Şimdi Ara

Blade Runner 2049 (2017) | Ryan Gosling - Jared Leto - Harrison Ford (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
3
Favori
12.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ridley Scott çekmek istiyor ama resmi bir şey yok.
  • Sokratik Adam kullanıcısına yanıt
    Harikaydı ya film. Ryan Gosling üzerinden devam edilmeli malzeme bol. Bazı sahneler de dondum kaldım çok başarılı, sesler çok iyi ve görsellik muazzamdı. İnşallah gelir.
  • ne boş bir film la. tek güzel yanı o teknolojik kadındı K'nin yanında takılan. Şehir atmosferi de harikaydı ışıklar falan.
  • Film mükemmeldi ve kesinlikle üçüncü filmin sinyalini bağıra bağıra çaktılar. Ridley Scott bu efsaneyi yarım bırakmaz kesinlikle tamamlayacaktır.

Filmi izlemeden önce tekrardan ilk filmi izleyip arkasından ikinci filme geçince daha bir güzel oldu. İlk filmdeki o karanlık atmosfer ise daha etkileyici, izleyicinin içine işliyor.
  • 3. Film gelecek de ne zaman gelecek? Onun için de 35 sene beklemeyelim 😁😁😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryan Gosling'in olmasını çok ama çok istiyorum ama çok zor gözüküyor umarım olur üçüncü film çıkarsa.
  • Sakın izlemeyin uzak durun.Biz bir hata yaptık sizde yapmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk filmi izlemeden izlenir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

ilk filmi izlemeden izlenir mi

hayir kesinlikle izlenmez. 1 filmin devami bu
  • Şu ilk filmi izlemeden gelen veya aksiyon filmi sanıp izleyenler saçma sapan yorum yazmasın mümkünse. Sonra bunlara laf söyleyince biz kötü duruma düşüyoruz.

Her neyse, geçtiğimiz sene zaten pek iyi film çıkmadı, çıkanlar arasında en göze çarpan filmlerden biriydi. Ben de uzun bir sürenin ardından izleme fırsatı yakalayabildim. Beklentilerime değdiğini düşünüyorum, belki senaryo daha iyi olabilirdi veya biraz daha kısa tutulabilirdi ama bu haliyle de gayet iyi görünüyor.
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    İzlenir...
  • Blade Runner serisindeki en büyük sıkıntı aslında dediğin gibi aksiyon filmi sanılıyor olması. Godfather serisiyle aynı sıkıntıyı yaşıyor iki seride. İkisindede beklentiler bol bol silahlı çatışmaların olduğu ve aksiyonun hiç durmadığı yönünde.

Blade Runner bilimkurgu-macera türünde bir film hatta dedektiflik yönlerinin ağır bastığı bir yapım. Aralardada aksiyon sahneleri mevcut. Üçüncü film eğer son film olursa belki ondan dolayı aksiyon sahneleri önceki iki filme göre daha fazla olabilir ama yine çok beklentiye girilmemesi gerekiyor çünkü filmin böyle bir sunum amacı yok.
  • İlk filme görsellik olarak müthiş bir ek yapıp, kaldığı yerden devam ettirmişler gibi olmuş. Blade Runner filmlerine aksiyon filmi gibi değil de, sanat filmi gibi bakmak gerek. Çünkü filmde mümkün olduğunca görsellik ve bolca diyalog hakim. O sebeple çoğu insanın filmde sıkıldığını düşünüyorum.

İlk filmden değil de, ikinci filmden diyaloglardan biraz kısıp, biraz daha aksiyon katılabilirdi. Böylece daha fazla kişiyi sinemaya çekebilirdi. Tabi bu onların görüşü ve bu haliyle de güzel bir yapım olmuş. Kısacası tam anlamıyla görsel bir şölen, fakat oldukça durgun gidişatı ile çoğu insanı sıkmaya müsait bir film.
  • ilk filmi izlemeden izledim, pişmanım. siz siz olun, ilk filmi izleyin ondan sonra 2049 a gelin.
  • Güzel bir distopya filmi. Kurgusuda, görselliğide harika.

10/8.9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinemada izledigim en iyi filmlerden biriydi.

devami gelmeyecek mi
  • sansür yüzünden filme gitmemiştim ama annemin ısrarı üzerine ki gençken izleyip bayıldığı bir film olduğu için sinemada ki son haftasında birlikte gitmiştik, yorumda yapmamışım bu mükemmel yapıma. Sırf günümüzün saçma sapan full aksiyon içi boş filmlerine karşı duruşu yüksek bütçesine rağmen büyük risk alması ile +18 olarak çıkması ve kalite kokan diyalogları bile yapımı izlemek için yeterli. Bunun üzerine inanılmaz görsel şölen ve ses efektleri de eklenince muazzam bir iş çıkartmış yönetmen Denis Villeneuve. Maalesef gişede beklentiyi karşılamaması yüzünden bir devam filmi için bir açıklama yok şuan da ama 3. filminde gelmesi gerekiyor gibi bitmişti umarım ileride bir tarihte de olsa devamını bir gün görürüz 9,5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 19 Mart 2019; 17:31:25 >
  • Benim için boşa geçen 3 saatti.

Filmdeki tek güzel şey Ana De Armas ın güzelliğiydi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.