Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 8350/280x/8GB RAM olan sistemimle kapalı alanlar hariç 60 fpsin üzerine çıkamıyorum 30 fps arası hep yardımcı olun benden düşük sistemdeki elemanlar 60 fps sabit oynarken 30 fpsde sürünüyorum
  • Brackam farmlıyorum sırf Staff düşüyo ya, kfm silahı düşmedi bi

Edit: abi bid sistemi harika eğlenceli ya, salak kaynıyo oyun bende 10 tane olan şeye adamlar silver veriyor eminim çoğu kişide 5-10 tane vardır zaten kolay bişey hani silver vermek nedir Level 20 sin daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 24 Ocak 2016; 15:19:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl silah bulabiliriz. pvp kaç lvlde açılıyor.
  • Cardinal Gates'de oynuyorum, nick Loverman. isteyen ekleyebilir, rus serverında oynuyordum eskiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rzenma

bir golden deva dagger düşürmek bu kadar zor olmamalı 3 saat uğraştım sadece essance topladım çıkmadı brilliant key alabilmek için tüm günlük questleri(5-6 tane) yaptım keyde çıkmadı tüm paramı harcayıp yine essance aldım gene çıkmadı son çare üzerimdeki herşeyi satıp yine essance aldım en son kasada çıktı para 0 bulmuştu üstelik üzerimde 20 den fazla golden deva serisinin tüm silaharı vardı gittim para kastım sadece silahlarla golden deva daggeri son seviyeye ulaştırdım
    hayır bide canımı sıkan o çarkı döndürmek için bile sıra bekliyoruz her şey şansa bağlı kasarken şans faktörü bu kadar önemli olmamalı

sonra pvpde şansımı denedim 5 maç yaptım 2 kez destroyera kaybettim adamlar sen görünmezken sadece kendi etrafında dönereke baya hasar veriyor kalan 3 maçı rahat kazandım (1force master 1blade master 1 assasin) rakip assasin olunca farkettim biz görünmez olduğumuzda oluşan siyah belirti diğer oyuncularda da gözüküyor yani dikkatli baktığında görünmez bir assasini görebiliyorsun bu da çok saçma

şans işi ya ben mesela daha hiç silahı upgrade etmeden golden deva bossunu kesen bi grup vardı aralarına girdim bende 1 tane essence çıktı ondanda golden deva itemi çıktı biraz onu kullandım sonra silah geliştirmeyi öğrendiğimde golden deva istediğini öğrendim şak diye seviyeleri atlattım :D

• zirve011 kullanıcısına yanıt
    Silahı oyun sana başta veriyor onu upgrade ediceksin nasıl edileceğinede internetten rehberlere bakabilirsin. Pvp 15 levelde açılıyor.
  • Kaç gündür indirecem unutuyorum türkler en çok hangi sunucuda dh guildi falan varmı toplanalım.
  • Dh guildi var mı bilmiyorum ama Cardinal Gates'de Türk guildi var. Ben de orda oynuyorum. Ama bu serverda çok kişi olduğundan akşamları girerken bi 10-15 dk bekletiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeiyoBnS -- 24 Ocak 2016; 17:50:29 >
  • MeiyoBnS kullanıcısına yanıt
    starfall da daha çok türk varmış orada başlayacağım.Bekletme olayı can sıkıcı onun için premium almak lazımmış.Oyun yeni diye millet abanıyor zaman geçmesini beklemek lazım millet bir hevesini alsın.
  • greenhollowda bm açtım acayip sardı oyun tek başıma olmama rağmen kurtarın beni
  • bende oyunu indirdi normalde yani play now yazısı çıktı ama 3.6 gb lık bi patch indiriyor sanırım şuan önceki indirmeyi durdurup başlatabiliyoduk bunuda durdurabiliyormuyuz? çünkü korkuyorum şuan çok uzun saatlerdir indirme yapıyorum bişey olacak diye kapatmaya korkuyom ya
  • omer239 O kullanıcısına yanıt
    Bu 3.6 GB lık patchı istediğin gibi durduraiblirsin. Bu patch sen 20-23 levele ulaşana kadar oyuna etkisi yok. 20-23 levele ulaştığında görev ile seni başka bir yere yolluyor bu patchi indirmeden de giremiyorsun. Harita gibi düşün. Oyununu oynarkende indirebilirsin sonrada indirebilirsin sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeiyoBnS

Bu 3.6 GB lık patchı istediğin gibi durduraiblirsin. Bu patch sen 20-23 levele ulaşana kadar oyuna etkisi yok. 20-23 levele ulaştığında görev ile seni başka bir yere yolluyor bu patchi indirmeden de giremiyorsun. Harita gibi düşün. Oyununu oynarkende indirebilirsin sonrada indirebilirsin sana kalmış.

çok teşekkürler

şu oynarken indirme mevzusu ne kadar mümkün bilmiyorum zaten indirme hızı yavaş ve oyun da internet kullandığı için herhalde çok lag olur aynı anda hem oyun indirmeye devam ederken oynarsam
  • arkadaş böyle bi saçmalık olamaz 25 key harcadım ve o kutudan silahım düşmedi inatla gidip parayla satılan anahtarı satmak için hani saçma oyunlar bunlar 16 lvl olana kadar 5 lvl silahıyla kasmaya çalışıyoz rezillik ya
  • Arkadaşlar PVP de kendimi geliştiriyorum. skilleri dogru verince ( control assassin tarzı ) hayvanlar gibi kazanmaya başladım

Blade and Soul [AÇILDI]

Buda Teslim olan arkadaş

Blade and Soul [AÇILDI]

bi max lvle ulassamda su skillere tam dogru bir dagıtım yapabilsem. bide loldeki rün sayfası gibi ekstra kitap sayfası nerden alabiliyoruz ? karşımdakine göre skilltree kasıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaybettiren -- 25 Ocak 2016; 9:18:24 >

• [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Kendin hata yapmışsın o aradığın silahı marketten ucuz fiyata alabilirdin.
  • Kaybettiren kullanıcısına yanıt
    K ya bastığında sağ tarafta 1 yazar. Onun altındaki "+" işaretine basarak açmayı deneyebilirsin. Ben denemediğim için bilmiyorum bedavamı yoksa bir şey mi istiyor. Oyuna girip deniyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeiyoBnS

Kendin hata yapmışsın o aradığın silahı marketten ucuz fiyata alabilirdin.

16 lvla kadar 5 lvl silahla kasmak mı benim hatam ? güzel mantık oyunun 25 keyde sana itemini vermemesinde sıkıntı yok zaten
  • Şu hatayı almaya başladım oyuna girer girmez. Bu sorunu yaşan var mı başka?

Blade and Soul [AÇILDI]

Edit: Modeme reset atınca sorun çözüldü. Sorunu yaşayan başka arkadaşlar var ise denesinler. Başka oyunlarda bir sorun yok halbuki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 24 Ocak 2016; 22:06:02 >
  • sonunda oyunu açmayı başardım ve yarım saatlik karakter oluşturma ekranının ardından 300 kişilik non premium sırasına girdim.

Angler's Watch serverını seçtim hata mı yaptım acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.