Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Angler's Watch sunucundayım yeni başladım.Katılmak isteyen arkadaşlar burdan pm atabilir veya oyun içersinde f4 basıp find friends tıklayıp AttackHaN GKCE yazıp ekleyebilirler.
  • Beyler oyunu türkçe yapabiliyormuyuz , aiondan geldim aionun bi üst versiyonu gibi bu oyun. Pvp kaç levelde başlıyor. Yeni oyuncuya tavsiyeleriniz neler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe çalışmaları vardı ama henüz başladımı bilmiyorum.
    Pvp 15 levelde başlıyor.
    Tavsiye içinde bence rehberleri okuyabilirsin. BnSTR forumunda bir çok Türkçe rehber var oraya göz atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Assassin , blade master ve kung fu master arasında kaldım.Assassins 1v1 de veya open world pvp de daha mı iyi?

Oyun diğer mmorpg ler gibi değil, tamamen yeteneğine bakıyor bu yüzden her class oynayabilene op. Hepsini dene sana uygun olanı seç, cünkü ciddi anlamda yetenek bazlı karakterler.

Bu arada leveling yapan asaslara güzel bi tip vereyim. Heartstab ağacının ilk stageine 4 puan verin keyfinize bakın. Stealth dan cıkmadan patır kütür

3 classıda açacaktım ama 3.slot yok.

Assassin sanki silah çekecekmiş gibi eli hazırda bekliyor ve tek kılıç kullanıyor farklı olmuş.3. slot için 15 TL versemmi karar veremedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Assassin , blade master ve kung fu master arasında kaldım.Assassins 1v1 de veya open world pvp de daha mı iyi?

Oyun diğer mmorpg ler gibi değil, tamamen yeteneğine bakıyor bu yüzden her class oynayabilene op. Hepsini dene sana uygun olanı seç, cünkü ciddi anlamda yetenek bazlı karakterler.

Bu arada leveling yapan asaslara güzel bi tip vereyim. Heartstab ağacının ilk stageine 4 puan verin keyfinize bakın. Stealth dan cıkmadan patır kütür

3 classıda açacaktım ama 3.slot yok.

Assassin sanki silah çekecekmiş gibi eli hazırda bekliyor ve tek kılıç kullanıyor farklı olmuş.3. slot için 15 TL versemmi karar veremedim.

Yeni hesap aç ordan dene, belki beğenmezsin yada sana uygun gelmez vs çöpe atma parayı şimdilik. Hesap açmak max 2dakika. 15 e kadar oynasan yeter bilgi sahibi olmak için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu öğreticiyi nasıl geçicem?
  • Yeni hesap açmam herhalde kung fu master oynamaktan vazgeçiyorum blade master ve assassin ile yola devam.15 slot açmak yerine 30'a premium alınabiliyor.
  • Yayyyyyy! Blackram ın son bossunda DC attı en sevdiğim olan. Ulan her classın düştü bi dagger düşmedi ki transform yapayım gıcık oldum, wow a gidiyom

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 15. de düştü
  • oyuna giremiyorum şu klavye kullanmadan pin numarası girdiğimiz yerde pini giriyorum ardından öyle kalıyor ama giriş videosu ve müziği çalmaya devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer239

oyuna giremiyorum şu klavye kullanmadan pin numarası girdiğimiz yerde pini giriyorum ardından öyle kalıyor ama giriş videosu ve müziği çalmaya devam ediyor

Bende de var aynı sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeiyoBnS -- 25 Ocak 2016; 20:35:59 >
  • quote:

oyuna giremiyorum şu klavye kullanmadan pin numarası girdiğimiz yerde pini giriyorum ardından öyle kalıyor ama giriş videosu ve müziği çalmaya devam ediyor

aynı sekılde bendede boyle suan
  • defalarca denedim sürekli öyle kalıyor birde her girip çıkışımda e-mail aktivasyon kodu istiyor onun altındaki IP adresi ile alakalı kutunun işaretini kaldırsamda gene istiyor zaten kendi işaretliyor onu.
    dün gece yarım saat kadar oynadım onunda yarısı sinematiklerle geçti zaten bugünde daha doğru dürüst oynayamadan oyundan soğudum
  • omer239 O kullanıcısına yanıt
    Pin girdikten sonra bekleyin bi süre sonra açılıyor.
  • quote:

defalarca denedim sürekli öyle kalıyor birde her girip çıkışımda e-mail aktivasyon kodu istiyor onun altındaki IP adresi ile alakalı kutunun işaretini kaldırsamda gene istiyor zaten kendi işaretliyor onu.
    dün gece yarım saat kadar oynadım onunda yarısı sinematiklerle geçti zaten bugünde daha doğru dürüst oynayamadan oyundan soğudum

Öyle kalması kısa bir süreliğine hata falan olmuştur o yüzden şimdi o sorun yok.Sürekli aktivasyon istemesi senden kaynaklanan bir problem benden istemiyor ama modemi resetleyince istiyor hiç istemese keşke.Sinematik sahneler oyunda sürekli var ama başta daha fazla tabi esc bas geç sıkılıyorsan.

Kontrolcü ile oynamak daha mı kolay olur yoksa dhaam ı zorlaşır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 25 Ocak 2016; 21:21:59 >
  • oyun iniyor bakalım nasıl olmuş
  • Öğreticiyi nasıl geçicem biri cevap verebilir mi?

Git onla konuş falan şeysi yani.

• 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Yapıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeiyoBnS

Yapıcaksın

Ne kadar sürüyo o peki, sıkıldım çünkü oynayasım kalmadı

• arkada?lar skilleri nasyl da?ytycaz assassin's de bilgisi olan var my
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.