Şimdi Ara

blade or glavie? (full STR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Lunix

Arkadaşım Blade+Cold Derim Başka Bişi Demem Başlarda Birazcık Sıkıntı Çekersin ama Sonrasınde Yenilmezz bir Char Elde Edersin Benim LVL 47 Cold+blde Gidiyorumm Kimse Trade veya thiflik yaparken Satasamiyoo Superr oluyoo Blade+Cold Derim Başka Bişi Demmem Yeni Server Açilacakmişş Ordada Başlicam Tabiki Gene COLD+Blade İleee...

bencede çok sağlam bi char ama aynı zamanda lvl kasması en zor char olur kendileri
  • 2 si de dandik sen okçu ol çok karizma skiller geliyo ilerde
  • bu oyunun en kodaman char build i pvp lerde pure str blade fire..vaktim olsa böyle bi char yapardım..bu char bol zaman + sabır + gold ticket ister .. yeni alchemy update inden sonra kalkan a basacağınız 19 + block ratio ile hiç bir rakip tanımaz teke tek te! ne glavie ne str bow hiçbir build yatıramaz..varsa yeterli sabrı,zamanı, azmi olan bu char dan pişman olmaz..lakin oyundan zevk alma faslı bu char için training i bitirdiği zamandır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

LvL 70 Glavie'ciler yava$ yava$ skiller'leri ve chain series'i maxlamaya ba$ladılar...Dün ilk defa Lvl 69 Chain'leri Chain Spear Pluto ve Dragon'u kullanan bir Glavie'ci gördüm...Oyunun en güzel gözüken skill'lerinden...Chain Spear Dragon 1 turn'de 6 defa koyuyor...Her biri min 2000'den siz hesaplayın...Chain Spear Pluto ise 4 defa koyuyor.4. koyu$unu zıplayıp ters dönüp koyuyorki bu kadar tatlı bir skill ba$ka hiçbir build'de yok...Sırf bunlar için Hybird Spear ve Glavie'ci açacam ilerde...

Daha önce verilmi$ti burdan izleyebilirsiniz;

LvL 69 Glavie Chains

bu verdiğin linkteki adam bizim guilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _elkA -- 28 Haziran 2006; 20:40:00 >

• Kendim archer olmama rağmen en korktuğum çar Full Str blade adamlardır. Ok atma süremin uzun olması ve güzel block ratio lu bi shield le 2 atışımdan birini BLOCK lamalrı beni sinir eder.ama en iyisi glavie dir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.