Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

Bu oyunun uzun yıllardır avrupaya gelmesini bekledim ama pek umduğum gibi çıkmadı sanırım.Youtube'da gördüğüm kadarıyla oyunda doğru dürüst savaş ortamı yok.Sırf VS'ye dayalı bir pvp var sanırım.Şöyle toplu savaşlar, kale savaşları, clan savaşları vs gibi savaş yok heralde, bu yüzden oyuna hiç ısınamadım.

Aynen keşke daha iyi bir pvp sistemi olsaydı

•  Blade and Soul [AÇILDI]

Arkadaşlar silahı Stage 5 ten Stage 6 ya geçirmek için gerekli şu itemi nereden bulucam. Bir türlü çıkaramadım. Marketplacede sorun var galiba sadece yazılar çıkıyor orayada bakamıyorum
  • kdrc kullanıcısına yanıt
    Level 15 olunca görevlerden biri seni bir npcye götürecek depo market işlevi gören oradan satın alabilirsin Ucuz zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu itemı kutudan çıkarman lazım. Kutunun ismini hatırkayamıyorum ama bence marketten almak en karlısı. Marketten almak için de önce 16 level olman lazım. Sana görev ile marketi kullanmayı öğreticek. Görevi yaptıktan sonra F5 tuşuna basarak markete girebilirsin. Eğer dersenki bekleyemem hemen kutuyu açmak istiyorum o zaman kırmızı taş ile döndürdüğün çarktan gelen kutuyu açmayı deniyeceksin. Ama bence maketten almak en iyisi. Çünkü ileride upgrade yaparken o anahtarlar daha çok işine yarayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeiyoBnS -- 22 Ocak 2016; 16:15:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeiyoBnS

Bu itemı kutudan çıkarman lazım. Kutunun ismini hatırkayamıyorum ama bence marketten almak en karlısı. Marketten almak için de önce 15 level olman lazım. Sana görev ile marketi kullanmayı öğreticek. Görevi yaptıktan sonra F5 tuşuna basarak markete girebilirsin. Eğer dersenki bekleyemem hemen kutuyu açmak istiyorum o zaman kırmızı taş ile döndürdüğün çarktan gelen kutuyu açmayı deniyeceksin. Ama bence maketten almak en iyisi. Çünkü ileride upgrade yaparken o anahtarlar daha çok işine yarayacak.

16 olması lazım. Level 15 and below cannot use marketplace diyor.
  • Oyunu indirirken Nvidia pshyX diye bir şey indiriyor. Amd kullanıyorum ben bir sorun yaratır mı ve bunun tam olarak ne işe yaradığını söyleyebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

quote:

Orijinalden alıntı: MeiyoBnS

Bu itemı kutudan çıkarman lazım. Kutunun ismini hatırkayamıyorum ama bence marketten almak en karlısı. Marketten almak için de önce 15 level olman lazım. Sana görev ile marketi kullanmayı öğreticek. Görevi yaptıktan sonra F5 tuşuna basarak markete girebilirsin. Eğer dersenki bekleyemem hemen kutuyu açmak istiyorum o zaman kırmızı taş ile döndürdüğün çarktan gelen kutuyu açmayı deniyeceksin. Ama bence maketten almak en iyisi. Çünkü ileride upgrade yaparken o anahtarlar daha çok işine yarayacak.

16 olması lazım. Level 15 and below cannot use marketplace diyor.

Teşekkür ederim düzelttim.

• Denemelik indiricem bakalım nasıl
  • vaay oyun açılmış

kaç gb?
  • Arkadaşlar benim gibi sorun yaşayan var mı ? Repairing de takılıyor launcher.Yok mu bunun bir çözümü ?

Blade and Soul [AÇILDI]

• JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntı arkadasda vardı dosyaları repaır ettırdı duzeldı bı dene ıstersen
  • omer239 O kullanıcısına yanıt
    toplam 12 GB civarı oluyor ama 8.5 GB'dan sonra playable oluyor yani oynarken indirebiliyorsun kalan 3.5 GB'yi.
  • Arkadaşlar oyunu indirirken. indırmeyı kapatıp ertesı gun tekrar acsam devam eder mi ? Hadi diyelim devam etti. Dosyalarda bozulma gibi bir durum soz konusu olur mu acaba, sıkıntı yaşarmıyım ?
  • alustar1 kullanıcısına yanıt
    Oyunu 2 günde indirdim. Durdurup başlatmandan bir sorun olmaz. Bana error vermişti verdiğinde launcherı resetledim düzeldi ve şimdi sıkıntısız oynuyorum.
  • Hocam silahı Stage 10'dan yükseltirken gerekli Blight Dagger'i Blackram Narrows a girdikten sonra hemen soldan biryere dönüş var ordan mı düşürüyoruz. Baya zorda orası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrc -- 22 Ocak 2016; 22:08:01 >
    Evet ordaki dungeondan alıcaksın. Çok da zor değil girmeden önce partiye gir. 6 kişi çok rahat yaparsınız. Gruba dungeonun en başındaki taştan girebilirsin yada F8'e basarak ordan dungeon ismini seçip grup bulabilirsin. Ama tabiki kendi class itemını bulmak çok zor bana 15.de düştü
  • silahı 5 den 6 ya yükseltirken ampfilier diye bir item istiyor onu nerden bulabilirim
  • DarKSpaWn07 kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada açıklaması yazıyor onu okuyabilirsin ama yinede buraya kısaca yazıyorum. Eğer ileride yine takılırsan önce ilk sayfayı okumanı tavsiye ederim.

Bu itemı kırmızı taş ile çevirdiğin çarktan gelen kutuyu açarak elde edebilirsin. En fazla 5 key harca eğer kendi class itemını bulamazsan daha fazla harcama. Çünkü o keyler sana Stage 10 dan 1 e geçirirken daha çok gerekicek. Eğer kutulardan kendi itemın çıkmazsa 16 level olduğunda F5 e basarak markete girip ordan alabilirsin. Fiyatı ucuzdur zaten paran yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeiyoBnS -- 22 Ocak 2016; 23:01:00 >
  • MeiyoBnS kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler bende bu marketi neden açamıyorum diye uğraşıyordum :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.