıca merrypotter mı n onuda seçin. 2 gathering 2 crafting seçilebiliyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok türk oyuncunun olduğu server hangisi ?

Bu arada BM ye sıkıcı diyenler bu videoyu izlesin:

Assas LvL 50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 27 Ocak 2016; 9:52:13 >
  • Oyun indirirken kaç gb indiriyor şuan mobilde olduğum için Bakamıyorum. 10 gb altı ise 3-4 kişi ayarlatıp başlayacam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

En çok türk oyuncunun olduğu server hangisi ?

Bu arada BM ye sıkıcı diyenler bu videoyu izlesin:

Assas LvL 50

BM ye sıkıcı diyenlerin hiç biri BM de 25 lvl den fazla kasmamıştır emin ol adam karakter açıyor daha 4 lvl olmuş hiç bir şey görmemiş skilerinin yalnızca %5 i açılmış. yorumu şu "karakterde skill yok çok sıkıcı" Ben BM oynuyorum 40 lvl oldum. Skill ağacında attack speede dayadım. Canavar gibi class çok seri oldu. Skill atarken elleri gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 27 Ocak 2016; 9:59:27 >

• Blackbull42 B kullanıcısına yanıt
    Gelde anlat işte :D

Rus serverında 43 BM kastım.Çok zevkli bir sınıf ama sonra Assas döndüm o daha zevkli :D

Birde şunu anlamıyorum BM sıkıcı diyorlar ama şuan oyunda en çok BM var :D
  • 12 filan kurunca 20 den fazla yer kaplıyor ama kotalar sıfırlanmadan indirin bence :D
  • Server ismi : GreenHollow herkezi beklerim bir oluşum yapalım birkaç türk var diye zannetmeyin suan 4-5 adet türk lejyonu kurulmuş hepsini toplarız ilerde biryere.

oyundaki nick VaRoLTR ekleyebilirsiniz bu arada chat ekranında + sekme acıp sadece whisp ve pt mesaj larını yaparsanız sizin faydanıza olur diğer türlü yazı yakalamaya çalışırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.