Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
16
Favori
48.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamza53

Bende BM ve destroyer den sonra bi force Master kasmayı düşünüyorum ama şuan için ana karakterim kesinlikle dest olacak inanılmaz keyif aldım.Oyunu oynayan arkadaşlara önerim kesinlikle sesli iletişim kurabileceğiniz bi ortamda 3v3 pvp atın böyle bi keyif silkroad'dan beri yaşamamıştım.

aynen bizde 3 arkadaş 3v3 takıldık 2-3 saat kadar. inanılmaz eğlenceli. Aiondan sonra ilk kez bir oyunda bu kadar eğleniyorum. pve olarakta 45 zindanları muazzam. B&S ömrümüzü yemezsin inş. Bu arada bide dest kasasım var çok şekiller
  • Beyler 21 level summoner'ım şuan ve silahım hangmoon stage 10'da kaldı. Geliştirmek için blight staff istiyor onuda blackram narrows adlı dungeon'da çıkıyormuş bende 1 kere denedim 6 kişilik party ile kaç defa deneyince çıkıyor? İlk deneyişimde blight dagger çıktı sondaki bossu öldürdükten sonra otomatik gelen görevdeki sandıktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer239

Beyler 21 level summoner'ım şuan ve silahım hangmoon stage 10'da kaldı. Geliştirmek için blight staff istiyor onuda blackram narrows adlı dungeon'da çıkıyormuş bende 1 kere denedim 6 kişilik party ile kaç defa deneyince çıkıyor? İlk deneyişimde blight dagger çıktı sondaki bossu öldürdükten sonra otomatik gelen görevdeki sandıktan

Düşene kadar farmlaman lazım.Bi boss oldüğünde rasgele silah düşüyor bide kutu veriyor şansın tutarsa tekde de çıkarabilirsin benim gibi şanssız isen 15-20 çıkana kadar :)Ayrıca birde o sandıktan direk senin itemini verecek özel key var ama çok pahalı ve 20 lvl silahı için değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek yapayım dedim ürktüm ve bıraktım craft malzemeleri çok pahalı ve farmlamasıda malum dungeon üzerine kurulu.

Dungeonda ise düşürmeye çalışırken zaten millet market fiyatına kadar bid basıyor çekişme içine girip.

Ben muhtemelen craftı bırakıp ne kadar pahalı olursa olsun marketten alıcam ne gerekiyorsa. En azından kafam rahat olur diye düşünüyorum bilemedim açıkcası.

Gerçi bu söylediğim mevzu transformatin stone craftı için geçerli ve zaten en çok onlar lazım upgrade yapabilmek için.

Kaldı ki upgrade yapmak 13 gold şuan bunun soul stone'u var bilmem nesi var hepsini toplayacağım da birde 13gold vericem bu sadece upgrade masrafı 13 gold.

Ve yanında sadece silah değil yüzük küpe kolye alayına 13 gold istiyor.

Farmlaya farmlaya bir hal olucaz sanırım :D Şimdiden para kasma yöntemleri üretsek ufaktan iyi olur. 45lvl oldum ve kara kara düşünüyorum :D Hakkımızda hayırlısı.

• quote:

quote:

Beyler 21 level summoner'ım şuan ve silahım hangmoon stage 10'da kaldı. Geliştirmek için blight staff istiyor onuda blackram narrows adlı dungeon'da çıkıyormuş bende 1 kere denedim 6 kişilik party ile kaç defa deneyince çıkıyor? İlk deneyişimde blight dagger çıktı sondaki bossu öldürdükten sonra otomatik gelen görevdeki sandıktan

Düşene kadar farmlaman lazım.Bi boss oldüğünde rasgele silah düşüyor bide kutu veriyor şansın tutarsa tekde de çıkarabilirsin benim gibi şanssız isen 15-20 çıkana kadar :)Ayrıca birde o sandıktan direk senin itemini verecek özel key var ama çok pahalı ve 20 lvl silahı için değmez.

birde bi olay vardı galiba bosstan önceki moblardan item çıkınca party arasında en yüksek parayı yatıran alıyordu onun başta ne olduğunu anlamadım 2 silvera kadar para yatırmışım zaten 7 silver var sonradan iyiki başkası daha yüksek verip aldı itemi oradan çıkma ihtimali varmı lazım olanların

• quote:

quote:

quote:

birde bi olay vardı galiba bosstan önceki moblardan item çıkınca party arasında en yüksek parayı yatıran alıyordu onun başta ne olduğunu anlamadım 2 silvera kadar para yatırmışım zaten 7 silver var sonradan iyiki başkası daha yüksek verip aldı itemi oradan çıkma ihtimali varmı lazım olanların

İstediğin silah sadece boss'dan ve kutudan geliyor.Ama sana lazım olabilecek mor bopae seti düşüyor bossun öncesindeki ufak bosslardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza53 -- 9 Şubat 2016; 14:08:44 >

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Yuh! O kadar istiyor mu ya. Ben zar zor 6 gold yaptım onuda zaten yakında upgradelere harcayacağım. 13 gold nedir yahu. Bir de sadece biri.
  • Merhaba, artık sizinde bu tip sorulardan biktiginizi sanıyorum ama kotam sınırlı olduğu için bi sorayim dedim knightin o ilk açıldığı dönemdeki 2009 metin2 si sro nun eskiden olan pvpsinin verdiği zevk bnsde bulabilir miyim uzun zamandır MMO oynamiyordum ve bu oyunu önerdi herkes ama malum boyutu biraz fazla geldi 1-2 gblik oyun indirmekten hep sanırım oyun İngilizce birde ing seviyem çok iyi olmasada az çok anlayabilirim. Demek istediğim oyuna girip boş boş dolaşıp 1 saat sonra cikarmiyim , yanı oyun içine cekiyormu bizi o ticaret zevki var mi bir kaç video izledim güzel gibi geldi bir de size sorayim dedim . ve onerebileceginiz Türklerin yoğunlukta olduğu server.

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

• Tüm sınıflar nasıl eşit ya. Bugün arenada karşıma Force Master geldi, ben Kung Fu Masterım. Böyle bir şey görmedim.
    Yerimden hareket edemedim adam akıllı ne yaptı valla anlamadım ama %50 canını bile alamadım yani.
  • PVP rakibi analiz etme, skill dizilimi ve combo üzerine kurulu değişik taktikler denemelisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Tüm sınıflar nasıl eşit ya. Bugün arenada karşıma Force Master geldi, ben Kung Fu Masterım. Böyle bir şey görmedim.
    Yerimden hareket edemedim adam akıllı ne yaptı valla anlamadım ama %50 canını bile alamadım yani.

Bu gün yaklaşık 10 el üstüne şans tanımadığım arkadaşım nerdeyse full can kesti beni tamamen rakibi iyi takip edip dikkatli oynamaya bakıyor.Sıkıntı yaşadığınız classlarla bol bol spar atın.
  • KFM ile 1v1 de %50 bile vuramamak
  • beyler bu exp boost ları ne zaman kullanmak lazım ? daily spinden görevden vs gelenler var bir kaç tane

max level 45 zaten ne zaman arttırırlar bilmiyorum ama boşa gitmesin diye düşünüyorum .

en mantıklı kullanma zamanı ne zamandır ? şurda kullan şuzaman kullan dediğiniz iyi yerler var mıdır ?

bir de 30 dakika boost veriyor diyor mesela bu 30 dakika oyun zamanı-30 dakika oyunu oynamak- mı yoksa saat 8 de başlattın 8.30 a kadar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalman133

beyler bu exp boost ları ne zaman kullanmak lazım ? daily spinden görevden vs gelenler var bir kaç tane

max level 45 zaten ne zaman arttırırlar bilmiyorum ama boşa gitmesin diye düşünüyorum .

en mantıklı kullanma zamanı ne zamandır ? şurda kullan şuzaman kullan dediğiniz iyi yerler var mıdır ?

bir de 30 dakika boost veriyor diyor mesela bu 30 dakika oyun zamanı-30 dakika oyunu oynamak- mı yoksa saat 8 de başlattın 8.30 a kadar mı ?

bazı zindanlarda 30 a yakın mob oluyor. bu moblar eğer uzakcı değilse, xp boost veren yiyeceğini ye. hepsi topla 1 kerede kes. bu şekilde yemek bitene kadar zindana gir çık. 1-2 lvl kasabilirsin. ben öyle harcamıştım.
  • Yeni basladım ama cok karısık geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustayfa24

Merhaba, artık sizinde bu tip sorulardan biktiginizi sanıyorum ama kotam sınırlı olduğu için bi sorayim dedim knightin o ilk açıldığı dönemdeki 2009 metin2 si sro nun eskiden olan pvpsinin verdiği zevk bnsde bulabilir miyim uzun zamandır MMO oynamiyordum ve bu oyunu önerdi herkes ama malum boyutu biraz fazla geldi 1-2 gblik oyun indirmekten hep sanırım oyun İngilizce birde ing seviyem çok iyi olmasada az çok anlayabilirim. Demek istediğim oyuna girip boş boş dolaşıp 1 saat sonra cikarmiyim , yanı oyun içine cekiyormu bizi o ticaret zevki var mi bir kaç video izledim güzel gibi geldi bir de size sorayim dedim . ve onerebileceginiz Türklerin yoğunlukta olduğu server.

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Knight ile B&S arasında kaf dağı kadar fark var. her türden. kısaca sıralayım ona göre indir yada indirme

1- knight p2w yani item yapmak için TL harcaman lazım ayrıca her ay 150 TL premium ödeyeceksin. Kısaca knight i oynarken firmanın senin kanını emdiğini bilerek oynuyacaksın, B&S ise para ile item yapılmaz. Emek vermen lazım. Dungeon farmlıcaksın. Gold yapacaksın emek vericeksin. Benim TL bazında param var herkesi döverim şeklinde bir yapısı yok. Ayrıca premium almadanda bir kaç kısıtlama ile oyuna devam edebilirsin.

2-knight da 3-4 skill ile pvp yaparsın genel olarak. Combo tarzında takılırsın. B&S de ise combolar bazen 30 a yakın skill i aktif olarak kullanarak yapıyorsun. Bunu becermekte biraz zaman gerektiriyor. İlk zamanlarda kimseyi dövemeyeceğinden bu nasıl oyun saçmalıkla dolu deyip hiç bir class i öğrenemeden oyunu bırakabilirsin.

3- B&S nin grafikleri knight a göre 1000000000000 kere daha iyi. Buda senin pc iyi değilse çok kasma yapacak ve oyundan bişey anlamıcaksın. Ayrıca gözün kötü grafikli oyunlara alışmışsa, bu kadar iyi grafiğe sahip oyun sana garip gelecek ve alışamıcaksın. Bu göz alışmazlığı direk sana oyun sildirebilir. Bazı arkadaşlar kötü grafikli oyunları oynayabiliyor. Bir oyunun grafiği kötü ise o oyun ona direk cazip geliyor. Bazen forumlarda bir oyun hakkında "grafikler kötü eski oyunları andırıyor" bu oyunu oynayabilirim dediklerini görürsün. bunun gibi.

4- B&S genel mantığı 1v1 ve 3v3 e dayalı battleground pvp şeklindedir. Bu pvplerde rank kasarsın. Open world pvp side vardır. Ancak knight gibi taktiksel yapısı fazlaca yoktur. Nasıl diyim groupca karşı group a dalıp, sizi helleyen bir healer eşliğinde karşındakileri ile kapışabileceği bir ortam bulamayacaksın. Ayrıca B&S de, Knight daki gibi özel pvp maplari yoktur. Pve yaptığın mapte pvp kıyafeti giyersen pvp yapabilirsin. Açıkcası ben B&S nin open world pvp tarzını pek sevmiyorum. Zaten de B&S yi B&S yapan Open world pvp si değildir. Ancak oyunun battleground pvp si muazzam güzel ben daha iyisini şimdiye kadar görmedim. ben zaten open world pvp si güzel olan Aion Online ismindeki oyunu 6 senedir oynuyorum. O yüzden bu konuda, openworld pvp si iyi olmayan B&S nin bu açığı beni pek enterese etmiyor.

5- Market olayına gelirsek, knight da çoğu kişi sırf market olayı için oynardı. B&S de öyle pazar kurup satma olayı yok. ürünleri market sistemine kaydedersin. Her koyduğun ürün içinde küçük bir ücret ödersin. Komisyon gibi.

Kısaca ben Knight oynadım. Sene 2007 ile 2010 arasıydı. Sonra Aion Online ile tanıştım. Aion Online dan sonra bir daha knight oynamadım. Zaten Aion oynayanların çoğu knight dan gelme. sistem bir birine çok benzediğinden knightcılar, Aion u seviyor. B&S ise ikisinden de farklı oyun. Bazı insanlar bunu anlamakta güçlük çekiyorlar. B&S hiç bir zaman Aion gibi, Wow gibi, Knight gibi veya GW2 gibi openworld pvp üzerine kurulmuş bir oyun olmadı. B&S de asıl amaç, 1v1 ve 3v3 ile battlegroup pvp yapıp rank kasmak. Adamlar genede opwnworld pvp üzerine çalışma yapmılar. Ancak hardcore openworldpvp yapan biri B&S nin open pvp sini sevmeyecektir. Yani uzun zaman knight oynayıp, CZ de pvp yapmış biriysen ve aradığın yine böyle bir şeyse B&S seni sarmayacaktır. Ancak yinede Knight şuan oynancak bir oyun değil. Üstüne neler çıktı neler. Tek cümle ile bitiriyorum. B&S mükemmel bir oyun ancak senin aradığın oyun olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 10 Şubat 2016; 10:44:45 >

• Uzun uzun anlatmışsın çok tesekkur ederim neredeyse tüm sorulara cevap buldum, bugün indirip deneyecegim benim gibi MMO hastasının begenecegini umuyorum neyse tekrardan teşekkürler.
    Bir de ebon hallda başlamayı düşünüyorum yeteri kadar Türk varmıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustayfa24

Uzun uzun anlatmışsın çok tesekkur ederim neredeyse tüm sorulara cevap buldum, bugün indirip deneyecegim benim gibi MMO hastasının begenecegini umuyorum neyse tekrardan teşekkürler.
    Bir de ebon hallda başlamayı düşünüyorum yeteri kadar Türk varmıdır ?

10 parmak kullandığımdan uzun yazmamda sıkıntı yok :) Cardinal Gates an itibari ile en çok türkün olduğu server.
  • Oyuna giremiyorum,sıkıntımı var ?
  • Haftalık bakım için sunucular kapalı şu anda.
    https://twitter.com/BladeAndSoulOps?lang=tr
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.