Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
16
Favori
48.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zaris

Sunucular tekrar çöktü. Şuan sunucular bakımda şeklinde mesaj geliyor.

Oyun ne kadar güzelse sunucular o kadar kötü

Hocam bende bir sıkıntı yok 2 saattir oynuyorum eu da 2 dakika önce kapadım oyunu
  • Oyun yeni olduğu için böyle sorunlar olabilir ben olumsuz düşünmüyorum.Eu'ya yeni geldi falan diyenlere cevabımsa oyun koredeki son patchle gelmiyor geriden geliyoruz belkide ncsoft eu ya daha farklı içerikler getiriri.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaybettiren

Şu resimleri small image koymak çok mu zor?
  • Slm.Oyuna yeni başlıcam inceledım Blade Master kafam yattı. Forumda kımler hangı serverda oynuyor bende oraya geleyim
  • Arkadaşlar silahı evolve etmem için gerekli silahı Cinderlands Valor Stone (siyah üzerine kırmızı desenli taş) ile alıyoruz fakat bende 3 tane var satıcı 10 tane istiyor. Nasıl elde edebilirim bunu bilginiz var mı?
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Selam, hao district eu serverındayız, katılmak istersen oyundan bana ulaşabilirsin.

Nick: masterofart
    Faction :crimson order
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

Asil sizin gibi insanlarin suratinda minik bir gulumseme olsun diye koydugum icin suc bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar silahı evolve etmem için gerekli silahı Cinderlands Valor Stone (siyah üzerine kırmızı desenli taş) ile alıyoruz fakat bende 3 tane var satıcı 10 tane istiyor. Nasıl elde edebilirim bunu bilginiz var mı?

Cinderlands'taki daily gorevlerden gelir.Onun dısında Cinderlands'tayken yaptıgın yan görevlerin bazılarında da verir.
  • Beyler arkadaslarla oynanak oyun heralde? Grup filan kurulup kasiliyor mu beraber. Baslamayi dusunuyorumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wikebond

Beyler arkadaslarla oynanak oyun heralde? Grup filan kurulup kasiliyor mu beraber. Baslamayi dusunuyorumda.

yok kardeş ot gibi görevlerle oradan oraya uçup kaçıp 45 lvl olup anca vs atıyorsun bu kadar.Ne savaş var doğru dürüst ne bi aksiyon gerizekalı bu oyun yapımcıları valla gram zeka yok hiçbirinde.1998 de yapılan Knight bile hala pvp yönünden zevk veriyor şu koskoca oyun saçma salak bir düzen üzerine kurulmuş resmen
  • quote:

quote:

quote:

Asil sizin gibi insanlarin suratinda minik bir gulumseme olsun diye koydugum icin suc bende.

Küçük koyunca gülmemize engel mi oluyor?

• Bu korelilerin pvp bilgisi 1v1 3v3 den ibaret.Swordsman online da da aynı mantık vardı.Zamanında stun vuran , block yapamayan kaybediyordu ama oynanışı blade and soul dan daha hantaldı.

https://www.youtube.com/watch?v=Rl2lr-7Sj_w
  • An itibariyla ilk PvP macimi yaptim ve Kung Fu Master'a karsi Blade Dancer'imla kazandim. Level 21.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

An itibariyla ilk PvP macimi yaptim ve Kung Fu Master'a karsi Blade Dancer'imla kazandim. Level 21.

O kung fu master kaç leveldı merak ettim? Ben de yeni 22 level oldum pvp yaptığımda %90 oranında 30 level üstü geliyor. Artık sıkıldım bir kere 15 level gelmişti onun dışında büyük oranda benim üstüm levelda adamlar geliyor haliyle de yeniyorlar.
  • DemirAtlıAdam kullanıcısına yanıt
    Sag olasin dostum. Baslayacaktik iyikide baslamamisiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

quote:

An itibariyla ilk PvP macimi yaptim ve Kung Fu Master'a karsi Blade Dancer'imla kazandim. Level 21.

O kung fu master kaç leveldı merak ettim? Ben de yeni 22 level oldum pvp yaptığımda %90 oranında 30 level üstü geliyor. Artık sıkıldım bir kere 15 level gelmişti onun dışında büyük oranda benim üstüm levelda adamlar geliyor haliyle de yeniyorlar.

Oda benim levelimdaydi. Belki EU'da oyuncu azdir o yuzden oyle denklesmeler oluyordur bilmiyorum. NA gelirsen beklerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

quote:

Oda benim levelimdaydi. Belki EU'da oyuncu azdir o yuzden oyle denklesmeler oluyordur bilmiyorum. NA gelirsen beklerim.

45 olup girin pvp ye iyi oynayan kazandığı için level farkları oluyor zıplatma kombosunu açınca 25 lvlde 45 i bile kesersin ama kötü oynarsa :)

• Pvp için yeni hesap kasıcam blade dancer ile destroyer arasında kaldım hangisinin komboları daha kolay ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Pvp için yeni hesap kasıcam blade dancer ile destroyer arasında kaldım hangisinin komboları daha kolay ?

Destroyeri bilemicem ama blade dancer asiri zevkli geldi bana, kasilirken bile hic sikilmadim suana kadar. Tabi 21 level oldugumuda goz onunde bulundurursak karar senin.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.