Şimdi Ara

blade or glavie? (full STR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar skill seçimimim çogunu bitirdim..Full STR + fire olacam ama blade mi glavie mi karar veremedim yorumlarınızı bekliorum...

NOT: araştır veya önceden çok böle topic açıldı demeyin SilkRoad ile ilgili forumun 16 sayfasını da okudum ve Full str + fire char aççam blade ve glavie arasında kaldım sadece ondan açtım bu topigi...

Lütfen post kasmak isteyenler bu mesajdan uzak dursunlar...

Selametle kalın ...

• Glavie tabiki...Bazı Nedenleri:

*Hızlı kasarsın...
    *Yüksek damage potansiyeli,yüksek HP...
    *Skill'ler göze ho$ gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 23 Haziran 2006; 1:36:28 >
  • Merhaba.
    Glavie: Blade ye oranla sağlam vurur, PVP de genelde bladecileri hatta herkesi alır. Sağlam bi chardır.
    Blade. Oyunun en az damage veren charıdır. Ama buna istinaden en zor yatan charıdır. İyi block rate bi kalkanla str fire blade + cold defans buffları ile bu char yatmıyor. Tecrübeyle sabit. Dirençlilik olarak kimse bu charla yarışamaz.
    Sonuç olarak bu iki char da oyunun pvp olarak en iyi charları. Blade yi kasmak biraz daha zordur glavie den. Ama sabredersen ortaya çıkan şey akmaz kokmaz, her mesleğe gelir şahane bi char. Seç birini ve sabırla kas. Pişman olmazsın. Bi de genel gaza gelip str charla el yakmanı (imbue) cold yapma sakın. İleride pve de çoook sıkıntı yapıyor. Kendi levelindeki mob u 20 sn de kesmek nasıl bir acıdır bilemezsin. Pvp de kullanırım cold olsun diyorsan lvl 70 en sonra aç.
  • kesinlikle glaive
    zaten fire la tam oturur
    daha hızlı kasarsın
    daha fazla dmg vurursun
  • Glavie ol en iyi si o Ben swordum ama glavie daha ii
  • glawe hosuma gidiyo greece de lwl 36 full int hiç tawsiye etmem kendi lwl indeki kimseyi yatıramazsın cabuk olusun
    glwae fire full str
  • hacım glavie elbette PvP de bi koyarsın blade ne kalkan kalır ne kendisi yamulur gider... hızlıda kasarsın yatmasıda zor güzel char
  • LvL 70 Glavie'ciler yava$ yava$ skiller'leri ve chain series'i maxlamaya ba$ladılar...Dün ilk defa Lvl 69 Chain'leri Chain Spear Pluto ve Dragon'u kullanan bir Glavie'ci gördüm...Oyunun en güzel gözüken skill'lerinden...Chain Spear Dragon 1 turn'de 6 defa koyuyor...Her biri min 2000'den siz hesaplayın...Chain Spear Pluto ise 4 defa koyuyor.4. koyu$unu zıplayıp ters dönüp koyuyorki bu kadar tatlı bir skill ba$ka hiçbir build'de yok...Sırf bunlar için Hybird Spear ve Glavie'ci açacam ilerde...

Daha önce verilmi$ti burdan izleyebilirsiniz;

LvL 69 Glavie Chains

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 23 Haziran 2006; 15:25:08 >

• slm kardes sorunu yenı gordum bılmıyorum ne zaman actın ama yardımcı olmaya calısayım ben 51 lvl blade cıyım fıre cold ımbu fıre kullanıyorum ve lvlın de olan butun glaıve bow spear sword hepsını rahatlıkla yatırabılırsın ama bunun ıcın 45 e kadar beklememn lsm ben 45 e kadar cok zorlandım ozellıkle pvp de ama 45 ten sonra gercekten cok rahatlıyon ama kasması oldukca zor ıı dusun sonra sıkılma sunu cok rahatlıkla soyleyebılırım kı EN IYI CHAR BLADEtır... saygılarımla BladE_TurK HEAVEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadrenal -- 23 Haziran 2006; 19:52:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tadrenal

slm kardes sorunu yenı gordum bılmıyorum ne zaman actın ama yardımcı olmaya calısayım ben 51 lvl blade cıyım fıre cold ımbu fıre kullanıyorum ve lvlın de olan butun glaıve bow spear sword hepsını rahatlıkla yatırabılırsın ama bunun ıcın 45 e kadar beklememn lsm ben 45 e kadar cok zorlandım ozellıkle pvp de ama 45 ten sonra gercekten cok rahatlıyon ama kasması oldukca zor ıı dusun sonra sıkılma sunu cok rahatlıkla soyleyebılırım kı EN IYI CHAR BLADEtır... saygılarımla BladE_TurK HEAVEN

$imdi en iyi char blade'dir demen için bize doğru dürüst gerekçeler sunman lazım...temelini grinding'in olu$turduğu bir oyunda PvP'deki güçler ne yazık ki en iyi char'ı belirlemiyor...Blade'in PvP deki gücünü herkes kabul ediyor zaten...

Kore SRO'cuların %55'i Glavie tercih eder...
    Kore SRO'cıların %40'ı Nuker veya Hybrid tercih eder...
    Her PVP turnuvasını ise Blade kazanır...E napayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 23 Haziran 2006; 23:52:44 >

• ya arkadaşlar ben blade ye verdim ve memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nomad_Soul

Merhaba.
    Glavie: Blade ye oranla sağlam vurur, PVP de genelde bladecileri hatta herkesi alır. Sağlam bi chardır.
    Blade. Oyunun en az damage veren charıdır. Ama buna istinaden en zor yatan charıdır. İyi block rate bi kalkanla str fire blade + cold defans buffları ile bu char yatmıyor. Tecrübeyle sabit. Dirençlilik olarak kimse bu charla yarışamaz.
    Sonuç olarak bu iki char da oyunun pvp olarak en iyi charları. Blade yi kasmak biraz daha zordur glavie den. Ama sabredersen ortaya çıkan şey akmaz kokmaz, her mesleğe gelir şahane bi char. Seç birini ve sabırla kas. Pişman olmazsın. Bi de genel gaza gelip str charla el yakmanı (imbue) cold yapma sakın. İleride pve de çoook sıkıntı yapıyor. Kendi levelindeki mob u 20 sn de kesmek nasıl bir acıdır bilemezsin. Pvp de kullanırım cold olsun diyorsan lvl 70 en sonra aç.

Her zamanki gibi gönüllere tercüman bir yazı. Sen sadece bu mesajı oku yeter arkadaşım :)
    Lakin yüksek level'larda (ben diyeyim 60, sen de 70) blader'lar glavier'ları yenmeye başlıyor, aklında bulunsun. Yani en azından düşük leveldaki hallerinden çok daha zorlu bir rakip oluyorlar glavie'ciler için.

• lvl70 olabilmek için günde 8 saatten 2 yıl kadar kasmak gerekir, ya ben pek sıcak bakmıyorum bu işe, çoğu kişi oraya kadar gidemez bile, topu topu doğru dürüst bi charım olsun diye 2 sene skasamam ben, blade güzel kolay kolay charınızı yatıramayabilirler ama kişi olarak sizi yatırabilirler, kes kes bitmiyo en sonunda sinir krizinden gidebilirsiniz, tank karakter tank karakter ama nereye kadar, ben uğraşmam blade ile, str+fire+glavie kullanıyorum valla çok memnunum
  • Arkadasim Herkesin elinde gaviye Var diye aldanma Ben Blade Derim Baslarda Birazcık Sıkıntı Çekersin ama Sonralar için değer BLADE sec... Benim LVL 47 Blade+Cold ile başladim Simdi Aynı LvL deki Glaveeri Gözüm Kapalı Veviriyorunn Özellikle Blocckk Çokk İşe Yariyoo
  • bende 30 a kadar bow la hem sp farm hemde exp kasıorum.lvl 30 da ise silahımı değiştircem.memnun kalırsam blade kasarım.
  • uzun vadeli ve sağlam bi char istiyosan blade seç çünkü aylarca oynaman gerekecek son lvl'lere çıkmak için
    bence str char'lar için en iyisi glavie
  • kardeş kafanda fire ye vericem diyorsan blade açıcaksın sklleri ona göre ayarlanmış zaten. light vereceksen glavie vereceksin bu dediklerim avantaj sağlayan şeyler.ice ise tam okçulara göre....
    ben blade açtım kasması zor kendi lvl imde ki glavierla kapışmam pek söz konusu değil o yaratıklara daha iyi vuruyor ama dersen ki defansım sağlam olsun blade tavsiyemdir kolay kolay yatmaz sana buz atmış olsalar bile yatmıyorsun tuhaf bişi .

str gitmen çok akıllıca o konuda eminim internette kapışmaları izlersen glavie - spear . glavie %70 yener.
    ama strateji önemli yan skiller önemli yani he babam diyince şu karakter olsun diyemez kimse...
    hızlı kasacaksan glavie veya spear en iyisi (rague hariç) en zor full str blade fire ama en sağlam bu oluyor.
    yardım edebildiysem ne mutlu bana...
  • bence bowcularda gzl bi düşün derim ama str bowcu olcaksan bnm 64 we 56lık charlarımın 2side bowcuydu we strydi kendi lvlimdekileride gayet yatırıodum pvpde
  • blade+cold gitmek istiyorum.
    valla ben colddan vazgecemiom herşeyin yanına cold basmak istiom.
    blade+cold guzel lurmu sizce.
  • Arkadaşım Blade+Cold Derim Başka Bişi Demem Başlarda Birazcık Sıkıntı Çekersin ama Sonrasınde Yenilmezz bir Char Elde Edersin Benim LVL 47 Cold+blde Gidiyorumm Kimse Trade veya thiflik yaparken Satasamiyoo Superr oluyoo Blade+Cold Derim Başka Bişi Demmem Yeni Server Açilacakmişş Ordada Başlicam Tabiki Gene COLD+Blade İleee...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.