Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
16
Favori
48.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu pizza dilimi olarak bilinen yer yani soul shield de . Aynı parçadan 3-4 tane var bunlar lazım olucak mı mesela 5 tane aynı dilimi getir lvl 2 sini al gibi yoksa yakıyım mı aynı soul shield dilimlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Arkadaşlar bu pizza dilimi olarak bilinen yer yani soul shield de . Aynı parçadan 3-4 tane var bunlar lazım olucak mı mesela 5 tane aynı dilimi getir lvl 2 sini al gibi yoksa yakıyım mı aynı soul shield dilimlerini

onları geliştirebiliyosun shift sol tık basıp diğer fazladan olanlar ile ama bi tane malzeme lazım onuda marketplace'ten alabiliyosun ucuza satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rioka

Marrkette degil marketin hemen yanında hongmoon store var orada premium F10 a da basabilirsin

peki hongmoon coin nasıl yapacağım altınla kaç altın kaç hongmoon oluyor birde?
    biraz detaylı anlatır mısınız bu işi
  • quote:

Vaay 24 kişilik zindan geliyormuş çok iyi renk olur 45 levelde sıkılıyor insan

evet 24 man dungeon raidler olacak end game içeriğinde.

ben bu oyun kadar bol dungeon'a sahip başka oyun görmedim şahsen. her kasabada başka bir dungeon.

pve içeriği oyunun oldukça zengin şu ana kadar oyunda hiç pvp aramadım desem yalan olmaz pve ve hikaye oldukça güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Vaay 24 kişilik zindan geliyormuş çok iyi renk olur 45 levelde sıkılıyor insan

evet 24 man dungeon raidler olacak end game içeriğinde.

ben bu oyun kadar bol dungeon'a sahip başka oyun görmedim şahsen. her kasabada başka bir dungeon.

pve içeriği oyunun oldukça zengin şu ana kadar oyunda hiç pvp aramadım desem yalan olmaz pve ve hikaye oldukça güzel.

bu oyun için her ne kadar herkes sadece pvp si var desede, ne yalan söylüyüm okadar oyun denedim wow istisna olmak üzere pve si bukadar eğlenceli bol ve sıkıcı olmayan bir oyun görmedim. bns ye kimse sadece pvp demesin. harika pve sistemine sahip.

• Arkadaşlar standart herkesin bildiği phantom grip combosu dışında Blade Dancer in başka combosunu bilen varmı ?
  • ya bu misty woodsdaki terror'den nasıl ekmek yerim destroyer oynuyorum boss sürekli alan atıyor knockback ve stun yemekten dps yapamadan ölüyorum. Meele class açtığıma her geçen gün pişman ediyor beni yok mu bir yolu. Bilen yorum yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer239

quote:

Arkadaşlar bu pizza dilimi olarak bilinen yer yani soul shield de . Aynı parçadan 3-4 tane var bunlar lazım olucak mı mesela 5 tane aynı dilimi getir lvl 2 sini al gibi yoksa yakıyım mı aynı soul shield dilimlerini

onları geliştirebiliyosun shift sol tık basıp diğer fazladan olanlar ile ama bi tane malzeme lazım onuda marketplace'ten alabiliyosun ucuza satıyorlar

Şu sarı tozu diyorsun değil mi ? Onu marketten almasına gerek yok.Fazla olan işe yaramayan pizza dilimlerine sağ tıklayıp Salvaging seçeneği miydi ne ona tıklayınca kırıyor içinden sarı toz çıkıyor.Hepsinden çıkmasa da 10 da 2 çıkıyor.Bende şuan fazladan 20 tane var ve pizza dilimlerine hep + bastım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlıAdam -- 5 Şubat 2016; 15:25:38 >

• Şu pizza dilimlerine nasıl + basıyoruz? Basarken nelere dikkat etmek lazım birisi açıklayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

quote:

Orijinalden alıntı: omer239

quote:

Şu sarı tozu diyorsun değil mi ? Onu marketten almasına gerek yok.Fazla olan işe yaramayan pizza dilimlerine sağ tıklayıp Salvaging seçeneği miydi ne ona tıklayınca kırıyor içinden sarı toz çıkıyor.Hepsinden çıkmasa da 10 da 2 çıkıyor.Bende şuan fazladan 20 tane var ve pizza dilimlerine hep + bastım

Golden deva pizza dilimlerinden full sari toz cikiyor. Bende suan 200e yakin car, artik pizza diimlerini kirmaya usenip cope atiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 5 Şubat 2016; 17:19:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mor olmayan pizza dilimlerinin hepsini salvage mı edek ? en güçlüler mordur diye düşünüyorum yeşili beyazı atalım mı ? onlardan düşen toz ile mor olanı mı güçlendirelim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalman133

mor olmayan pizza dilimlerinin hepsini salvage mı edek ? en güçlüler mordur diye düşünüyorum yeşili beyazı atalım mı ? onlardan düşen toz ile mor olanı mı güçlendirelim ?

Kullanmayacagin butun pizza dilimlerini salvage et. Kenarda durduktan sonra bir yararlari olmuyor zaten.
    Ayrica pizza dilimi kullanacaksan onun 8'li setini tamamlayip kullan yoksa bir anlami kalmaz.
  • arkadaşlar black narrow dungeon'u nu 10 defa bitirirseniz achievement kazanımı olarak 400 hp geliyor karakterinize kalıcı olarak.

yapmayan bu dungeonu 10 defa bitirsin 400 hp sonuçta boru değil.

ben bilmiyordum bunu 2 gün önce öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Şubat 2016; 18:26:43 >
  • Arkadaşlar Cardinal Gates'de oynayıp da Cerulean Faction'unda bulunan var mı?
  • quote:

arkadaşlar black narrow dungeon'u nu 10 defa bitirirseniz achievement kazanımı olarak 400 hp geliyor karakterinize kalıcı olarak.

Tomb of exiles için de benzer bir durum var. Şu anda hatırlamıyorum ancak defans veriyor orası da sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Arkadaşlar Cardinal Gates'de oynayıp da Cerulean Faction'unda bulunan var mı?

Tesekkurler.
  • quote:

En basitinden blade and soul tr sitesinin guildi oradaydı bende oradayım chatte guilde oyuncu arayanları görüyorum herhalde en çok türk orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

En basitinden blade and soul tr sitesinin guildi oradaydı bende oradayım chatte guilde oyuncu arayanları görüyorum herhalde en çok türk orada.

Buna mı başladın dostum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Buna mı başladın dostum?

Evet 36 levelim arada giriyorum sıkılana kadar görevleri yapıp çıkıyorum ama oyundan beklentim yok diğer yandan başka mmorpg leri araştırıyorum.
  • quote:

arkadaşlar black narrow dungeon'u nu 10 defa bitirirseniz achievement kazanımı olarak 400 hp geliyor karakterinize kalıcı olarak.

kaç kare bitirdiğimiz bi yerde yazıyor mu? Ben kaç kere yaptığımdan emin değilim, pizza dilimlerini tamamlamak için birçok kez girdim de, 10 olmuş mudur bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.