Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
16
Favori
48.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bu oyun 1vs1 Arenasının üzerine kurulmuş eğer bundan zevk almıyorsanız veya sıkıldıysanız bu oyun sizin için bitmiştir. İstediğiniz kadar takımınız olsun 1vs1 de bir katkısı olmuyor. MMORPG'ler de de PVE, PvP'de item dizmek için yapılır zaten bunda arenada herkesi eşit stat yapıyor.

Bu oyunu hem dövüş oyunu oyayanlar hemde mmo severler sever. Fakat sadece pve de item dizip pvp de coştururum diyen klasik mmo tayfası 1 haftada bırakır.

Korede item eşitliği kalkmış falan diyorlar hızlı şekilde oradaki patchleri getirirlerse oyun güzel olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: Wikebond

Sag olasin dostum. Baslayacaktik iyikide baslamamisiz.

ben tam tersi düşüncelerdeyim oyun arkadaş ortamında pvesi ve open world pvp'si oldukça zevkli. grafikler müthiş ve masalsı bir dünyası var.

oynamaya bilemedin en kötü denemeye değer. bence çok çok güzel bir oyun kesinlikle denemelisiniz.

solo sarmaz. ben 8-10 kişilik bir oyun grubu ile birlikte oynuyorum. topluluk ile oynanılabilir çok iyi bir oyun.

Aynen oyun aşırı keyifli . Sadece pvp deneyip oyun yavan demek yanlış.

Oynanış görseller güzelde içerik olarak ne var 8-10 kişi yapılcak bir şey yokki bu oyunda 3 kişi yeter arenalara falan girersiniz.

Biz şuan 5 kişi oynuyoruz. Grubumuz 10 kişilik bir çok oyunu sırayla o an ne istiyorsak oynuyoruz. Gece gündüz bu oyunu oynarsanız her oyunda olduğu gibi bundada sıkılırsınız doğal olarak. Kendi aranda pvp turnuvası yapmak için bile oynanır bu oyun.

Solo oynuyorsan belli bir süre sonra sıkmayan oyun sayısı çok az zaten. İllaki buda sıkar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wikebond

Sag olasin dostum. Baslayacaktik iyikide baslamamisiz.

ben tam tersi düşüncelerdeyim oyun arkadaş ortamında pvesi ve open world pvp'si oldukça zevkli. grafikler müthiş ve masalsı bir dünyası var.

oynamaya bilemedin en kötü denemeye değer. bence çok çok güzel bir oyun kesinlikle denemelisiniz.

solo sarmaz. ben 8-10 kişilik bir oyun grubu ile birlikte oynuyorum. topluluk ile oynanılabilir çok iyi bir oyun.

Aynen oyun aşırı keyifli . Sadece pvp deneyip oyun yavan demek yanlış.

Oynanış görseller güzelde içerik olarak ne var 8-10 kişi yapılcak bir şey yokki bu oyunda 3 kişi yeter arenalara falan girersiniz.

Biz şuan 5 kişi oynuyoruz. Grubumuz 10 kişilik bir çok oyunu sırayla o an ne istiyorsak oynuyoruz. Gece gündüz bu oyunu oynarsanız her oyunda olduğu gibi bundada sıkılırsınız doğal olarak. Kendi aranda pvp turnuvası yapmak için bile oynanır bu oyun.

Solo oynuyorsan belli bir süre sonra sıkmayan oyun sayısı çok az zaten. İllaki buda sıkar.

Zamanında gece gündüz knight oynar sıkılmazdık , hero oynar sıkılmazdım.Bu oyundan zevk alamadım.Arkadaş oldumu zaten her oyundan zevk alırsın sohbet muhabbet olduğu için.Arenalarıda zevksiz ben kalabalık savaş istiyorum knighttaki cz nin tadını şuan hiçbir oyun veremiyor.Twitchde izliyorum 45 olanlar günlük görev için koşturuyor bazıları 1v1 arena giriyor.1v1'ide zaten denge yok summonerlar ayrı gıcık ediyor destroyerler topaç gibi dönüyor yaklaştırmıyor.Pvp de item eşitliği falan var oda aşırı saçma zaten.Eşitlik istesem gider moba oynarım smite oynarım.

Sonuç olarak oynanışı çok güzel grafikleri görselleri çok iyi ama oturup manzara seyretmek istesem açar witcher skyrim oynarım.Oyunu çokta fazla kötülemek istemiyorum güzel oyun ama şu yazdığım 2 oyun daha güzeldir diye düşünüyorum.Elder scrolls online veya archeage başlamayı düşünüyorum onda daha farklı ve daha fazla yapacak şeyler bulabileceğimi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 3 Şubat 2016; 20:23:01 >

• Kıçı kırık Karahan Online ilk açıldığında oynuyordum ondan bile daha çok zevk aldım.Niye, çünkü saatte bir pvp etkinliği vardı ve herkesi bi bölgeye atıyordu, ırklar birbirine giriyordu.Ayrıca çeşitli savaşlar da vardı ülke bazında.Bu da doğal olarak seni item yapıp güçlü olmaya zorluyor ve böylece oyunda sıkılmadan item dizmek için pve yapıyorsun çünkü bir amacın oluyor o amaç uğruna oynayınca hiçbir oyun sıkmaz kolay kolay.Blade and soul'da sürekli bi yeni karakter açma isteği geliyor, sırf karakterin dinamiklerinden belki hoşlanırım da az da olsa zevk alırım diye diğer karakterleri denemek geliyor içimden(Tabi kasarken sıkıcı görevlerden bunalıp bıraktım).Onun dışında şimdilik aksiyon bakımından vasat bir oyun.Çerezlik bir oyun girin oynayın 45 olun bırakın :)
  • DemirAtlıAdam kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim youtubede oyunun turnuvaları var bence bu oyunun tek amacı arenada korelilerin ucube reflekslerini göstererek sow yapması bir wow bir knight hatta hatta pvp olarak bir metin2 değil bunda okadar zaman vereceğine gider tekken street fightera zaman harcarım sürekli 1vs1 ondada var en azından ortamlarda şeklimiz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bune ya hangi oyun sayfasını okusam hep bir karalama hep bir beğenmezlik var ya. Eleştiren arkadaşlar hangi oyunları oynuyorlar onlarıda söyleseler bilelim. Silkroad dan sonra bir oyun bulayım dedim bir turlu sro yerine gecicek bir oyun oynayamadım. Sadece oyun icin yorum yapın ya beğenmediyseniz ne uğraşıyorsunuz yazmakla arkadas

• Beyler Lyn Blade Dancer icin statlari gereklilik sirasina gore sayar misiniz?
  • Lanet olası market her saniye çöktüğü gibi birde limit eklemişler, satış yapmak istiyorum günlük limitinizi aştınız diyor.
  • Beyler bu summoner denen saçma salak classa target alamayan bi ben miyim? Ne atmaya çalışsam yarısı kediye gidiyor, adama skill atıyom combonun devamını kediye yapıyom falan. İmkansız yahu. Yoksa benim beceriksizliğim mi ben bu işi anlamadım. 5-6 summoner geldiyse karşıma 5-6sı da kzandı. Biri afk gibi bişidi kedisi kesti adamın beri o çok ayrı. Hepsi arena
  • konuşma nasıl oluyor acaba oyunda bir türlü yazamadım karşı oyuncuya? herkesin göreceği gibi yazma yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

konuşma nasıl oluyor acaba oyunda bir türlü yazamadım karşı oyuncuya? herkesin göreceği gibi yazma yok mu ?

11lvl den önce yazılmıyor.

• Bende bugün döndüm dolaştım gene summoner açtım diğer hiçbiri istekleri karşılamadı

güç istedim birazda tank istedim: destroyer başlarda iyi geldi sonradan yavaşlığı sıktı
    hız ve güç istedim: assassin oynadım ama aşırı fazla değişik kombinasyonlu komboları filan vardı onları yapmaya çalışırken sıkıldım
    uzaktan vuran güçlü, basit ve hızlı istedim: force master açtım onuda yapamadım sürekli sağ tık sol tık basmaktan bıkıp sıkıldım zaten gücünüde ayarlayamadım güçsüz geldi biraz

son olarak uzaktan vuran, güçlü damage çıkaran, kendine yaklaştırmayan, kolay kullanımı ve basit komboları olan bi tek summoner iyi oldu hızıda gayet iyi tamam ben charımı buldum onu kasarım artık sadece ve başka char açmıcam hikayeyi baştan oynamaktan aşırı derecede bıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer239 -- 4 Şubat 2016; 2:43:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Beyler bu summoner denen saçma salak classa target alamayan bi ben miyim? Ne atmaya çalışsam yarısı kediye gidiyor, adama skill atıyom combonun devamını kediye yapıyom falan. İmkansız yahu. Yoksa benim beceriksizliğim mi ben bu işi anlamadım. 5-6 summoner geldiyse karşıma 5-6sı da kzandı. Biri afk gibi bişidi kedisi kesti adamın beri o çok ayrı. Hepsi arena

summonerda skill var.
    Yere düşürdüğünüz zaman kedi ile yer değiştirebiliyor
    o yüzden kalanını kediye yediriyorsun kombonun
    gece gece kahkaha attım kedisi kesti beni kısmında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 4 Şubat 2016; 3:25:11 >

• quote:

Bune ya hangi oyun sayfasını okusam hep bir karalama hep bir beğenmezlik var ya. Eleştiren arkadaşlar hangi oyunları oynuyorlar onlarıda söyleseler bilelim. Silkroad dan sonra bir oyun bulayım dedim bir turlu sro yerine gecicek bir oyun oynayamadım. Sadece oyun icin yorum yapın ya beğenmediyseniz ne uğraşıyorsunuz yazmakla arkadas

oyun dünyada ve türkiyede aşırı derecede tuttu fakat aradan beğenmeyen tek tük kişiler çıkacaktır diye düşünüyorum. o konuda herkes eleştiri yapar sonuçta bir forum sayfasındayız insanlar eleştiri yapıyor diye kızmak yersiz diye düşünüyorum.

oyun oldukça sağlam bir şekilde oynanıyor ve arkasında ncsoft olduğundan bir guild wars 2 gibi yıllarca oynanacağını düşünüyorum.

fakat şu market sistemine bir çözüm bulmaları lazm 10 açma girişiminden 5'inde hata veriyor.

ayrıca günlük 10 satış yapma olayınada premium yerine ücretli limiti açma gibi özellik gelse parasını bassak limitsiz market satışı yapsak güzel olacak.

free 2 play oyuncular şuan oyunun market sisteminde neredeyse yok.

premiumu anlarım şirket bir yerden para kazanmak zorunda ama günlük 10 item satış hakkı çok ağır bir durum. inventory düşük item satarak inventory boşaltmaya çalışıyorsun bu seferde günlük limite takılıyorsun kısacası az nefes vermeleri lazım free 2 play oyunculara.

yada 10$'a shop lisansı koysunlar alalım bir seferliğine market limitimiz kalksın. ben sırf markette 10dan fazla item satıcam diye her ay 40tl para vermem açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Beyler Lyn Blade Dancer icin statlari gereklilik sirasina gore sayar misiniz?

bende lyn blade dancer açtım. kasıyorum şuan 32 levelim. arenada pvp yapmak için en az 35 lvl olman gerekiyor. ancak o levelde önemli skillerin açılıyor ve kombo için yeterli skill point e sahip olabiliyorsun. yoksa pvp de sürekli manasız gezersin.
  • quote:

quote:

Bune ya hangi oyun sayfasını okusam hep bir karalama hep bir beğenmezlik var ya. Eleştiren arkadaşlar hangi oyunları oynuyorlar onlarıda söyleseler bilelim. Silkroad dan sonra bir oyun bulayım dedim bir turlu sro yerine gecicek bir oyun oynayamadım. Sadece oyun icin yorum yapın ya beğenmediyseniz ne uğraşıyorsunuz yazmakla arkadas

oyun dünyada ve türkiyede aşırı derecede tuttu fakat aradan beğenmeyen tek tük kişiler çıkacaktır diye düşünüyorum. o konuda herkes eleştiri yapar sonuçta bir forum sayfasındayız insanlar eleştiri yapıyor diye kızmak yersiz diye düşünüyorum.

oyun oldukça sağlam bir şekilde oynanıyor ve arkasında ncsoft olduğundan bir guild wars 2 gibi yıllarca oynanacağını düşünüyorum.

fakat şu market sistemine bir çözüm bulmaları lazm 10 açma girişiminden 5'inde hata veriyor.

ayrıca günlük 10 satış yapma olayınada premium yerine ücretli limiti açma gibi özellik gelse parasını bassak limitsiz market satışı yapsak güzel olacak.

premiumu anlarım şirket bir yerden para kazanmak zorunda ama günlük 10 item satış hakkı çok ağır bir durum. inventory düşük item satarak inventory boşaltmaya çalışıyorsun bu seferde günlük limite takılıyorsun kısacası az nefes vermeleri lazım free 2 play oyunculara.

yada 10$'a shop lisansı koysunlar alalım bir seferliğine market limitimiz kalksın. ben sırf markette 10dan fazla item satıcam diye her ay 40tl para vermem açıkcası.

Market konusunda haklısın ama bilmediğiniz birşey var. 45 lvl de son haritadaki dailyleri yaparsanız ortalama 8 gold kazanıyorsunuz. oyun parası ile premium üyelik alınıyor. yanlış bilmiyorsam 1 aylık premium 12 gold olması lazım. yani 2 gün daily yapsanız ortalama 1 saat harcasanız 1 aylık premium sahibi oluyorsunuz.

• hamza53 kullanıcısına yanıt
    Süpersin yaa Aksam oyunu sılıyordum nerdeyse.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Eleştri yapsınlar ama oynayanlar yapsın.sankı adamlar usisi forum forum gezip oyun karalıyorlar ya. Hem oynarsın hemde gereksız yerlerı eleştırırsin. oynayacak olanlarında hevesını kırıyorlar Bu arada aynı serverdayız nick sekoko klana alım var mı ? Profınız kapalı pm atamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackbull42

quote:

quote:

Market konusunda haklısın ama bilmediğiniz birşey var. 45 lvl de son haritadaki dailyleri yaparsanız ortalama 8 gold kazanıyorsunuz. oyun parası ile premium üyelik alınıyor. yanlış bilmiyorsam 1 aylık premium 12 gold olması lazım. yani 2 gün daily yapsanız ortalama 1 saat harcasanız 1 aylık premium sahibi oluyorsunuz.

Ama kardeş günlük görevlerde çok zor oluyor.
    Bir level'dan sonra kesemiyorsun.
    Edit:Lvl 16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3F3S -- 4 Şubat 2016; 10:37:07 >

• Ben max lvl olduktan sonra sadece günlük faction görevlerini ve poharan görevlerini yapıyorum.Onun haricinde craft olayıda iyi para kazandırıyor.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.