Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: iCb4uC Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
16
Favori
48.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackankas

Pvp için yeni hesap kasıcam blade dancer ile destroyer arasında kaldım hangisinin komboları daha kolay ?

Destroyer çok güçlü, bi tane adamı alıp koşa koşa yumrukladığı yeteneği var resmen kanser edersin milleti. Ama çoğu kişi destroyer çok hantal sıkıcı vs. diyor. Blade dancer da tam tersi defansı düşük ama aşırı hızlı saldırıları var burst çok yüksek ve phantom grip yeteneği cidden hem hasar hem işlevsellik olarak çok iyi. Karar senin burst ama dayanıksız diyorsan blade dancer yavaş ve hantal ama hem damage iyi hem fena olmayan bir tanklık diyorsan destroyer.
  • tbred T kullanıcısına yanıt
    Geldim.
    Yeni olduğum için bilmiyorum eklemeyi.
    nick:sekoko
  • quote:

Pvp için yeni hesap kasıcam blade dancer ile destroyer arasında kaldım hangisinin komboları daha kolay ?

Destroyerde combo yapmıyorsun sürekli topaç gibi dönüyorsun yakalayıncada tek elle tutum baltayı kafasına kafasına vuruyorsun.
  • quote:

Blade dancerin 2 tane havaya atma combosu, 1 grip combosu, 1 draw stance combosu mevcut bunları arka arkaya yapabilirsin tek atarsın.
  • quote:

pvp için karakter açıyosan summoner aç.illet bi karakter 2v1 yapıyosun midem bulanıyo buna karşı oynarken böyle bi oyuna böyle bi class yakışmamış
    destroyer hantal ve pek bi zevksiz duruyo ama pvp için iyidir doğru düzgün combosu yok sürekli grab atıyosun adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wikebond

Sag olasin dostum. Baslayacaktik iyikide baslamamisiz.

ben tam tersi düşüncelerdeyim oyun arkadaş ortamında pvesi ve open world pvp'si oldukça zevkli. grafikler müthiş ve masalsı bir dünyası var.

oynamaya bilemedin en kötü denemeye değer. bence çok çok güzel bir oyun kesinlikle denemelisiniz.

solo sarmaz. ben 8-10 kişilik bir oyun grubu ile birlikte oynuyorum. topluluk ile oynanılabilir çok iyi bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 3 Şubat 2016; 4:24:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

ben tam tersi düşüncelerdeyim oyun arkadaş ortamında pvesi ve open world pvp'si oldukça zevkli. grafikler müthiş ve masalsı bir dünyası var.

oynamaya bilemedin en kötü denemeye değer. bence çok çok güzel bir oyun kesinlikle denemelisiniz.

solo sarmaz. ben 8-10 kişilik bir oyun grubu ile birlikte oynuyorum. topluluk ile oynanılabilir çok iyi bir oyun.

Aynen oyun aşırı keyifli . Sadece pvp deneyip oyun yavan demek yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

quote:

Oynanış görseller güzelde içerik olarak ne var 8-10 kişi yapılcak bir şey yokki bu oyunda 3 kişi yeter arenalara falan girersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

quote:

Oynanış görseller güzelde içerik olarak ne var 8-10 kişi yapılcak bir şey yokki bu oyunda 3 kişi yeter arenalara falan girersiniz.

Bencede 45 e kadar 3 kişi bu oyun için yeterli. 45 de funton pvp için 8-10 kişi takılabilirsiniz. bazı legionlar20-30 lu şekillerde funtion pvp yapılan kanalları kapatıyor. gerçi bana farketmez ben oyunu 1v1 ve 3v3 için oynuyorum. bu konuda üstüne yok çünkü.

• tekrar yazma gereği duyuyorum bunu çünkü oyunda Archer karakter olmaması en büyük kayıp olmuş çünkü şuanda bana tamamen uyan bi class bulamadım
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 27 Nisan 2021; 4:5:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer239

tekrar yazma gereği duyuyorum bunu çünkü oyunda Archer karakter olmaması en büyük kayıp olmuş çünkü şuanda bana tamamen uyan bi class bulamadım

Belki ilerde olur. Ortalama her 5 ay da bir yeni class getiriolar. Önümüzdek patch de warlock class i geliyor. sonra sırada soul fighter var. ama önümüzdeki bir 7-8 ay bir archer in gelme durumu söz konusu değil. Ama bence hiç bir zaman gelmeyecek. oyun biraz dövüş sanatları üzerine kurulu olduğundan ok atmak sanki oyun ile alakasız olur gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Arkadaşlar envanterde sol alttaki itemler ne işe yarıyor? Üstünde açıklamada yok sadece Merchant'a satabilirsiniz falan diyor zaten hepsi bir bakır, o yüzden satmadım belki bir işe yarıyordur diye.

Blade and Soul [AÇILDI]

Sat gitsin hocam tanesine 1 bakır veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Arkadaşlar envanterde sol alttaki itemler ne işe yarıyor? Üstünde açıklamada yok sadece Merchant'a satabilirsiniz falan diyor zaten hepsi bir bakır, o yüzden satmadım belki bir işe yarıyordur diye.

Blade and Soul [AÇILDI]

Sat gitsin hocam tanesine 1 bakır veriyorlar.

50 küsur silver var hocam 20 tane bakır bir işe yaramaz ki.

• Beyler 45 lvl summoner için hangi soul shiled seti dizilmeli?
  • Çöp hocam onlar satıcılarda otomatik satma var sat gitsin gri olanların hepsi satmalık çöp itemlar.
  • quote:

tekrar yazma gereği duyuyorum bunu çünkü oyunda Archer karakter olmaması en büyük kayıp olmuş çünkü şuanda bana tamamen uyan bi class bulamadım

hocam evet archer yok tank yok healer yok. ben mesela tam bir healer yani priest karakter manyağıyım her oyunda healer olurum. ama bu oyunda malesef yok. oyunun metası bu classlara uygun değil sanırım.

ona rağmen girdim ve oynadım çünkü oyun güzel. size archer değilde uzaktan vurmayı seviyorsanız bir ihtimal force master mage karakter öneririm, hoşunuza gidebilir. oldukça etkili bir class.
  • quote:

quote:

hocam evet archer yok tank yok healer yok. ben mesela tam bir healer yani priest karakter manyağıyım her oyunda healer olurum. ama bu oyunda malesef yok. oyunun metası bu classlara uygun değil sanırım.

ona rağmen girdim ve oynadım çünkü oyun güzel. size archer değilde uzaktan vurmayı seviyorsanız bir ihtimal force master mage karakter öneririm, hoşunuza gidebilir. oldukça etkili bir class.

Healer var dostum summonerin 3 tane heal skili var parti heal de dahil :) Kung fu masterdada yaratıgın aggrosunu ceken skill var yani tank da var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rioka -- 3 Şubat 2016; 16:07:06 >

• quote:

quote:

Ben solo oynuyorum. 45e kadar güzeldi oyun şimdi ise burun kıvırmaya başladım. Bu oyun en azından 6 kişiyle gayet güzel oynanır. Ne mi yapılır? Günlük faction ve zindan görevlerini çok daha hızlı yaparsınız. Geriye bolcana pvp yapacak vaktiniz kalır. İyi item düşen zindanda kasıp değerli materyalleri düşürüp satarsınız. Grup olunca yapacak iş çok bulunur ama solo olunca günlük görev yapayım yok günlük görev olan zindanları yapayım derken zaman geçiyor aynı şeyleri yapma hissiyatına kapılıp içinizden oyunu kapatmak geliyor. Hele ki arena sevmeyen ve açık dünya pvpsini sevmeyen ve solo oynayan biriyseniz...

• Bu oyun 1vs1 Arenasının üzerine kurulmuş eğer bundan zevk almıyorsanız veya sıkıldıysanız bu oyun sizin için bitmiştir. İstediğiniz kadar takımınız olsun 1vs1 de bir katkısı olmuyor. MMORPG'ler de de PVE, PvP'de item dizmek için yapılır zaten bunda arenada herkesi eşit stat yapıyor.

Bu oyunu hem dövüş oyunu oyayanlar hemde mmo severler sever. Fakat sadece pve de item dizip pvp de coştururum diyen klasik mmo tayfası 1 haftada bırakır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 3 Şubat 2016; 16:39:21 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.