Şimdi Ara

Blade and soul ve pvp sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sene oyunun avrupa serverının acılmasını bekledım ve sonuç oyunun pve si güzel efektler harika ama en cok umut ettığım pvp sistemi bok gibi. 1 ve 1 pvp de summoner 2 kişi size saldırıyo pete saldırsanız defance moduna alıyo ve kesilmiyo, summoner a saldırsanız pet cc ve damage verıyo bunun yanında sureklı dönen blade dancer gibi bi saçmalık var.assasinleri saymıyorum bile aralıksız cc atıyo yanı rakıp oynamasa çay içmeye gitse sonuç en azından pc basında beklememiş olur.Kung fu-blade master-force master bunlara oranla daha adil ve zevkli pvp ye sahip çunku anlık reflekslerle cok zevkli dövüşler yapabiliyosunuz.Destroyerdan da bahsediyim assasin kadar cc var surekli kucagında dolaştırıyo en basıc ve sıkıcı class dıyebılırım.dönerken cc yememe gibi saçma özelliklere de sahip sanı yön tuşları ve tab spawnlayın yeter.İnş. bi sonraki patch bu saçmalıklara bi çözüm getirirler.

• Warlock sınıfının gelmesini bekleyin summoner güzel güzel ölcek
  • Bende patch bekliyorum okudugum kadarıyla bi sonrakı patchte baya bi düzleme olucakmıs oyunda
  • İstediğin oyuna git çoğunun EU serverı vasat zaten. EU'nun oyuncu kitlesi çok bozuk bir kısım full farmer gold satıcısı ve hileci , bir kısım deli gibi para basar oyuna vs.. standart bulamazsın yani kimisi classın OPluğundan faydalanıp ekmek yer her türlü en güzel örnek summonerdır. Bir heal atıyor maşallah. Koreliler bizim sıralamaya bakıp dalga geçiyorlar. O zevkli ve adil dediğin classlara 50 patchindede aynısını diyebilecekmisin çok merak ediyorum helede BM Godmode olcak.
  • Oyun hakkında bilginiz olmadan konu açıyorsunuz yok summoner 2 kişi yok bd ve dest tabla dönse yeter böyle bişe yok oynamasını bilen summoner de keser tab ın sonundaki boşluğu tutturup combosuna da başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla blade master hariç her class iyi bu oyunda Blade master tavsiye etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

Valla blade master hariç her class iyi bu oyunda Blade master tavsiye etmiyorum

Blade master bu versiyonda kötü evet ama 50 lvl geldiğinde Blademaster a bazı bufflar gelecek. örneğin şuan block skili fazla etkisiz onu düzelticekler. ayrıca sağlam dps skilleri gelecek. 50 lvl de en iyi classlarda biri oluyor. bende ilk bm kastım pişman oldum. şuan çok kötü. ama bir kenarda dursun. buff gelince oynarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLADE AND SOUL OYNAYAN VARMI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50 level patchinden sonra en güçlülerden biri olacak bm , ayrıca summoner plat-diamondda çok tokat yiyo çok çok uzmanı değilse ama open world pvpde sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreakLoL -- 19 Şubat 2016; 1:40:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.