Blader'ın shaitan kesmesinde nye bu kadar şaşırıyorsunuz ki.Tebrikler....
quote:
Orjinalden alıntı: Oğuz06
89 wizard veya nukerin zerkle nekadar damage attığını görmedin veya duymadın heralde. o hengamede mereti kesmek zor iş geçen ben girdim çıkamadım kalabalıktan :) 83 lvl xbow la bi deneme yapayım dedim ama yok olacak gibi değil.
xbowum ile 71 lvldim saitana gittim tek yatmayan ben oldum 1 tam exp aldım ama sonucta damage az 80+ olsaydım o benimdi =) bu birazda sabır ve taktik işi
biri daha koymuştu foruma Blader. Bug'a sokmuş öyle kesmiş. Ama sen bugsız harika iş çıkarmışın. tebrikler.
Tbrklr..
hp az gibime geldi
Tebrikler =)
tebrikler başarılarının devamını bekleriz
quote:
Orjinalden alıntı: isa6n
quote:
89 wizard veya nukerin zerkle nekadar damage attığını görmedin veya duymadın heralde. o hengamede mereti kesmek zor iş geçen ben girdim çıkamadım kalabalıktan :) 83 lvl xbow la bi deneme yapayım dedim ama yok olacak gibi değil.
Biliyom arkadaşım biliom.Ah şu blade'in arka arkaya giden kombo skilleri biraz daha fazla vursa çok süper olucak ama olmuo.
Tebrikler
helal be bladeci bu heyt be .tebrikler
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: isa6n
quote:
Biliyom arkadaşım biliom.Ah şu blade'in arka arkaya giden kombo skilleri biraz daha fazla vursa çok süper olucak ama olmuo.
aga blader biraz daha damage vursa int çarların ne anlamı kalır ki o zman herkez blader açar biraz düşün
Eski bir sro oyuncusu ve blader olarak tebrikler. Kolay değil blade ile unıq kesmek özendim valla