Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
16
Favori
48.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Kungfu Master'imi an itibariyla acmis bulunuyorum.

Blade and Soul [AÇILDI]

elf kung fu master gibi olmuş hocam hayırlı olsun.

Tesekkurler.

• Pay2win'i nasıl tanımladığımıza bağlı oyunun p2w olup olmadığını belirlemek.Kimisine göre premiumlu üyelerin görevlerin verdiği ödülün %30 artması bile p2w demek için yeterli olur.Bence oyun kesinlikle p2w değil.P2w e örnek verecek olsaydım Archeage deki sistemi örnek verirdim oyunun en can alıcı hatta sandbox denilince akla gelen kısmı tarla ekip biçme olayı iken bunu free kullanıcılar yapamıyordu.Ama bns de premium özellik sadece zaman kazandırıcı bi nitelikte diyebiliriz ben görevden 50 gümüş alırken sen 2 görev yaparak alırsın gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaza gelip premium icin NCoin cektim kredi kartiyla ama "islemin onaylanmasi icin bekleyin, 12 saat icinde geri donus yapilacak" diye bir mail yolladilar.
    Acaba ilk satin almam diye mi boyle bir onlem aldilar yoksa hep oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 6 Şubat 2016; 19:57:06 >
  • quote:

Gaza gelip premium icin NCoin cektim kredi kartiyla ama "islemin onaylanmasi icin bekleyin, 12 saat icinde geri donus yapilacak" diye bir mail yolladilar.

Ben aldığım gibi geldi nccoinler hesabıma,daha önce erken erişim satın alıp iade etmiştim ama onda'da bi bekleme olmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

quote:

Gaza gelip premium icin NCoin cektim kredi kartiyla ama "islemin onaylanmasi icin bekleyin, 12 saat icinde geri donus yapilacak" diye bir mail yolladilar.

Ben aldığım gibi geldi nccoinler hesabıma,daha önce erken erişim satın alıp iade etmiştim ama onda'da bi bekleme olmamıştı.

Internette biraz arastirdim son 1-2 gunde bu tarz birsuru konu acilmis oyunun kendi forumuna, yetkililerde cevaplamis. Kredi kartiyla ilk satin alimda bundan sonra 12 saat icinde teslim yapiliyormus dolandiriciliklara karsi onlem olarak.

Baska NCoins alacak olan varsa aklinda olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: metalman133

quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Yukarda arkadaş açıklamış doğru anladıysam

o toplu alma kısmı yok bende :D aldıktan sonrası sıkıntı değil de , toplu almanın bir kısayolu vardı onu bulamadım

Banka olan köylerde yada görev aldığınzı topluluk alanlarında diyeyim tabela bulunur tüm günlük görevleri oradan tek seferde alabilirsiniz.

Mesela Cinderlands bölgesi 1 tanesi ortada olmak üzere 4 ayrı bölümden oluşuyor. Her 4 alan içinde 1 tane banka barındıran artık köy mü diyeyim topluluk mu diyeyim öyle bir alan var. O bankanın olduğu yerde o tabelada bulunur genellikle o alana ait tüm günlük görevleri oradan alabilirsiniz.

Aynısı Cinderlands tan önceki adını unuttuğum bölge ve en son moonwaters bölgesi içinde geçerli.

• blade master oynuyorum 45 lvl oldum tavsiyesi olan var mı ? hangi seti tamamlayayım . defansım 750 filan bakıyorum herkesin 1000 küsür ,
  • 2.5 Gold mu yazıyor orada? Zaten aksesuarları bile yükseltemedim daha o kadar para istiyor ki. Ticaretle para kazandım, harcamaya kıyamıyorum.

Blade and Soul [AÇILDI]

Arkadaşlar birde bende key kalmadı ya, lanet gauntleti çıkarmak için bir sürü kutu açtım bitti haliyle. Nasıl elde edebiliriz bunlardan satın almak dışında? Bazı günlük görevler veriyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 7 Şubat 2016; 12:45:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

2.5 Gold mu yazıyor orada? Zaten aksesuarları bile yükseltemedim daha o kadar para istiyor ki. Ticaretle para kazandım, harcamaya kıyamıyorum.

Blade and Soul [AÇILDI]

Arkadaşlar birde bende key kalmadı ya, lanet gauntleti çıkarmak için bir sürü kutu açtım bitti haliyle. Nasıl elde edebiliriz bunlardan satın almak dışında? Bazı günlük görevler veriyor sanırım.

Moonwater tra stone'da en az 5 gold, görevden anketden filanda çıkmıyor almak zorundasın yada craft.

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Onu da görmüştüm ama şu eski kırmızı taş gibi görevden verirler diye takmamıştım, vermiyorlarsa sıkıntı büyük.
  • Ayder Yaylası, Rize

Blade and Soul [AÇILDI]
  • quote:

Ayder Yaylası, Rize

Blade and Soul [AÇILDI]

Aynen burada görev kasarken çok eğlendim gerçi bu oyunun dünyasında kötü olarak lanse edebileceğimiz hiç bir yer yok.

Dünyadaki her şehir kasaba köy çok detay verilerek yapılmış insan oturup izliyor bazen manzarayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Ayder Yaylası, Rize

Blade and Soul [AÇILDI]

Aynen burada görev kasarken çok eğlendim gerçi bu oyunun dünyasında kötü olarak lanse edebileceğimiz hiç bir yer yok.

Dünyadaki her şehir kasaba köy çok detay verilerek yapılmış insan oturup izliyor bazen manzarayı.

Kesinlikle katılıyorum.

• En çok türk nerde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

En çok türk nerde ?

Cardinal Gates
  • Arkadaşlar silkroad oynamış birisi olarak yeni bir oyuna başlamak istiyorum. Başlamalı mıyım buna ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muchard

Arkadaşlar silkroad oynamış birisi olarak yeni bir oyuna başlamak istiyorum. Başlamalı mıyım buna ne dersiniz?

Kesinlikle basla ama sana onerim mutlaka melee bir karakter ac yoksa fazla aksiyona giremiyor ve karakterden cabuk bikiyorsun.
  • Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Warrior her zaman ilk tercihim oldu umarım sarar bu oyun,indiriyorum
  • Demin o seviyeden güncelleme yaptım 2 defa, 10 gold vardı 1,5 kaldı ve yeni güncelleme için de yine moonwater taşı (5g) gerekiyor, artı bir de basic cost var.
    Breakthroug itemlar düşmezse çok uğraşmayın elinizdekiler marketplace'de satın ve gelen para ile kendi sınıfınızdakini alın. Birçoğunu marketplace'den alabiliyorunuz.

Ayrıca herkese son bir uyarı yapayım.
    Ninja loot yapanlarlar var, dungeon sonuna doğru loot kuralını master loot yani lider her şeyi alır olarak değiştiriyorlar.
    2 defa karşılaştım, çakal herif son darbeyi vurmadan değiştirdi ve eşyaları aldığı kaçtı.
    Başka birisi de dövüşün ortasında değiştirdi, gruptakileri uyardım ve gruptan çıktım.
    Dikkat edin, bossları kesmek için o kadar uğraştıktan sonra loot'dan olmayın.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.