Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
16
Favori
48.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler
  • Yeni gelen patch ile assassine bir şey vermemişler force mastera baya bir şeyler vermişler. , kung fu master içinde artık 5 metre mesafeden vurma gelmiş olabilir.1.3 gb download yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 10 Şubat 2016; 17:47:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

37 levele kadar blade master kastım sıkıldım , şimdi force master açtım günde 1 saat girip biraz kasıp çıkıyorum.Pvp de itemler eşit olduktan sonra güzel pvp si olmadıktan sonra kasmak anlamsız geliyor.Benim oynayacağım oyunun biraz p2w olması lazım.Herkes eşit haydi pvp yapın bana göre değil moba gibi dövüş oyunundan farksız geliyor.Knight'taki gibi item dizmek zor olacak , knight aşırı p2w ona lafım yok, zaten o yüzden oynamıyorum 150 liraya premium alıyor millet.

Şu sıralar skyrim oynuyorum bana skyrim gibi geliyor blade and soul oynamak.İkisinde de benzer mağaralara girip zindan tamamlıyorsun.Sürekli aynı mağaralar baydı be kardeşim biraz farklı şeyler olsaymış.Çok fazla zindan çapraz sunucuda anında 5 kişiyi buluyor giriyorsun ama wowda da 15 ten itibaren bir sürü zindan açılıyor ve blade and souldakinden çok daha keyif vermişlerdi bana.Ppvp zaten benim arenada günlük görev yapmaktan ileri gidemedi.Oynanışı çok tatlı uçma kaçma zıplama su üzerinde koşma , cıvıl cıvıl renkli ortamlar , karakterler kostümler çok hoş ama dahası yok.

Ben eso aldım onu denicem bakalım onda aradığımı bulabilecekmiyim.Oyun tavsiyesi varsa alırım bir dal.

Ha birde force master ile zindanlar zorlanıyorum sin , bm kastım böyle zorlanmamıştım.Gelen skillere karşı bir savunmamızın olması çok etkiliyormuş.

P2W ve güncel bir oyun oynamak istiyorsan sana TERA'yı öneririm. Çoğunlukla p2w oyunlar oyuncu kitlesi açısından tutunmakta zorlanırlar ve parası olan zengin tipler de end game olarak tepe noktaya yükselirler sonra da oyuncu azlığından şikayet ederler. Bu 2 taraflı bir paradokstur onun için p2w tavsiye edilmez.

Bir oyunun atmosferi, mekanikleri, kitlesi ve arayüzü hoşuna gitmeyebilir. BnS'yi beğenmemiş de olabilirsin saygı duyarım. Ancak yine de insanların aklında yanlış bir yargı uyandırmaması açısından eleştirirken vicdanlı ve usturuplu davranmak gerek. BM sınıfı combo açısından en geniş imkanı tanıyan sınıftır ve yine genellikle bu kombolarla ilgili yeterince tecrübeye ulaşılamaması çabuk sıkılmaya yol açar. FM ise burst damage olarak en iyi sınıflardan biridir. PvP sırasında hiç olmadık yerden maçı alabilir. Fakat tüm bunlar oyundan hoşlanıp iştahla öğrenmeye uğraşmaktan geçer. Oyun sana haz vermiyorsa fazla zorlamayacaksın.

• Beyler sunucularmı çoktü yoksa oyun bakımdamı?
  • N3F3S kullanıcısına yanıt
    bakımdaydı 1,3 gb update geldi ama ben gırmedım daha
  • 1,5 indirdi. Şimdi 1GB daha indirmeye başladı
  • Arkadaşlar Cerulean Faction'undan Crimson'a geçmek istiyorum, mümkün müdür diye sormayacağım mümkün biliyorum. Herhangi bir negatif sonuç var mı?
  • 1 - Yeni patch ile EXP barın yerini sarı renkte başında dragon olan bir skil bar almış bunu tamamlayınca ne oluyor? (45 lvlım zaten)

2 -http://i.hizliresim.com/O7g9DP.jpg Bu skilli nasıl açıyoruz?
  • Faction puanın dolayısıyla rütben sıfırlanır. Bunu yapmadan önce Double Agent achievement'ını almak için 1000 tane adam öldürene kadar mavide kal. Kırmızı tarafa geçince 1000 tane mavi öldürdüğünde bu güzel ve nadir achievementa sahip olabilirsin.
  • Evet arkadaşlar, yeni güncelleme ile mushin tower geldi.
    Kaçıncı kata kadar çıkabildiniz?
    İlk 2 kat kolay, 3. katta ise etraftaki mobları grup grup bosslar gelmeden önce kesince yapılıyor.
    4. biraz alışmak gerekiyor ve summon yapmasına izin vermezseniz bayağı kolay oluyor.
    Ancak sorun 5. boss. Mekaniği kolay, ancak süre sınırı var. Yani belli bir seviye üstünde dps sahibi olmak gerekecek yapmak için.
    Benim daha yarısından biraz daha az kalmışken zamanım doldu.
    Şimdi ilk dört katı kesip soul shied parçalarını düşürmeye çalışacağım.
    Denildiğine göre en iyi dps soul shield mushin tower'dan çıkan Endless Tower Set'miş.
    Çok iyi crit rate'i var.
    http://bns.endgame.pk/items/show.php?name=endless_tower&type=soulshield&stage=0

• Tower geldi ölmeden tek seferde bitirdim bitirmesine de.Her class'a buff gelirken destroyer a yapılan nerf hiç yerin de bir hareket olmamış.Şuan konuşulanlar bir ayar daha yapılacağı yönünde.(Önümüz bir nerf daha yani)Böyle şeyleri söylemem normalde zevk aldığınızı oynayın derdim ama Desto kasacaklar şuan BM,KFM,BD,FM,Asas class larına kaysınlar (kısaca desto hariç hepsi iyi durumda) ileri de bir nerf de KFM yer en temizi BM ye kayın.

Şimdi yama notlarını okuyanlar ne var canım 1 dazzle etkisini 3 sn den 1 sn ye indirmişler bir de alan vuran bir etkiyi kaldırmışlar bumu derdin diye bilir.Ama olay onlar değil onların gitmesi ile gelen rotasyon değişimi ve yazılı olmadığı halde var olan değişiklikler.Bunun yanında diğer class lara gelen buff lar desto'yu şuan anca kötü/normal arası bir class haline getirdi.Oyunu henüz bilmeyenler dönerken dalmaya çalıştığından OP OP diye geziyorlar.Ama yüksek ranklar da ve açık alan pvp de durum kötü.

• 32 lvl FM yim ilk denememde İnferno armorunu aldım, tüm itemler levelimde alabileceğim son sürüme geldi, ama gelin görün ki open world de takılacak pvp ci yok,2 gündür sıkıntıdan girmiyorum.

Dailylere girmek zaten hasta işi tek yemekten ve loading ekranı izlemekten midem bulandı.

Wild Springs serverinde Carulean Order da oynuyorum, beraber oynamayı ya da bir Türk clanı olan varsa özel mesaj yazabilir.

Warframe,Vİndictus,ArcheAge de ömrünü yemiş biri olarak, buradaki drop sistemi ciddi tiksinç başım ağrıyor sinirden

Not: Nicki mi unutum. (Astrax) olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Tower geldi ölmeden tek seferde bitirdim bitirmesine de.Her class'a buff gelirken destroyer a yapılan nerf hiç yerin de bir hareket olmamış.Şuan konuşulanlar bir ayar daha yapılacağı yönünde.(Önümüz bir nerf daha yani)Böyle şeyleri söylemem normalde zevk aldığınızı oynayın derdim ama Desto kasacaklar şuan BM,KFM,BD,FM,Asas class larına kaysınlar (kısaca desto hariç hepsi iyi durumda) ileri de bir nerf de KFM yer en temizi BM ye kayın.

Şimdi yama notlarını okuyanlar ne var canım 1 dazzle etkisini 3 sn den 1 sn ye indirmişler bir de alan vuran bir etkiyi kaldırmışlar bumu derdin diye bilir.Ama olay onlar değil onların gitmesi ile gelen rotasyon değişimi ve yazılı olmadığı halde var olan değişiklikler.Bunun yanında diğer class lara gelen buff lar desto'yu şuan anca kötü/normal arası bir class haline getirdi.Oyunu henüz bilmeyenler dönerken dalmaya çalıştığından OP OP diye geziyorlar.Ama yüksek ranklar da ve açık alan pvp de durum kötü.

Koreli streamer vardı birtane suan koredeki sürüme göre en güçlü class BM ile Sin miş.

ilerde FM ile BD ayar vercekler sonrada KFM ye

• quote:

Orijinalden alıntı: Beybifeys

Faction puanın dolayısıyla rütben sıfırlanır. Bunu yapmadan önce Double Agent achievement'ını almak için 1000 tane adam öldürene kadar mavide kal. Kırmızı tarafa geçince 1000 tane mavi öldürdüğünde bu güzel ve nadir achievementa sahip olabilirsin.

Teşekkürler cevap & bilgi için hocam.
  • Arkadaşlar 1 gold'u iki liraya satabilirim en az 5 gold olmak üzere en fazla 150g satabilirim, oyunu bırakıyorum daha fazla oynamayacağım.

Edit: Söylemeyi unutmuşum server Angler's Watch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lovelorn Rhapsody -- 11 Şubat 2016; 22:05:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

Arkadaşlar 1 gold'u iki liraya satabilirim en az 5 gold olmak üzere en fazla 150g satabilirim, oyunu bırakıyorum daha fazla oynamayacağım.

özel değilse neden bıraktın hocam ?
  • Arkadaşlar herkes şu mushin tower filan deyip duruyorda, bunun amacı ne? Tamamlayınca ödül ne veriyor?

Ben sadece PvP yaptığım için PvE'yi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

Arkadaşlar 1 gold'u iki liraya satabilirim en az 5 gold olmak üzere en fazla 150g satabilirim, oyunu bırakıyorum daha fazla oynamayacağım.

özel değilse neden bıraktın hocam ?

Çok vaktimi alıyor hocam ya sabahtan akşama kadar başındayım girmeyince geride kalmış hissediyorum, girince de çok zamanım geçiyor, iyiki wowdan sonra senelerdir kendime uygun mmo bulamamışım, yemin ediyorum deli gibi vakit öldürüyor.
  • valla herkes oynayıp duruyor sabahtan akşama kadar ama birtek mi ben mi 21 levelde sıkıldım ve hiç giresim gelmiyor hatta silmeyi düşünüyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer239

valla herkes oynayıp duruyor sabahtan akşama kadar ama birtek mi ben mi 21 levelde sıkıldım ve hiç giresim gelmiyor hatta silmeyi düşünüyorum ?

Bana da biraz sıkıntı vermeye başladı eğer çok sıkıldıysan yeni bir karakter aç bence
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.