Bildirim
Blade and soul hakkında
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Aşırı İngilizce gerektiren bir oyun değil başla
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun gayet güzel benimde ingilizce pek iyi değil ama türkçe patch gelicek önemli kısımlarına şu siteden detayları öğrenebilirsin.
http://bnsturkiye.com/forum/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
Aşırı İngilizce gerektiren bir oyun değil başla
Hocam eminmisiniz çabuk vazgeçen bir insanım
Cidden kolay İngilizce kullanan bir oyun, hikayeyi geçersin, görevler zaten gösteriyor haritada. Onun harici onunla konuş bununla konuş ingilizcesi var, max level olmak zor değil. Sonra pve ci isen dungeon yapacaksın, pvp ise arena zor değil yani. Skilleride kullanarak öğrenirsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İngilizce bilmeyenmi kaldı ya. ilk okulda başlıyorlar ders vermeye hani konuşmayı anlamazsın belki ama yazılanı anlayacak kadar herkes ingilizce bilir.
-
skyrimmi la bu napacan ingilizceyi -
Levellingi asiri sikici bir oyun. 13lv yaptim daha da giresim gelmedi. Zaten pvp disinda hicbir sey sundugu yok. Skill olarakta cesitlilik az 5-6 skill var yalniz combolarla farkli hasarlar verebiliyosun. Grafiksel olarakta biraz sikiyor acikcasi. Optimizasyon iyi degil ve her sey koyu karanlik tonlarda. Oynicak duzgun mmo yok malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 25 Ocak 2016; 8:48:26 >
quote:
Orijinalden alıntı: berkay1122
Levellingi asiri sikici bir oyun. 13lv yaptim daha da giresim gelmedi. Zaten pvp disinda hicbir sey sundugu yok. Skill olarakta cesitlilik az 5-6 skill var yalniz combolarla farkli hasarlar verebiliyosun. Grafiksel olarakta biraz sikiyor acikcasi. Optimizasyon iyi degil ve her sey koyu karanlik tonlarda. Oynicak duzgun mmo yok malesef.
5-6 skill ? sen başka oyuna girmişsin belliki. ben 40 lvl e gelmeme çok az kaldı. şuan aktif olarak kullanabildiğim 25 e yakın skilim oldu. son levele geldiğimde 35 i bulacam. zaten K tuşuna basınca tüm skilleri gösterio. grafiksel olarakda biraz sıkıyor dediğine göre hurda bir bilgisayarın var demektir. kimsenin grafiklere laf attığını göremedim. atamazda zaten. 10 üzerinden 10 grafikleri var. B&S oynancak son derece güzel bir oyun. şuan üstüne mmorpg yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 25 Ocak 2016; 9:18:49 >
-
Son cümlene bakarsak o zaman sende hayatında başka mmo oynamamışsın ne diyeyim. -
quote:
Son cümlene bakarsak o zaman sende hayatında başka mmo oynamamışsın ne diyeyim.
Daha önce oynadığım oyunlar;
2007 ile 2009 arası Knight Online
2009 ile 2009 sonlarına doğru Silkrod
2009 ile 2011 arası WOW
2010 ile 2016 arası Aion ( hala oynuyorum)
2014 ile 2016 arası B&S ( daha önceden privatelerde oynadım)
Bunların dışında arada çerez olarak denediğim hiç beğenmediğim Rift online, Guild Wars 2, Vindictus, Eso, Tera, Cabal, Smite .. şuan aklıma gelenler bunlar.
Aion, B&S ve WOW bunların 3 nün yeri bende ayrı. bu 3 oyun üstüne oyun çıkmadı henüz. Knigt Online de 2009 senesinde bitti. yabancılar varken full türklerden oluşmamışken zamanına göre knight da iyi bir oyundu. şuan beş para etmez tabi. Şuan B&S üstüne oyun görmüyorum. Hem bir çok yenilik sunuyor. Hemde pvp konusunda çok başarılı. Son levellerdede WOW kadar olamasada pve si çok başarılı.
-
Arkadaşlar forum kirliliği yapmamak adına burdan yazayım dedim. Oyun ile ilgili olarak ben internet cafe işletiyorum ve bir kaç müşterim istedi bunu ben indirdim oyunu kurdum fakat oyunun setupını bulamıyorum indirdiğimi ve kopyalama ilede oyun çalışmıyor. Launcherını indirdim site üzerinden oyunuda içine attım görüyor oyunu fakat girerken sürekli hata veriyor çözemedim araştırdım biraz ama benzer pek birşey bulamadım nedeni ne olabilir acaba ve setupı nereye indiriyor oyun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: deadlords
Arkadaşlar forum kirliliği yapmamak adına burdan yazayım dedim. Oyun ile ilgili olarak ben internet cafe işletiyorum ve bir kaç müşterim istedi bunu ben indirdim oyunu kurdum fakat oyunun setupını bulamıyorum indirdiğimi ve kopyalama ilede oyun çalışmıyor. Launcherını indirdim site üzerinden oyunuda içine attım görüyor oyunu fakat girerken sürekli hata veriyor çözemedim araştırdım biraz ama benzer pek birşey bulamadım nedeni ne olabilir acaba ve setupı nereye indiriyor oyun ?
Oyunun 2 klasörü var. birisinde launcher diğerinde oyun olması lazım. Launcher i kopyala yapıştır olmuyor onu baştan kurcan. diğerinide kopyalıcan. -
quote:
Orijinalden alıntı: Blackbull42
quote:
Son cümlene bakarsak o zaman sende hayatında başka mmo oynamamışsın ne diyeyim.
Daha önce oynadığım oyunlar;
2007 ile 2009 arası Knight Online
2009 ile 2009 sonlarına doğru Silkrod
2009 ile 2011 arası WOW
2010 ile 2016 arası Aion ( hala oynuyorum)
2014 ile 2016 arası B&S ( daha önceden privatelerde oynadım)
Bunların dışında arada çerez olarak denediğim hiç beğenmediğim Rift online, Guild Wars 2, Vindictus, Eso, Tera, Cabal, Smite .. şuan aklıma gelenler bunlar.
Aion, B&S ve WOW bunların 3 nün yeri bende ayrı. bu 3 oyun üstüne oyun çıkmadı henüz. Knigt Online de 2009 senesinde bitti. yabancılar varken full türklerden oluşmamışken zamanına göre knight da iyi bir oyundu. şuan beş para etmez tabi. Şuan B&S üstüne oyun görmüyorum. Hem bir çok yenilik sunuyor. Hemde pvp konusunda çok başarılı. Son levellerdede WOW kadar olamasada pve si çok başarılı.
Hangi serverda oynuyorsun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: fantastik17
Cardinal gates
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X