Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
16
Favori
48.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu oynayanların her şekilde tavsiyelerine açığım, raconu nedir ne değildir. Silkroad'dan sonra online oyun ruhunu hiçbir yerde bulamadım umarım burada bulurum. Varsa forum üyelerinin beraber takıldığı mekanlar, beraber trollemeyi, güzel şeyler yapmayı isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muchard

Arkadaşlar silkroad oynamış birisi olarak yeni bir oyuna başlamak istiyorum. Başlamalı mıyım buna ne dersiniz?

En son bir silkroad oynamış biri olarak sene (2007) taa bu zaman kadar sadece BF4 oynadım. Şimdide bu oyunu oynuyorum. Bir tane arkadaş edindim geçinip gidiyoruz beraber tavsiye ederim oyna. PC sağlamsa daha güzel grafik felan..
  • Arkadaşlar aslında bu oyuna özel bir forum açtırabiliriz, Free to Play - MMO kısmına.
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar malesef sağlam değil. GT820M ekran kartlı laptopumla oynayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Arkadaşlar aslında bu oyuna özel bir forum açtırabiliriz, Free to Play - MMO kısmına.

Aynen acilsa iyi olur ama acmazlar.
  •  Blade and Soul [AÇILDI]

Bu akşam 3 arkadaş pvp yaparken inanılmaz eğlendik,iyide bir seri yakaladık ama rakipler gittikçe güçleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Blade and Soul [AÇILDI]

Bu akşam 3 arkadaş pvp yaparken inanılmaz eğlendik,iyide bir seri yakaladık ama rakipler gittikçe güçleniyor

2 destroyer kanser edin milleti

• quote:

Arkadaşlar aslında bu oyuna özel bir forum açtırabiliriz, Free to Play - MMO kısmına.

bencede açılmalı miladı dolmuş oyunlar hala ana başlıktayken bu oyun yok
  • Bugün itibarı ile 45 lvl oldum ama silah ve soul shield'larım biraz geride kaldı. Şimdilik 36lvl soul shield ile geziyorum.

Mesleğe de başlamadım bakalım bugünden itibaren artık yavaştan karakteri geliştiricez.

Oyun çok sardı her gün 10 saat civarı oynuyorum şu sıralar
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    12 saat uyku 10 saat oyun guzelmiş..
  • Oyunda oldukça düşük FPS alıyorum. Kullandığınız özel bir config ayarı var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 37 levele kadar blade master kastım sıkıldım , şimdi force master açtım günde 1 saat girip biraz kasıp çıkıyorum.Pvp de itemler eşit olduktan sonra güzel pvp si olmadıktan sonra kasmak anlamsız geliyor.Benim oynayacağım oyunun biraz p2w olması lazım.Herkes eşit haydi pvp yapın bana göre değil moba gibi dövüş oyunundan farksız geliyor.Knight'taki gibi item dizmek zor olacak , knight aşırı p2w ona lafım yok, zaten o yüzden oynamıyorum 150 liraya premium alıyor millet.

Şu sıralar skyrim oynuyorum bana skyrim gibi geliyor blade and soul oynamak.İkisinde de benzer mağaralara girip zindan tamamlıyorsun.Sürekli aynı mağaralar baydı be kardeşim biraz farklı şeyler olsaymış.Çok fazla zindan çapraz sunucuda anında 5 kişiyi buluyor giriyorsun ama wowda da 15 ten itibaren bir sürü zindan açılıyor ve blade and souldakinden çok daha keyif vermişlerdi bana.Ppvp zaten benim arenada günlük görev yapmaktan ileri gidemedi.Oynanışı çok tatlı uçma kaçma zıplama su üzerinde koşma , cıvıl cıvıl renkli ortamlar , karakterler kostümler çok hoş ama dahası yok.

Ben eso aldım onu denicem bakalım onda aradığımı bulabilecekmiyim.Oyun tavsiyesi varsa alırım bir dal.

Ha birde force master ile zindanlar zorlanıyorum sin , bm kastım böyle zorlanmamıştım.Gelen skillere karşı bir savunmamızın olması çok etkiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 8 Şubat 2016; 12:49:02 >

• Zeiden kullanıcısına yanıt
    Extra özellikleri kapatın bluemotion vscyn neydı onuda kapatın extradan.Diğer özellikleri de makinanın özelliklerine göre de ayarlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 8 Şubat 2016; 13:57:24 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Moonwater plains'de profane jiangshi world boss kesin, ondan aldığınız essancelar ile çarkı çevirin lvl 42 güzel bir set geliyor.
    Her gün 10 saat oynuyorsanız çok rahat altın kasarsınız, upgardeler iyi para istiyor.
    Son olarak, upgrade silahlar ve aksesuarların büyük kısmı marketplace'de uygun fiyata sayılıyor.
    Düşürmek için çok uğraşmaya gerek yok, bir iki denemeden sonra çıkmazsa düşenleri satıp kendi sınıfınkini almak çok daha kolay oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiden

Oyunda oldukça düşük FPS alıyorum. Kullandığınız özel bir config ayarı var mıdır?

otomatik ayarlama seçeneği vardı orada galiba dövüş için optimize gibi bi seçenek olması lazım grafik ayarlarının en üstünde onu seçince ve aşağıdan extra özelliklerin tikini kaldırınca 50-80 fps arası değişen bi rakamla oynamaya başladım önceden 20-30 arasıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Bugün itibarı ile 45 lvl oldum ama silah ve soul shield'larım biraz geride kaldı. Şimdilik 36lvl soul shield ile geziyorum.

Mesleğe de başlamadım bakalım bugünden itibaren artık yavaştan karakteri geliştiricez.

Oyun çok sardı her gün 10 saat civarı oynuyorum şu sıralar

Aynı moddayız sanırım. bende 45 lvl blade master kastım. sonra arkasından 45 lvl blade dancer kastım. şimdide bi 45 forcemaster kasıcam. sanırım summoner dışında tüm classları 45 yapasım var. her class çok iyi. insanın hepsini oynuyası geliyor. oyun çok sardı başından kalkamıyorum dün blade dancer ile 45 maç yaptım. gold oldum. %60 win rate yaptım. blade master a göre daha başarılı oldum. blade masterla maç kazanamamıştım fazla

• 800 NCoin aldım, 12 saat bekleme süresi verdi. Yüklenince 23x Dragon Trade Pouch almayı düşünüyorum.

Edit: Merak edenler için 800 NCoin 10 Euro yani 33 Liraya aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 8 Şubat 2016; 18:25:57 >
  • Bende BM ve destroyer den sonra bi force Master kasmayı düşünüyorum ama şuan için ana karakterim kesinlikle dest olacak inanılmaz keyif aldım.Oyunu oynayan arkadaşlara önerim kesinlikle sesli iletişim kurabileceğiniz bi ortamda 3v3 pvp atın böyle bi keyif silkroad'dan beri yaşamamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

800 NCoin aldım, 12 saat bekleme süresi verdi. Yüklenince 23x Dragon Trade Pouch almayı düşünüyorum.

Bosa almissin bence. Ilk 3 cantalik slotu actiktan sonraki 8, ondan sonraki 15 canta istiyor. 2 tane fazladan slot icin degmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

800 NCoin aldım, 12 saat bekleme süresi verdi. Yüklenince 23x Dragon Trade Pouch almayı düşünüyorum.

Bosa almissin bence. Ilk 3 cantalik slotu actiktan sonraki 8, ondan sonraki 15 canta istiyor. 2 tane fazladan slot icin degmez bence.

2 slot demek 16 alan kapasitesi demek zaten elimde de 5 tane var bir tane de 8'lik vaulttan açmış oluyorum oldu 24. Gayet mantıklı bence premium yerine.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.